حتما برای شما هم پیش اومده. مشغول پسته خوردن هستید و به یک پسته در بسته می رسید و چاره ای ندارید جز استفاده از ناخن و یا وسایل سنگین!
اما پس از خوندن این آموزش، همه چیز عوض میشه و دیگه تا آخر عمر هر موقع شروع کنید به پسته خوردن، یاد این آموزش می افتید! :))
← نکته: این ترفند فقط برای اون دسته از پسته های در بسته جواب میده که یک شکاف کوچیک باز داشته باشن!
راز این راه حل شگفت انگیز ما، استفاده از یک پوست پسته خالیه!
یک عدد پوست پسته (نصفه)، در شکاف پسته در بسته فرو کنید.
l
ابتدا پوسته رو کمی به چپ و راست تکان داده و سپس با یک نیروی رو به بالا درب پسته رو بشکنید!
مطمئنا هر کسی می تونه با استفاده از چکش، چاقو، ناخن و هر وسیله دیگه ای در این پسته رو باز کنه، اما اهمیت آموزش ما در این بود که از هیچ کدوم از اون وسایل استفاده نکردیم و به علاوه اینطوری دیگه به دست و ناخنمون هم آسیب نمی زنیم.
حالا این دفعه که رفتید مهمونی و مشغول پسته خوردن شدید، این کارو به دوستاتون هم یاد بدید و یادی از بغبغو کنید!
پسته بخورید و لذت ببرید! :)