| ساناز افشار : من یه سوال دارم.می شه روش هایی برای خوب در اومدن برنج رو بهم بگین؟ | |
عزیزم برای برنج کته برنج رو با آب طوری که یک بند انگشت روی برنج آب بگیره و نمک و روغن میزنی و روی حرارت متوسط قرار میدیم تا بجوشه تا حدی که مقدار آب خیلی کم شه. برنج رو از دور قابلمه کمی به وسط جمع میکنیم و در ظرف رو میزاریم و حرارت رو کم میکنیم تا برنج دم بیاد.
برای آبکش کردن برنج رو میشوریم و با نمک حدود 2 ساعت خیس میکنیم.
توی قابلمه آب رو میجوشونیم و برنج رو اضافه میکنیم و زمان میدیم تا برنج سفید شه ولی نباید زیاد بجوشه که نرم شه. هنوز مغز بزنج سفت باشه. و آبکش میکنیم و کمی آب ولرم روی برنج میریزیم تا نمک زیاد شسته شه.
توی قابلمه روغن میریزیم همراه نصف لیوان آب و برنج رو اضافه میکنیم و اطراف برنج رو وسط ظرف جمع میکنیم و در ظرف رو میزاریم. میتونیم چندتا منفذ با ته قاشق ایجاد کنید که برنج یکدست دم بیاد.
اول حرارت متوسط وقتی بخار گرفت حرارت رو کم میکنیم تا کاملا برنج بپزه.