خانه
139K

نکات خانه داری

  • ۱۲:۴۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست
    فنونی برای آشپزی آسان

    🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

    ✅پخت گل کلم
    برای سفید ماندن گل کلم در حین پختن در آب ، آن شیر اضافه کنید .

    ✅شستن قارچ
    قارچها را هنگام شستن درون آب نگذارید . قارچ آب را به خود میکشد و موقع پختن آب زیادی میندازد .

    ✅برای پوست کندن سیب زمینی استانبولی و گوجه فرنگی و هویج ، آن ها را چند دقیقه داخل آبجوش انداخته و سپس در آب سرد بگذارید . پوستشان غلافی کنده میشود .

    ✅تیره نشدن زرده تخم مرغ
    برای جلوگیری از تیره شدن زرده تخم مرغ آبپز ، پس از پختن ، آنها را درون آب سرد قرار دهید .

    ✅پوست کندن تخم مرغ آب پز
    گذاشتن تخم مرغ آبپز درون آب سرد کمک خواهد کرد تا راحت تر پوست آنها را بکنید .

    ✅پف کردن املت
    اگر میخواهید املت شما پف کند و پوک تر شود قبل از زدن تخم مرغ ، مقدار نوک انگشت به آن نشاسته ذرت اضافه کنید.

    ✅پف کردن سفیده
    تخم مرغ هرچه سرد تر باشه هنگام زدن کمتر پف خواهد کرد . برای اینکه تخم مرغ ها بیشتر پف کنند ، آنها را کمی خارج از یخچال نگهدارید و موقع زدن کمی نمک بزنید تا بهتر و زودتر پف کنند .

    ✅برنج سفیدتر
    هنگام پختن برنج برای آبکشی ، کمی آبلیمو به آب آن اضافه کنید تارنگ دانه های برنج سفید تر شود

    ✅نگهداری دانه ذرت
    دانه ها ی ذرت را همیشه در فریزر نگهداری کنید که تازه بمانند .

    ✅هندوانه رسیده
    وزن هندوانه رسیده نسبت به ظاهرش کمی سبک تر و صدای ضربه هایی که به آن میزنید بم تر است !

    ✅پوست گرفتن گردو
    برای درسته بیرون آوردن گردو از پوست ، یک شب آن را در آب و نمک خیس کنید .

    ✅رسیدن موز و گوجه فرنگی
    برای رسیدن موز و گوجه فرنگی نارس آنها را داخل یک حوله مرطوب قرار داده و درون پاکت کاغذی بگذارید تا زودتر برسند .

    ✅ترد شدن سیب زمینی سرخ شده
    برای ترد شدن سیب زمینی سرخ شده ، در ظرف بزرگی آنها را سرخ کنید تا روی هم انباشته نشوند و خوب برشته سرخ شوند .

    ✅مصرف میوه جات
    میوه جات را باید رسیده و سبزیجات را نارس مصرف کرد .

    ✅پختن کلم بنفش
    برای پختن کلم بنفش کمی به آب آن سرکه اضافه کنید . سپس در انتها نمک و کمی شکر بزنید .

    ✅گوشت کبابی خیس
    اگر گوشت کبابی خیس و آبدار است آنرا خشک کنید تا روی آتش در حین کباب شدن ، سفت نشود .

    ✅حبوبات
    هنگام پختن حبوبات به آنها نمک نزنید . نمک را در مرحله آخر که حبوبات پختند ، بزنید .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان