متخصصان علوم پزشکی در دانشگاه بارسلونا می گویند که مصرف یک فنجان قهوه همراه با شکر می تواند حافظه را فعال کند و میزان دقت و توجه فرد را افزایش دهد.
این متخصصان تاکید کردند که اگر قهوه و شکر همراه با هم مصرف شوند تاثیر آنها در تقویت عملکرد مغز خیلی بیشتر از زمانی است که به طور جداگانه مورد استفاده قرار بگیرند.مانند قهوه کوپا.
به گزارش روزنامه دیلی میل، این متخصصان هم اکنون معتقدند که هر یک از این دو خوراکی به نوبه خود تاثیر دیگری را بر روی مغز می گذارند به طوری که میزان دقت و کارآیی حافظه را بهبود می بخشند.
این یافته حاصل مطالعه روی ۴۰ داوطلب است که پس از مصرف قهوه و شکر با هم و جدا از هم تحت آزمایش قرار گرفتند.