برای ماهیچه ای کردنِ ساسون زیر سینه ابتدا از نقطه ی موازنه ی سینه به اندازه ی پهنای ساسونِ سایزت بیا پایین و یه خطِ صاف بکش ( خط زرد ) .
نکته :اندازه ی پهنای ساسون یه مقدارِ استاندارده و باید از جدول اندازه های استانداردی که در صفحه ی زیر گذاشتم استفاده کنی :
https://www.zibakade.com/Topics/آموزش-دوخت-مانتو-مجلسی-TP23237-IX2/
روی خطِ زرد از خطوط قرمز به اندازه ی 0.5 سانتی متر بیا بیرون و به نقطه ی موازنه ی سینه و پایینِ ساسون وصلش کن ( خطوط آبی ) .
این کارو انجام بده انشالله الگوت درست میشه ولی اگه بازم احساس کردی لباست یکم تو قسمت سینه لق میزنه دیگه باید از خط پهلو روی خط سینه ت رو کمی تنگ کنی تا کاملا اندازه ت بشه ( خط مشکی ) .