۱۳:۴۹ ۱۳۹۳/۵/۲۸
من اغلب واسه اینکه طعم بد مرغ گرفته بشه با مخلوط رب گوجه و رب انار و آب نارنج درستش میکنم.
وقتی یه طرف مرغ رو کاملا سرخ کردم و طرف دیگش وقتی سرخ شدنش به نصف رسید، کنار همون مرغ و همزمان با سرخ شدن مرغ، پیازو سرخ میکنم البته با شعله کم، بعد تو یه ظرف نصف قاشق رب گوجه، یک قاشق رب انار، یک قاشق آب نارنج، سر قاشق چایخوری زیره و فلفل و زرچوبه و نمک و آب رو مخلوط میکنم و بعداز سرخ شدن پیاز روی مرغ میریزم و درشو میزارم تا کاملا جا بیفته. گاهی وقتا هم یه حبه سیر رنده شده توش میریزم.