۱۱:۳۴ ۱۳۹۲/۸/۱
مروارید جان اینم کیک شکلاتی با مایکرو ویو
مواد لازم طرز تهیه
روغن آفتابگردان 100ml، به علاوه اضافی برای قالب
قند 175g
140g آرد
3 قاشق غذاخوری کاکائو
3 قاشق چایخوری بکینگ پودر
2 عدد تخم مرغ بزرگ
1/2 قاشق چایخوری وانیل
100 میلی لیتر آب گرم
همه ی مواد خشک رو مخلوط میکنیم کنار قرار میدیم.
بقیه مواد رو هم میزنیم و به آرد اضافه میکنیم تا جائیکه گلوله آرد نمونه.
مایه کیک رو به قالب که قبلا چرب کردیم منتقل میکنیم و روی قالب رو با کیسه مخصوص مایکرو میپوشونیم.
داخل مایکرو با قدرت 800 وات به مدت 7 دقیقه زمان پخت میدیم. زمانی که قالب رو بیرون آوردیم با خلال دندان تست میکنیم که پخته باشه.
5 دقیقه زمان میدیم تا خنک شه و کیسه رو باز میکنیم و از قالب جدا میکنیم.
نوش جان
ویرایش شده توسط قاشق و چنگال در تاریخ ۱/۸/۱۳۹۲ ۱۱:۴۹