خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
دسر و نوشیدنی
×
برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک
اینجا کلیک کنید
و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
1 از 9
160K
پان اسپانیا
۰۰:۴۴ ۱۳۹۲/۴/۱۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
یه دسر فوق العاده که هر کی خورده عااااااااااااااااشقش شده ..البته اگه مثل من شکمو بوده
توی فامیل ما که همه براش غش و ضعف میرن
لینک مستقیم
گزارش تخلف
19 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۰:۴۸ ۱۳۹۲/۴/۱۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
اول دستور اصلیش رو براتون میذارم و بعد دستور دستکاری شده خودمو رو توضیح میدم
دسر پان اسپانیا
مواد لازم :
گردوی خرد شده ۲/۱ پیمانه
آرد ۲/۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ لیوان
شیر ۱ لیتر
نشاسته ۲ قاشق سوپخوری
وانیل ۲/۱ قاشق چایخوری
کره ۵۰ گرم
بیسکویت ۱ الی ۲ بسته
کاکائو ۳ قاشق سوپخوری
خامه ۱۵۰ گرم
طرز تهیه :
تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.
شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.
آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید.
مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید.
این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.
در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید.
خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.
این دسر را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می مونه .
ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید رو می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روش رو تزئین می کنیم.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
6 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۰:۵۴ ۱۳۹۲/۴/۱۰
Eli
چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆
|
3776
|
4308 پست
الهه خانم روش رو با چی تزئین کردی؟ رنگ آبی چی هست؟
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۰۰:۵۵ ۱۳۹۲/۴/۱۰
Eli
چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆
|
3776
|
4308 پست
بازم ممنـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــون
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۰۰:۵۸ ۱۳۹۲/۴/۱۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
اما روش من :
من همیشه از نشاسته ذرت استفاده میکنم که مثل برف سفیده .(.نه آرد ذرت که زرد رنگه و مثل آرد نخودچی می مونه)
من توی یه ظرف کوچیک نشاسته ذرت و کمی شیر رو مخلوط میکنم ..آرد رو در ظرف دیگه ای الک میکنم و بهش آروم شیر اضافه میکنم تا گلوله نشه ..
شکر و تخم مرغ رو هم اول میزنم
همه مواد رو با هم مخلوط میکنم و با ملاقه توی دو تا قابلمه تقسیمش میکنم .توی یکی از قابلمه ها 3 قاشق پودر کاکائو رو الک میکنم و هر دو قابلمه رو روی حرارت میذارم
تا مثل فرنی غلیظ بشه ..یه چیزی در حد پودینگهای آماده یا دسر کاسترد ...بعد از خاموش کردن گاز به اونی که سفیده وانیل اضافه میکنم و کره رو تقسیم بر دو کرده به هر کدوم نصف میزان کره دستور رو اضافه میکنم
من برای پایین آوردن کالری دسر از خامه استفاده نمیکنم و بهتون قول میدم هیچ تغییر شگرفی در مزه اش ایجاد نمیشه
کف ظرف بیسکویت پتی بور میچینم و روش یه لایه کرم سفید میریزم ..بعد یه لایه موز حلقه شده میریزم و روش کرم قهوه ای ..باز بیسکویت و کرم سفید و در آخر هم موز و کرم قهوه ای
اینکه روی دسر با پودر پسته و پودر نارگیل رنگین تزیین بشه تو دستور اصلی نیست و من اینطوری درست میکنم ..
لینک مستقیم
گزارش تخلف
5 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۰:۵۹ ۱۳۹۲/۴/۱۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
الی جان پودر نارگیله که با رنگ خوراکی آبی رنگ شده
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۰۱:۰۱ ۱۳۹۲/۴/۱۰
Eli
چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆
|
3776
|
4308 پست
ممنونم الهه خانم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۰۱:۰۲ ۱۳۹۲/۴/۱۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
عکس این پان رو از نت گرفتم تا ببینین جور دیگه هم میشه تزیینش کرد
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۱:۰۶ ۱۳۹۲/۴/۱۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
اینا پان هایی هستن که من تو مهمونی های مختلف درست کردم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
8 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۱:۰۸ ۱۳۹۲/۴/۱۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
6 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۱:۱۵ ۱۳۹۲/۴/۱۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
7 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۱:۱۸ ۱۳۹۲/۴/۱۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
7 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۱:۲۰ ۱۳۹۲/۴/۱۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
6 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۹:۲۲ ۱۳۹۲/۴/۱۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
دوستان من به جای نشاسته از نشاسته ذرت استفاده میکنم و آرد گندم رو تغییر نمیدم ..
گفتم سوء تفاهم نشه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۰:۰۸ ۱۳۹۲/۴/۱۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
بهتره پان رو یه روز قبل از مهمونی درست کنین تا بقول قدیمی ها جا بیفته ... به نظر من خوشمزه تر میشه ...فقط یادتون باشه سلفون روش بکشین
لینک مستقیم
گزارش تخلف
4 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۱:۱۳ ۱۳۹۲/۴/۱۰
ریتا ا
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
5673
|
5315 پست
خیلی ممنون
منم همیشه موز و گردو وسطش میذارم واقعا عالی میشه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۲:۰۴ ۱۳۹۲/۴/۱۰
گلی خانم مامان رادین
کاربر فعال
|
38
|
243 پست
مرسی الهه جونم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۲:۰۸ ۱۳۹۲/۴/۱۰
سنا
دو ستاره ⋆⋆
|
652
|
2369 پست
الهه جونم کاشکی مثل ریتا همه کاراتو تو ی صفحه میزاشتی آخه اینطوری گمت نمیکنیم(عاشق کارهاتم عزیزم)
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۴:۲۵ ۱۳۹۲/۴/۱۰
saba biology
چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆
|
6343
|
4258 پست
سلام به خانمهای هنرمند و باسلیقه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۴:۲۹ ۱۳۹۲/۴/۱۰
saba biology
چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆
|
6343
|
4258 پست
الهه خانم، امروز عصر میخوام پان اسپانیا رو درست کنم
حتماً عکساش رو براتون میزارم تا اشکالات رو بهم بگین
واقعاً با عکسای جدیدی که از این دسر گذاشتین دیگه نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم!
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
1 از 9
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
دسر و نوشیدنی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات