۰۹:۱۷ ۱۳۹۳/۵/۲۹
سلام دوستان من هم میخوام یه روش پختو واستون بگم
ما شمالیها رب انار خیلی تو خوراکیهامون استفاده میکنیم . روش من : بعد از اینکه مرغو به نمک و زردچوبه آغشته کردم با شعله کم سرخش میکنم خوب که سرخ شد پیاز رنده شده رو سرخش میکنم و ادویه جاتی که دوست داشتی بهش میزنی ، تقریبا 2 قاشق غذاخوری رب انار و یک قاشق سر خالی رب گوچه فرنگی و آّ ب به اندازه کافی میریزم ( بستگی به خودتون داره خوراک پرآب دوست دارید یا کم ) و با شعله کم میذاریم که جا بیفته من که هر وقت پختم همه خوششون اومده امیدوارم شما هم خوشتون بیاد