خانه
62.2K

کلاس آشپزی رایگان با قاشق و چنگال

  • ۱۱:۳۴   ۱۳۹۲/۸/۲۸
    avatar
    کاربر جديد|6 |66 پست
    زیباکده

    نازنین  : 

    در مورد کیک ها چی؟
    بعضی موقعا کیکام بافت اسفنجی نداره!اما نمی دونم دلیلش چیه!

    زیباکده

    نازنین جان بعضی مواقع برای بعضی کیک ها باید تخم مرغ توی دمای اتاق باشه.
    بعضی مواقع روغن زیاد _ هم زدن زیاد _ حرارت فر و خیلی چیزای دیگه باعث میشه بافت کیک سبک نشه.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان