خانه
62.4K

کلاس آشپزی رایگان با قاشق و چنگال

  • ۱۰:۲۲   ۱۳۹۲/۸/۸
    avatar
    کاربر جديد|6 |66 پست

    یکی تا : 
    من هر کاری میکنم اصلاً کاکائو هام آب نمیشه
    هم با ماکروویو و هم با روش غیرمستقیم و بخار و اینجور حرفا
    و اگر هم آب بشه تا قاشق میزنم توش که بمالم رو هر چیزی ک میخواهم تطئینش کنم اما همون موقع سفت میشه دوباره


    عزیزم تا جائیکه من میدونم دیر آب شدن شکلات یعنی کیفیت پائیین محصول.
    میتونی کمی کره یا روغن بریزی که بعد از آب شدن سریع سفت نشه.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان