خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
دسر و نوشیدنی
×
برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک
اینجا کلیک کنید
و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
1 از 2
35.5K
ژله شیشه ای
۱۵:۵۴ ۱۳۹۲/۴/۱۸
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
6 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۵۸ ۱۳۹۲/۴/۱۸
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
یه ژله خــــــــــــــــــــیلی خوشگل که کف انتظارات رو بالا میبره
این ژله راحت و بی درد سر درست میشه اگر به نکاتی که میگم خوب دقت و عمل کنین
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۶:۰۶ ۱۳۹۲/۴/۱۸
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
من دستور اصلی اش رو الان تو کامپیوترم پیدا نکردم بنابراین خودم میگم چی به چیه تا دستور اصلی پیدا بشه
اما بریم سر طرز تهیه :
برای این ژله ما به چند رنگ ژله رنگی نیاز داریم که بهتره رنگهای ما تند باشه چون با اضافه کردن بستنی رنگ ها مات و روشن تر میشن
بهتره تنوع رنگ رو هم در نظر بگیرید
این ژله بالا با چهار رنگ یا بهتره بگم با چهار طعم ژله لیمو ..آلبالو ..انگور و آناناس درست شده
یه بار از پنج رنگ استفاده کردم که علاوه بر اینها بلو بری هم ریخته بودم
ما به دو تا سه بسته ژله آلوورا هم نیاز داریم که ژله بی رنگ ما رو میسازه و میزان اون بستگی به قالبمون داره
بستنی وانیلی هم میخواهیم
آب جوش و اب سرد هم که لازمه ژله هست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۶:۰۷ ۱۳۹۲/۴/۱۸
باران
دو ستاره ⋆⋆
|
482
|
2288 پست
من منتظرم خانم معلم عززززززززززززززززززززززیز(چ هنری دارررررررررررررررررررررررری بابا)
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۶:۱۲ ۱۳۹۲/۴/۱۸
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
قبلا هم گفته بودم که بهتره هر بسته ژله رو بجای دو لیوان آب با یک و نیم لیوان آب مخلوط کنین که میشه یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد یا سه چهارم لیوان آب جوش و سه چهارم لیوان آب سرد...
بسته به تعداد رنگهایی که میخواهین توی ژله شیشه ای تون بکار ببرین یک سری ظرف مسطح برا ریخت ژله توش در نظر میگیریم
برای ژله بستنی های داخلش
هر بسته پودر ژله رو با سه چهارم لیوان آب جوش مخلوط کردم و روی بخار کتری هم زدم تا کاملا شفاف شد بعد به جای سه چهارم لیوان آب سرد سه چهارم لیوان بستنی وانیلی اضافه کردم و هم زدم و توی ظرف به گونه ای ریختم که قطر کمی داشته باشه تا بتونم با قالب های شیرینی کوچولو قالبش بزنم
بعد از بسته شدن هر چهار رنگ ژله بستنی اونا رو قالب زدم ..بهتره ظرفها رو تک به تک از یخچال در بیارید و قالب بزنید و بعد از قالب زدن هم سریع به یخچال برش گردونین
برای سهولت در قالب زدن بهتره یه کاسه آب جوش کنار دستتون باسه و قالب شیرینی تون رو تو آب جوش بزنین
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۶:۱۳ ۱۳۹۲/۴/۱۸
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
ببخش طول میکشه ..آخه باید همه رو تایپ کنم بعد وسطش میبینم یه چیزی رو میگفتم بهتر بود مجبورم چند خط رو دوباره پاک کنم و بنویسم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۶:۱۶ ۱۳۹۲/۴/۱۸
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
خوب ...گل دخترا ...
