خيلي ممنون آسمان جان
من خودم بارها به طرق مختلف امتحان كردم
ساقه كرفس فلفل دلمه اي هويج و حتي 1حبه سير و خيلي چيزها اضافه كردم اما احساس ميكنم باب ميلم نيست
باور كنيد يكي از آشناها فقط پياز و هويج و رب ميزنن نه ادويه خاصي استفاده ميكنن نه حتي زعفران ولي احساس ميكنم طعمش خوبه البته سسش غلظت نداره خيلي بي رنگ ميشه و ظاهرش خوب نيس اما طعمش خوبه
تجربه به من ثابت كرده
مرغ بايد حسابي پخته بشه هر چه مرغ بيشتر پخته بشه طعمش بهتر ميشه و اينكه مرغ تازه طعمم بهتري نسبت به مرغ فريزي داره
خلاصه سرتون رو درد نيارم من با طعم مرغ مشكل دارم نمي دونم چرا زياد دوس ندارم
اما بعضي وقتها هم از بعضي خورش ها خيلي خوشم مياد
ممنونم كه تجاربتون رو در اختيارمون ميگذاريد