خانه
62.4K

کلاس آشپزی رایگان با قاشق و چنگال

  • ۱۰:۳۸   ۱۳۹۲/۸/۸
    avatar
    کاربر جديد|6 |66 پست
     طرز تهیه قلیه ماهی

    ماهی 400 گرم
    500 گرم گشنیز
    شنبلیله 50 گرم
    پیاز درشت 1 عدد
    سیر 5 یا 6 حبه
    تمبر هندی 50 گرم ( اگر ترش تر دوست دارین 100 گرم )
    نمک 
    فلفل (تند باشه خوشمزه تر میشه )
    زردچوبه 

    ماهی رو نمک و آبلیمو میزنیم و کنار میذاریم.

    تمبر هندی رو با نصف پیمانه آب گرم مخلوط میکنیم و از صافی رد میکنیم.

    پیاز داغ رو آماده میکنیم.

    من سبزی رو هم کمی تفت میدم و به پیاز اضافه میکنم و همچنان که تفت میدم سیر + زردچوبه و فلفل و نمک رو هم اضافه میکنم.

    تمبر هندی که از صافی رد کردیم رو + 2 لیوان آب به موادمون اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا نم نم بجوشه و جا بیفته.

    تو این فاصله ماهی ها رو کمی سرخ میکنیم.

    کمی که غلیظ شد ( حدود نیم ساعت تا سرو غذا ) ماهی رو اضافه میکنیم . 

    نوش جونتوون
     
    ویرایش شده توسط قاشق و چنگال در تاریخ ۸/۸/۱۳۹۲   ۱۰:۴۰
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان