خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
×
برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک
اینجا کلیک کنید
و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
1 از 5
204K
چطور مي تونم يه خورش مرغ عالي بپزم
۱۴:۱۳ ۱۳۹۳/۵/۲۷
mona mona
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
48381
|
46689 پست
ميشه لطف كنيد و هر كسي فوت و فن پختن خورشت مرغي كه رو كه مي پزه را بگه
من طعم مرغ رو دوس ندارم
دلم ميخواد يه خورش مرغ با طعم عالي بپزم ميشه كمك كنيد و هر كدوم از شما دوستان هنرمند طريقه پخت خورش هاي مرغي رو كه بلد هست براي من بگه
ممنون از همتون
ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۲۷/۵/۱۳۹۳ ۱۴:۱۸
لینک مستقیم
گزارش تخلف
7 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۴:۴۸ ۱۳۹۳/۵/۲۷
ASEMAN
سه ستاره ⋆⋆⋆
|
5562
|
3448 پست
مونا جان من اول پیاز داغ میکنم بعد تو پیاز داغم یه کم گرد زعفران یه کم زنجبیل یه کم زردچوبه یه کم نمک میزنم با شعله کم تفت میدم چند تیکه چوب دارچین ميندازم توش اگه با پلو سفید میخوای یه کم رب میزنم (بنظرم رب زیاد به مرغ طعم سوپ میده) اما اگه با باقالي پلو میخوای رب نمیزنی... بعد تیکه های مرغ رو توی این سس میزاری با شعله کم بعد مرغها رو بر میگردونی تا اونورش هم آغشته بشه یه 5 _6 دقیقه ای این کار رو انجام میدی بعد یه لیوان آب جوش روش میریزی ابش نباید زیاد باشه نهایت دو لیوان... آب زیادی تو هر خورشتی، خورشت رو بیمزه میکنه برای کنارش هم معمولا آلو سیاه یا چند تیکه هویج ميندازم شعله رو کم میکنم تا بپزه و جا بیفته اگه حال داشته باشم چند تیکه بادمجون هم سرخ میکنم وقت سرو کنارش میچینم.... تعریف از خود نباشه خیلی خوشمزه میشه (راستی یادت باشه چوب دارچین رو موقع کشیدن غذا برداری) امیدوارم بدردت بخوره عزیزم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
5 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۴:۵۷ ۱۳۹۳/۵/۲۷
mona mona
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
48381
|
46689 پست
قربانت برم آسمان جان
حتما امتحان ميكنم
مطمئنا خيلي خيلي خوش مزه ميشه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۰۲ ۱۳۹۳/۵/۲۷
**شادی**
دو ستاره ⋆⋆
|
5100
|
2321 پست
آسمان جان منم حتما امتحان میکنم قطعا خوشمزه میشه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۱۸ ۱۳۹۳/۵/۲۷
ASEMAN
سه ستاره ⋆⋆⋆
|
5562
|
3448 پست
نوش جونتون.... چندتا خوراک دیگه بلدم ولی روش بالا مخصوص زرشک پلو و باقالي پلو یه جورایی مرغ مجلسیه مخصوصا اگه پیاز داغ و زعفران بیشتر بزنی دیگه مجلسی مجلسی
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۲۳ ۱۳۹۳/۵/۲۷
mona mona
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
48381
|
46689 پست
ميشه همشون رو برامون بگيد
لططططططفا
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۳۰ ۱۳۹۳/۵/۲۷
**شادی**
دو ستاره ⋆⋆
|
5100
|
2321 پست
منم مشتاقم اگه آسمون جون بمون یاد بدن
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۳۴ ۱۳۹۳/۵/۲۷
ASEMAN
سه ستاره ⋆⋆⋆
|
5562
|
3448 پست
خواهش میکنم......
1_من هر وقت مرغ میگیرم سینه مرغ رو جدا ریز میکنم بسته بندی میکنم باورتون نميشه غذاهایی که باهاش درست میکنم سر یه ربع آماده میشه
پیاز داغ +سینه مرغ ریز شده+فلفل دلمه ای ریز شده (بهتر هم سایز با مرغ ریز بشه) +قارچ ریز شده +نمک =مدام تفت میدیم تا کاملا آب مرغ کشیده بشه و به روغن بیفته
2_پیاز داغ +سینه مرغ تفت حسابی تا به روغن بیفته +نمک+چندتا گوجه حلقه شده روی مرغ میچینیم هم نمیزنیم درش رو یه 5 دقیقه میبندیم =آماده س (هم با نون هم با پلو)
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۳۴ ۱۳۹۳/۵/۲۷
naziii khanoom
دو ستاره ⋆⋆
|
4494
|
2538 پست
من اول پیازو یا رنده میکنم یا خیلی ریز خورد میکنم ( پیاز بیشتر باشه بهتره)بعد سرخش میکنم فلفل زردچوبه نمک ادویه دارچین اضافه میکنم به پیاز داغ ... مرغو اغشته به زعفران و زردچوبه میکنم بعد میزارم داخل روغن خوب 2 طرفش سرخ شه بعدش اضافه میکنم به پیاز داغ ... اب که با رب از قبل قاطی کردمو میریزم روش به همراه فلفل دلمه ای ...زیرشو حدودا زیاد میکنم تا به جوش بیاد بعدش شعلرو کم میکنم یه مقدار ...تا کم کم بپزه!
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۳۶ ۱۳۹۳/۵/۲۷
naziii khanoom
دو ستاره ⋆⋆
|
4494
|
2538 پست
اخرسر گوجه و هویج رنده شده رو سرخ میکنم وقتی خورشو کشیدم کنارش میریزم... یا گاهی نخودفرنگی سرخ شده
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۳۸ ۱۳۹۳/۵/۲۷
ASEMAN
سه ستاره ⋆⋆⋆
|
5562
|
3448 پست
3 _سینه مرغ پخته ریش شده +پیاز داغ +یه قاشق زرشک +زعفران +نمک =لابلاي برنج آبکش میریزیم تا دم بکشه بهتره به زرشک یه قاشق شکرم بزنید البته سلیقه ای
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۴۰ ۱۳۹۳/۵/۲۷
**شادی**
دو ستاره ⋆⋆
|
5100
|
2321 پست
چه جالب آسمان جون.خیلی خوبه.اینم رفت تو لیست غذاهام ایشالله...بخدا هر روز میمونم که فردا چی درست کنم!
نازی جون منم تو مرغم فلقل دلمه میریزم خیلی بو و مزشو دوست دارم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
4 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۴۴ ۱۳۹۳/۵/۲۷
naziii khanoom
دو ستاره ⋆⋆
|
4494
|
2538 پست
اهو درسته همیشه مامانم غذا درست میکنه اما من گاهی هوس میکنم خودم درست کنم ... وقتی هم درست کنم نهایت سعیمو میکنم خوشمزه بشه و واقعا این روش خورش مرغو خوشمزه میکنه ...فلفل دلمه ای طعم خوبی میده به خورش
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۴۷ ۱۳۹۳/۵/۲۷
naziii khanoom
دو ستاره ⋆⋆
|
4494
|
2538 پست
برای زرشک هم اول زرشکو داخل تابه روغن میریزم بعد کمی ابلیمو کمی شکر اضافه میکنم تفتش میدم تا کمی سرخ شه ... عالــــیه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۴۷ ۱۳۹۳/۵/۲۷
**شادی**
دو ستاره ⋆⋆
|
5100
|
2321 پست
پس نازی دیگه وقتشه ها
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۴۸ ۱۳۹۳/۵/۲۷
ASEMAN
سه ستاره ⋆⋆⋆
|
5562
|
3448 پست
بچه ها حتما سعی کنید رب و زردچوبه رو توی روغن تفت بدید وگرنه غذا بوی بدی میگیره و نکته دیگه حتما وقتی میخواید به غذا آب اضافه کنید آب جوش اضافه کنید چون آب سرد تمام خواص غذا مخصوصا گوشت رو از بین میبره و دیگه اینکه گوشت یا مرغ یا ماهی رو 4 یا 5 ساعت قبل از استفاده از فریزر دربیارید چون اگه پروتئین منجمد اگه یه دفعه گرم بشه تمام بافتش از بین میره به اصطلاح علمی دنیچر میشه.... بنظر من حالا که آدم اینقدر به سختی توی این دوره زمونه پول در میاره و به سختی غذا میپزه بهتر لااقل چیزی بخوره که خواص بیشتری داشته باشه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
4 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۵۰ ۱۳۹۳/۵/۲۷
ASEMAN
سه ستاره ⋆⋆⋆
|
5562
|
3448 پست
naziii khanoom :
برای زرشک هم اول زرشکو داخل تابه روغن میریزم بعد کمی ابلیمو کمی شکر اضافه میکنم تفتش میدم تا کمی سرخ شه ... عالــــیه
آخه نازی جان زرشک خودش ترشه آبلیمو برای چی میزنی؟؟
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۵۳ ۱۳۹۳/۵/۲۷
naziii khanoom
دو ستاره ⋆⋆
|
4494
|
2538 پست
ترش هست ولی وقتی ابلیمو و شکر اضافه میکنی محشر میشه...البته به مقدار کم باید اضافه کرد
واقعا طعم خوبی میده امتحان کنید
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۵۶ ۱۳۹۳/۵/۲۷
naziii khanoom
دو ستاره ⋆⋆
|
4494
|
2538 پست
البته من تمام اینارو از مادرم یاد گرفتم
دستپختش حرف نداره همه ازش تعریف میکنن ... خب بعضی غذا ها ترفند داره ترفند خوشمزه شدن زرشک هم همینه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
1 از 5
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات