مواد لازم:
ژله : 6 بسته
( زرد ، قرمز ، آبی ، سبز ، نارنجی ، بنفش . . . با رنگهای کمتر هم میتونید درست کنید. با هر ترکیب رنگی قشنگ میشه)
آب جوش : 6 لیوان برای هر بسته ژله 1 لیوان
بستنی وانیلی یا شیر عسلی
واسه روش اول شیر هم میخواد
طرز تهیه:
ژله های رنگی رو جدا جدا هر کدوم رو با یه لیوان آب جوش حل می کنیم تا هیچ اثری از دونه های ژله در اون باقی نمونه
و
هر رنگ رو جداگونه توی ظرفهای مستطیل شکل یا گرد ( در ظرف پیرکس ) ریخته یا قالب های متنوع و کوچیکی که دوست دارین
بعد میذاریم تو یخچال به مدت 1 شب تا خودش رو بگیره.
توجـــــــــه:
دیگه آب سرد نمی ریزین توی پودر ژله ها چون :
هم پر رنگ تر میشن و هم اینکه طعمش بهتر میشه.
بعد 1 شب که ژله ها خوب فرم گرفتن با چاقو ( بهتره چاقو خیس باشه ) بصورت خطهای عمودی و افقی برش میدیم تا اشکال مربع یا مستطیل بهمون بده.بعد با چاقو یا قاشق آروم میزنیم زیر این مکعب های خوشکل و همه رو از ظرف جدا میکنیم.
برای درست کردن بیس سفید :
روش 1:
3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با 1 لیوان شیر سرد مخلوط کنید
1 لیوان شیر جوش توی مواد فوق بریزید و هم بزنید خوب یا توی مایکرو فر بزارین 1 دقیقه تا کاملا حل بشه.
بعد حل شدن نصف قوطی شیر عسل رو توش بریزید و بعد از مخلوط شدن 1 لیوان شیر سرد بهش اضافه کنید و بزارید توی دمای محیط خنک بشه
توجـــــــــــــه :
توی یخچال نزارین چون :
ممکنه لخته شه و ژله یکدست و شیشه ای نشه
روش 2:
ژله آناناس یا آلوورا یا حتی موز رو با یه لیوان آب جوش خوب مخلوط می کنیم ، خنک که شد بستنی وانیلی رو اضافه می کنیم.
قالب مورد نظر را آماده کرده داخل قالب رو پلاستیک یا سلفون بکشید
خرده ژله ها رو توی قالب بریزید ( هم رنگ کنار هم نریزید ) و ژله پایه رو که کامل خنک شده بهش اضافه میکنیم و چند ضربه به ضرف میزنیم تا حباب های هوا ازش خارج بشن
میذاریم داخل یخچال بیشتر از 6 ساعت که خودش رو خوب بگیره.
بعد 6 ساعت یا یک شب نوبت سرو و یا بریدن ژله هست
نکته :
برای اینکه ژله به کف ظرف سرو تون نچسبه باید :
ظرف خیس باشه
برای اینکه برشهای تمیزی داشته باشید باید :
کارد خیس باشه.