🌹🍥🌹🍥🌹🍥🌹🍥🌹🍥
➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿
#شش_ترفند_مفید_در_آشپزی برای بهتر شدن دست پخت خانم ها👰🙋
🔑این نکته های متفاوت در آشپزی را حتما بخوانید.😉👇
#تفت_دادن_گوشت 🍣
🍣گوشت گوسفند و یا مخلوط گوسفند و گوساله که بدون چربی است،باید قبل از پختن حتما تفت داده شوند تا منافذ گوشت بسته شده و خونابهء آن بیرون نریزد،ضمن اینکه طعم گوشت حفظ و لذیذتر میشود.
⚱روغنی که برای تفت دادن استفاده میکنید باید خیلی کم باشد.قبل از اینکه گوشت را تفت دهید، ابتدا در ماهی تابه یا قابلمه مورد نظر مقدار کمی روغن بریزیدو حرارت را ملایم کنیدو گوشت را اضافه کنیدو مرتب هم بزنید تا همه سطح ان سرخ شود.هرچه حرارت کمتر باشد عمق تفت خوردگی بیشتر میشود.میتوانید هنگام تفت دادن کمی فلفل اضافه کنید.اگر در دستور غذای مورد نظر ، پیاز داغ هم بود، بهتر است پیاز را جداگانه سرخ کنید و سپس گوشت تفت داده شده را اضافه کنید.
#خشک_کردن_سبزی 🍀
🍀شوید،مرزه، نعناع از جمله سبزی های رایجی هستند که در هر آشپزخانه ایرانی و به خصوص اذربایجانی یافت میشود. برای خشک کردن هر یک از سبزیجات ساقه چوبی انها را بگیریدو شسته و۹ وقتی که آبش رفت در سایه و در جریان هوا پهن کنید.درست است که نور آفتاب به سرعت سبزی ها را خشک میکند ولی در عوض رنگ آنها را تیره و عطرشان را از بین می برد.وقتی کامل خشک شدند آنها را ساییده و از الک بگذرانید. و به صورت پودر در ظرفهای شیشه ای در بسته و در جای خنک نگه دارید.شوید و پونه را کمتر می سابند.مرزه را به صورت درسته و با شکل طبیعی خشک و نگهداری میکنند.
#بخار_پز_کردن_مرغ 🐥
🐣اگر مرغ را در قابلمه و زیر حرارت ملایم قرار دهید ، از خود مقداری آب پس میدهد و در اب خودش پخته می شود. که این امر علاوه بر خوش طعم شدن مرغ ، دیگر آب اضافه نداشته مرغ طعم آب نمیگیرد. میتوانید مقداری نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید و یک عدد پیاز کوچک را 4قارچ کرده و اطرافش بگذارید تا بوی بد مرغ را بگیرد. سعی کنید هنگام پختن مرغ به ان رب اضافه نکنید چون طعم مرغ رابد میکند. بهتر است سس را آماده کنید و بعد از پخت کامل و برای سرو رویش بریزید.
🐣اگر میخواهید آب مرغ تهیه کنید حتما یک عدد پیاز داخل آب بیندازید و بعد پخت حتما درآورید و دور بریزید.
#طرز_تهیه_لیمو_عمانی🍋
🍋لیموی سبز بدون لک را انتخاب کنید. لیمو هارا به مدت سه روز در سایه پهن کنید تا پوست انها نازک شود. لیموها را بعد از سه روز بشویید و در قابلمه لعابی یا تفلون با آب فراوان به مدت نیم ساعت بجوشانید.آب قابلمه باید چند بار عوض شود تا تلخی پوست لیمو گرفته شود. لیمو را آبکش کنید و در افتاب پهن کنید تا خشک شوند.
#طرز_تهیه_گرد_لیمو🍋
🍋لیموی خشک زرد رنگ را خرد و تخم های آن را بگیرید و در جریان باد یا نور خورشید قرار دهید تا به طور کامل خشک شوند. بعد از اینکه خشک شد انها را کوبیده و یا اسیاب کنید و الک کنید. برخی از بچه ها لیمو عمانی دوست ندارند شما میتوانیدبا استفاده از گرد لیمو علاوه بر طعم غذا ، آنها را از خوردن این چاشنی محروم نکنید.و از ان در خورشتها و آبگوشت و مرباها و کیک ها استفاده کنید.
مامان خانم😉
🍹🍡🍹🍡🍹🍡🍹🍡🍹🍡
♉️♉️♉️♉️♉️♉️♉️♉️♉️♉️