خانه
204K

چطور مي تونم يه خورش مرغ عالي بپزم

  • ۱۶:۵۲   ۱۳۹۳/۵/۲۷
    avatar
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    مونا جان پیاز نقش خیلی مهمی رو تو مرغ داره من خودم ساقه کرفس و فلفل دلمه ای رو تو مرغ نمیپسندم چون به نظرم مرغ نباید بوی ضحم بده نه اینکه بوی سبزی خاصی رو بده هویج و پیاز بوی بده مرغ رو میگیره و هیچ طعم خاصی هم نمیده مرغی که بو نده باب میله.... زنجبیل گرمیه و مرغ طبعش سرده بخاطر همین بهتر با مرغ استفاده بشه همونطور که میدونی پلو هم طبعش سرده پس مصرف دو ماده سرد هم مرغ و هم پلو برای بدن مفید نیست.... حالا چون شما حساستری بهتره یکم رنگ و لعابش رو بیشتر کنی..... مونا جان اینا حاصل 16 سال تجربه است به نظر من توی غذا همونقدر که مزه مهمه حفظ خواص و فایده رسوندن به بدن هم مهمه بهر حال ما مسئول سلامت خودمون و افراد خانواده هستیم
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان