خانه
62.3K

کلاس آشپزی رایگان با قاشق و چنگال

  • ۱۱:۳۲   ۱۳۹۲/۸/۱۴
    avatar
    کاربر جديد|6 |66 پست
    زیباکده

    ساناز افشار : 
    عزیزم پیجتو دیدم خیلی عالیه.
    عکسایی که گذاشتی خودت می گیری؟
    یه سوال
    بعضی موقع ها لازانیایی که درست می کنم خیلی خشک می شه
    می شه طرز تهیه سس لازانیا رو برام بنویسی؟

    زیباکده
    مرسی که به پیج سر زدی. آره گلم خودم عکس میگیرم.

    من برای سس لازانیا فقط پیاز داغ درست میکنم و با گوشت تفت میدم. رنگ گوشت که تغییر کرد رب و ادویه هایی که میخوام رو اضافه میکنم و تا بوی خامی رب گرفته شه. فلفل دلمه هم میریزیم. گاهی ذرت و نخود هم استفاده میکن با قارچ.

    کمی آب اضافه میکنم تا بجوشه و سس غلیظی بدست بیاد ولی خشک نشه. 

    سس بشامل هم که توی چند تا پست بالاتر توضیح دادم.

    لازانیا هارو داخل آب جوش میریزم و تا زمانی که تقریبا بپزه و بعد آبکش میکنم .

    ته قالبمو با کره کمی چرب میکنم و یه لایه لازانیا میچینم و یه لایه گوشت یه لایه سس بشامل. لایه آخر هم پنیر.

    توی فر یه ظرف آب بزارید بهتره. 
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان