*mohadese* :
اهو جونم یه سوال دیگه عزیزم من تا حالا برای دوخت سرویس اشپزخونه از سه نوع پشم شیشه استفاده کردم .یکیش همون دست چپیه هست که یه حالتی داره نمیدونم کوبیده شده هست یا نشده.ولی با این که یه بار دستکش دوختم عایق گرما نبود ینی ظرف داغو از تو فر که دراوردم دستم که داخل دستکش بود کاملا گرما رو حس میکرد ولی با دست راستیه که دستکش درست کردم عایقتر بود و بهتر شد.یه مدل دیگم بود که شبیه دست راستیه بود ولی کلفت بود و وقتی میکشیدمش کش نمیومد اصلا.شبیه نمد بود.
اهو جون اینا همه پشم شیشه هستن؟کدوم کوبیده و کدوم کوبیده نشده هستند؟کدوم کارو زیباترمیکنن؟
اون که میگم شبیه نمده ولی به رنگ سفیده و در کنار همین پشم شیشه ها فروخته میشه اونم پشم شیشس؟اخه یه بار پرسیدم فروشنده گفت از اونم برای دوخت سرویس اشپزخونه میبرن.
عزیزم این دو مدلی که شما گذاشتی هر دوشون کوبیده نشده هستن کوبیده نشده ها هم یه لایه دارن و هم چند لایه . از چند لایه هاش برای دوخت ملحفه استفاده میشه و از یک لایه هاش توی خیاطی و وسایل آشپزخونه و کاپشن و ... استفاده میشه . یک لایه هاش کیفیتهای مختلفی داره این دو مدلی که شما گذاشتید کیفیتشون با هم فرق داره و مسلما دست راستیه کیفیتش بهتره ضخیم تره و البته قیمتشم بالاتره . اون مدلی که میگی شبیه نمد بوده به احتمال زیاد پشم شیشه ی کوبیده شده بوده . کوبیده شده ها یه مقدار زبر هستن و حتما باید با قیچی برششون داد اصلا کش نمیان و اکثرا تو دوخت پالتو از اونا اپل درست میکنن یا تو حلقه آستین مانتوهای مجلسی و شکیل از اونها استفاده میشه و ...
راستی آموزش اون حوله ی آشپزخونه ای که میخواستی رو تو صفحه ی قبل برات گذاشتم عزیزم .