۱۱:۵۸ ۱۳۹۲/۸/۸
خورش فسنجان
من این خورش رو با گوشت درست میکنم. این سلیقه ای هست میتونید بجاش مرغ بریزید.
گردو آسیاب شده 400 گرم
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز 2 عدد
رب انار 3 تا 4 قاشق غذا خوری ( بسته به ترشی رب )
شکر مقدار کم
نمک.فلفل.زردجوبه
یکی از پیازهارو ریز میکنیم و کمی تفت میدیم.روغن کم استفاده میکنیم چون گردو خیلی روغن پس میده. نمک و کمی زردچوبه و فلفل هم میزنم.
گردو هم اضافه میکنیم و دوباره کمی تفت میدیم.این مرحله هم میتونیم رب انار رو اضافه کنیم ولی من آب سرد میریزم و زمانی که خورش کمی غلیظ شد رب انار رو استفاده میکنم. چون بیشتر از 3 ساعت زمان میذارم برای این خورش.
تو این فاصله پیاز دیگمون رو رنده میکنیم و با گوشت و کمی نمکو زردچوبه و فلفل ورز میدیم و به اندازه گردو ازش جدا و گرد میکنیم. این گوشت هارو من داخل فر بدون روغن میپزم تا روش تیره شه. میتونیم سرخ کنیم.
زمانی که خورش غلیظ شد و رنگش هم تیره شد اگر نیاز داشت کمی شکر اضافه میکنیم تا ترش و شیرین بشه.
1 ساعت قبل از سرو گوشت هارو آروم به خورش اضافه میکنیم و با حرارت ملایم اجازه میدیم تا گوشت هم طعم بگیره و غلظت خورش به حدی که میخواییم برسه.
میتونیم کمی هم زعفرون اضافه کنیم.
نوش جونتون