ژله بستنی های قالب زدتون هنوز تو یخچال هستن که شما میاین و دو تا بسته ژله آلوورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش (وقتی میگم جوش یعنی جوش ها ...شوخی ندارما.....) حل میکنین و بهش یک و نیم لیوان هم آب سرد اضافه میکنین و هم میزنین
این ژله رو نباید تو یخچال بذاریم ..باید تو دمای آشپزخونه باشه تا دیر ببنده
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۶:۲۱ ۱۳۹۲/۴/۱۸
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
قبلا هم گفته بودم قبل از اینکه بخواهین ژله درست کنین بهتره قالبتون رو آبگردانی کنین و بذارینش تو فریزر ...اینجا باید حتمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا
این کار رو بکنین میدونین چرا؟
الان میگم
قالب رو از فریزر در میارین و ژله بستنی های قالب زده شده رو یک ردیف کف قالب میچینین و با ملاقه خیلی کم از ژله آلوورا کف قالب میریزین
دقت کنین آلوورا رو کم بریزین تا ژله بستنی هاتون شناور نشن و قالب هم باید یخ باشه تا وقتی ژله بستنی رو توش گذاشتین به قالب بچسبه و زود شناور نشه
قالب رو برای سرعت بخشیدن به کار تو فریزر بذارین
و این کار رو تا آخر ادامه بدین
دقت کنین دیواره های قالب رو حتما ژله بستنی بچینین تا خوشگل تر بشه....
اگر ژله آلوورا لایه اول رو زیاد بریزین و ژله بستنی هاتون معلق بشه وقتی قالب رو بر میگردونین بالای قالب اول یه لایه آلورا بی رنگه بعد تازه به ژله بستنی ها میرسین که خوشگل نیست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۶:۲۲ ۱۳۹۲/۴/۱۸
باران
دو ستاره ⋆⋆
|
482
|
2288 پست
ههههههههههههههههههههههورا/ هوووووووووووووووووووووووورا/ هووووووووووووووووووورا...
چ خانم خوبی داااااااااااااااااااریم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۶:۲۲ ۱۳۹۲/۴/۱۸
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
دقت کنین در فاصله بستن یک لایه ژله بستنی ها باید توی یخچال و ژله آلوورا بیرون یخچال باشه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۶:۲۲ ۱۳۹۲/۴/۱۸
باران
دو ستاره ⋆⋆
|
482
|
2288 پست
خانم ی سوال در مورد ماکارونی سوخاری ازت بپررررررررررررسم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۶:۲۴ ۱۳۹۲/۴/۱۸
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
برای بیرون آوردن ژله از قالب :
اول با کارد دورتا دور ژله رو از قالب جدا کنین و بعد حدود سی ثانیه قالب رو توی ظرفی که پر از آب جوشه بگیرید و بعد ژله رو توی ظرف سرو که با آب سرد خیس شده برگردونین
خیس بودن ظرف سرو برا اینه که اگه ژله تو ظرف کج بود بتونین صافش کنین و وسط ظرف بیارینش
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۶:۲۵ ۱۳۹۲/۴/۱۸
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
بگو باران جان
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۶:۲۶ ۱۳۹۲/۴/۱۸
باران
دو ستاره ⋆⋆
|
482
|
2288 پست
خودت درست کردی این ماکارونی رو عزیزم؟؟؟
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۶:۲۷ ۱۳۹۲/۴/۱۸
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
در مورد این ژله بازم اگه نکته مبهمی براتون وجود داره بپرسین ...
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۶:۲۸ ۱۳۹۲/۴/۱۸
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
راستش رو بخای گذاشتم برا مهمونی درست کنم .....
اما بگو سوالت چیه ؟؟؟
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۶:۳۱ ۱۳۹۲/۴/۱۸
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
این ژله رو از نت براتون پیدا کردم ..گفتم ببینین اگه تعداد ژله های رنگی تون (ژله بستنی )کم باشه این شکلی میشه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۶:۳۲ ۱۳۹۲/۴/۱۸
باران
دو ستاره ⋆⋆
|
482
|
2288 پست
عزیزم با آرد و نمک یعنی انقدر این ماکارونی باد میکنه و پف دار میششششششششششششششششششششه...
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۶:۳۶ ۱۳۹۲/۴/۱۸
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
میگم من هنوز خودم درستش نکردم ..یعنی دو هفته هست ماکارانی اش رو گرفتم اما حسش نبوده
اما عکسی که من گذاشته بودم خیـــــــــــــلی از نزدیکه .... پس پفش در حد یه قشر آرد روی ماکارانی پروانه ای هست
ببین میتونی کاری کنی برم امشب بدرستمش؟
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۶:۵۶ ۱۳۹۲/۴/۱۸
باران
دو ستاره ⋆⋆
|
482
|
2288 پست
ممنون عععععععععععععععععععععزیز دلم/ مااااااااااااااااااااااااااااااااااااهی تو دوست خوبم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
1 از 2
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
دسر و نوشیدنی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات