جعفری تازه 1 قاشق غذا خوری
محلول زعفران 1 قاشق مربا خوری ( در صورت تمایل )
نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم داخل پیراشکی:
گوشت چرخکرده 200 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
ادویه گوشت و زردچوبه و پودر لیمو عمانی به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم برای سوخاری:
پودر سوخاری به میزان لازم
تخم مرغ 2 عدد
ابتدا مواد داخل پیراشکی را تهیه کنید:
پیاز ریز خرد شده را توی روغن سرخ کنید تا نرم و سبک بشه ... بعد ادویه ها و گوشت را هم اضافه کنید تا خوب تفت بخوره و رنگ گوشت عوض بشه ... و در آخر هم رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید و به کناری بگذارید تا خنک شود .
سیب زمینی های آبپز شده و سرد شده را با گوشتکوب له کنید و زعفران و جعفری و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید .
در یک کاسه تخم مرغها را بشکنید و با چنگال هم بزنید تا با هم خوب مخلوط بشه . در یک ظرف جدا هم آرد سوخاری بریزید.
حالا از مواد سیب زمینی به اندازه یک نارنگی بردارید و در دست پهن کنید و 1 قاشق از مواد گوشتی را توی سیب زمینی بریزید و لبه های سیب زمینی را روی مواد گوشتی آورده و در دست گرد کنید .
حالا پیراشکی را توی تخم مرغ بزنید و بعد توی آرد سوخاری بغلطانید و توی دست به آن فرم دهید و بعد توی روغن داغ هر دو طرفش را سرخ کنید. نوش جان ...
نکته: بهتر است مایه گوشتی کم روغن باشد تا پیراشکی بهتر و زیبا تری داشته باشید .