دقت کنین که لایه ژله بستنی به خاطر داشتن بستنی خیلی زود میبنده و شما میتونین برای صرفه جویی در وقت وقتی ژله بستنی رو ریختین توی قالب ، ژله شفاف لایه بعد رو آماده کنین تا در فاصله ای که ژله ساده شما خنک میشه ژله بستنی هم ببنده ...
بازم میگم وقتی دارید ژله شفاف لایه بعد رو میریزن حتما باید ژله بستنی خوب بسته شده باشه و مواد ژله ساده شما هم کااااملا خنک باشه در غیر اینصورت گرمای ژله باعث آب شدن ژله بستنی و قاطی شدن رنگها میشه
بهتره وقتی ژله شفاف توی قالب هست ژله بستنی رو زودتر آماده نکنین چون ممکنه ببنده و به قالب نرسه
برای برگرداندن ژله ابتدا با نوک چاقو اطراف ژله را آزاد می کنیم وبعد به مدت حدود ۳۰ ثانیه قالب را در آب گرم قرار می دهیم وسپس برمی گردانیم . بهتره ظرفی که توش ژله رو بر میگردونین با آب سرد خیس کنین تا اگه احیانا ژله تو ظرف گوشه قرار گرفت بتونین وسط بیاریدش و فوری به ظرف سرو نچسبه