۱۲:۴۱ ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
فنونی برای آشپزی آسان
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
✅پخت گل کلم
برای سفید ماندن گل کلم در حین پختن در آب ، آن شیر اضافه کنید .
✅شستن قارچ
قارچها را هنگام شستن درون آب نگذارید . قارچ آب را به خود میکشد و موقع پختن آب زیادی میندازد .
✅برای پوست کندن سیب زمینی استانبولی و گوجه فرنگی و هویج ، آن ها را چند دقیقه داخل آبجوش انداخته و سپس در آب سرد بگذارید . پوستشان غلافی کنده میشود .
✅تیره نشدن زرده تخم مرغ
برای جلوگیری از تیره شدن زرده تخم مرغ آبپز ، پس از پختن ، آنها را درون آب سرد قرار دهید .
✅پوست کندن تخم مرغ آب پز
گذاشتن تخم مرغ آبپز درون آب سرد کمک خواهد کرد تا راحت تر پوست آنها را بکنید .
✅پف کردن املت
اگر میخواهید املت شما پف کند و پوک تر شود قبل از زدن تخم مرغ ، مقدار نوک انگشت به آن نشاسته ذرت اضافه کنید.
✅پف کردن سفیده
تخم مرغ هرچه سرد تر باشه هنگام زدن کمتر پف خواهد کرد . برای اینکه تخم مرغ ها بیشتر پف کنند ، آنها را کمی خارج از یخچال نگهدارید و موقع زدن کمی نمک بزنید تا بهتر و زودتر پف کنند .
✅برنج سفیدتر
هنگام پختن برنج برای آبکشی ، کمی آبلیمو به آب آن اضافه کنید تارنگ دانه های برنج سفید تر شود
✅نگهداری دانه ذرت
دانه ها ی ذرت را همیشه در فریزر نگهداری کنید که تازه بمانند .
✅هندوانه رسیده
وزن هندوانه رسیده نسبت به ظاهرش کمی سبک تر و صدای ضربه هایی که به آن میزنید بم تر است !
✅پوست گرفتن گردو
برای درسته بیرون آوردن گردو از پوست ، یک شب آن را در آب و نمک خیس کنید .
✅رسیدن موز و گوجه فرنگی
برای رسیدن موز و گوجه فرنگی نارس آنها را داخل یک حوله مرطوب قرار داده و درون پاکت کاغذی بگذارید تا زودتر برسند .
✅ترد شدن سیب زمینی سرخ شده
برای ترد شدن سیب زمینی سرخ شده ، در ظرف بزرگی آنها را سرخ کنید تا روی هم انباشته نشوند و خوب برشته سرخ شوند .
✅مصرف میوه جات
میوه جات را باید رسیده و سبزیجات را نارس مصرف کرد .
✅پختن کلم بنفش
برای پختن کلم بنفش کمی به آب آن سرکه اضافه کنید . سپس در انتها نمک و کمی شکر بزنید .
✅گوشت کبابی خیس
اگر گوشت کبابی خیس و آبدار است آنرا خشک کنید تا روی آتش در حین کباب شدن ، سفت نشود .
✅حبوبات
هنگام پختن حبوبات به آنها نمک نزنید . نمک را در مرحله آخر که حبوبات پختند ، بزنید .