خانه
62.4K

کلاس آشپزی رایگان با قاشق و چنگال

  • ۱۱:۵۴   ۱۳۹۲/۸/۸
    avatar
    کاربر جديد|6 |66 پست

    یکی تا : 
    خسته نباشی و ممنون از تاپیک خوبتون
    میشه در مورد مزه دار کردن سس خردل بیشتر توضیح بدید
    در مورد طرز تهیه بنیه اگه درست بگم توضیح بدید و اینکه چیکار کنیم میگوهامون پفکی بشه و پف کنه

    عزیزم منظورتون در مورد مزه دار کردن سس خردل چیه ؟

    برای خمیر بنیه هم توی پست جدا کامل توضیح میدم. فقط میشه هفته ی دیگه.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان