خانه
35.5K

ژله شیشه ای

  • ۱۶:۲۱   ۱۳۹۲/۴/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    قبلا هم گفته بودم قبل از اینکه بخواهین ژله درست کنین بهتره قالبتون رو آبگردانی کنین و بذارینش تو فریزر ...اینجا باید حتمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا
    این کار رو بکنین میدونین چرا؟

    الان میگم

    قالب رو از فریزر در میارین و ژله بستنی های قالب زده شده رو یک ردیف کف قالب میچینین و با ملاقه خیلی کم از ژله آلوورا کف قالب میریزین

    دقت کنین آلوورا رو کم بریزین تا ژله بستنی هاتون شناور نشن و قالب هم باید یخ باشه تا وقتی ژله بستنی رو توش گذاشتین به قالب بچسبه و زود شناور نشه

    قالب رو برای سرعت بخشیدن به کار تو فریزر بذارین
    و این کار رو تا آخر ادامه بدین
    دقت کنین دیواره های قالب رو حتما ژله بستنی بچینین تا خوشگل تر بشه....

    اگر ژله آلوورا لایه اول رو زیاد بریزین و ژله بستنی هاتون معلق بشه وقتی قالب رو بر میگردونین بالای قالب اول یه لایه آلورا بی رنگه بعد تازه به ژله بستنی ها میرسین که خوشگل نیست
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان