۰۲:۲۵ ۱۳۹۴/۱۱/۸
💅🏻خوراکی های براق کننده ناخن
🌱-دانه کدو تنبل: روی موجود در آن مانع از بروز سفیدی روی ناخن می شود و نقش ساختاری در بافت های پیوندی و حفظ سیستم ایمنی بدن ایفا می کند.
🌱-هویج: ویتامین A موجود در هویج، در صورت مصرف منظم، باعث تقویت و براقی ناخن می شود.
🌱-موز: روی، ویتامین B6 و ماده کانی سیلیکا باعث زیبایی ظاهر ناخن می شود.
🌱-کلم بروکلی: منبع عالی آهن است که علاوه بر این که مانع شکنندگی ناخن می شود، از تغییر رنگ آن نیز جلوگیری می کند.