خانه
62.2K

کلاس آشپزی رایگان با قاشق و چنگال

  • ۱۶:۲۸   ۱۳۹۲/۷/۳۰
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    قاشق و چنگال : 

    ساناز افشار : 
    من یه سوال دارم.می شه روش هایی برای خوب در اومدن برنج رو بهم بگین؟

    عزیزم برای برنج کته برنج رو با آب طوری که یک بند انگشت روی برنج آب بگیره و نمک و روغن میزنی و روی حرارت متوسط قرار میدیم تا بجوشه تا حدی که مقدار آب خیلی کم شه. برنج رو از دور قابلمه کمی به وسط جمع میکنیم و در ظرف رو میزاریم و حرارت رو کم میکنیم تا برنج دم بیاد.

    برای آبکش کردن برنج رو میشوریم و با نمک حدود 2 ساعت خیس میکنیم.

    توی قابلمه آب رو میجوشونیم و برنج رو اضافه میکنیم و زمان میدیم تا برنج سفید شه ولی نباید زیاد بجوشه که نرم شه. هنوز مغز بزنج سفت باشه. و آبکش میکنیم و کمی آب ولرم روی برنج میریزیم تا نمک زیاد شسته شه.

    توی قابلمه روغن میریزیم همراه نصف لیوان آب و برنج رو اضافه میکنیم و اطراف برنج رو وسط ظرف جمع میکنیم و در ظرف رو میزاریم. میتونیم چندتا منفذ با ته قاشق ایجاد کنید که برنج یکدست دم بیاد.

    اول حرارت متوسط وقتی بخار گرفت حرارت رو کم میکنیم تا کاملا برنج بپزه.

    وای ممنون از راهنمایی خوبت .خیلی لطف کردی.

    می شه طرز تهیه سس سالاد سزار رو بهم یاد بدی؟

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان