خانه
62.2K

کلاس آشپزی رایگان با قاشق و چنگال

  • ۱۲:۵۹   ۱۳۹۲/۷/۲۷
    avatar
    کاربر جديد|6 |66 پست
    دوستان عزیز از این به بعد می خواهم که شما را در زمینه آشپزی و شیرینی پزی راهنمایی کنم و در کنار هم لحظات خوبی را سپری کنیم.
    هر سوالی بود در روزهای سه شنبه و چهارشنبه ساعت 11 تا 12 در خدممتون هستم.


    موفق باشید
    ویرایش شده توسط قاشق و چنگال در تاریخ ۲۷/۷/۱۳۹۲   ۱۳:۰۰
  • leftPublish
  • ۱۰:۳۴   ۱۳۹۲/۸/۷
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست
     اینم تبدیل درجات فر به مایکروویو

    MICROWAVE

    POWER

    STOVE-TOP

    OVEN

    100%

    High or DeepFry

    425-500 or broil

    70%

    Medium High

    350

    50%

    Medium

    300

    25-30%

    Low

    225

    10%

    Warm or Simmer

    150

  • ۱۰:۴۰   ۱۳۹۲/۸/۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    چه کاربردی و خوب هست این تبدیل

    ممنون
  • ۱۰:۴۲   ۱۳۹۲/۸/۷
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست
     

    ماهی و سس شوید
    ماهی رو توی آبلیمو.نمک.فلفل.کمی خردل.پودر سیر بخوابونید و بعد میتونید توی فر یا تابه سرخ کنید و از این سس برای روی ماهی استفاده کنید.

    یه سس خوشمزه مخصوصا برای اونایی که بوی ماهی رو دوست ندارن https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/yL/r/p6FV-SxbpZT.png); background-size: auto; display: inline-block; height: 16px; width: 16px; vertical-align: -3px; background-position: -289px -906px; background-repeat: no-repeat no-repeat;">

    مواد لازم و طرز تهیه
    سس مایونز 1/2 پیمانه
    سس خردل 1 قاشق چایخوری
    شوید 2 قاشق غذا خوری
    پودر سیر 1/4 قاشق چایخوری
    آبلیمو
    نمک و فلفل 

    همه ی مواد رو مخلوط میکنیم و حداقل 30 دقیقه داخل یخچال قرار میدیم تا طعم بگیره.

    https://www.facebook.com/Ghashoghochangal
    نوش جونتون
     
  • ۱۰:۴۳   ۱۳۹۲/۸/۷
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست

    ronak n : 
    چه کاربردی و خوب هست این تبدیل

    ممنون

    خواهش میکنیم عزیزم :)
  • ۱۱:۰۷   ۱۳۹۲/۸/۷
    avatar
    سنا
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
    میشه در مورد جا افتادن خورش فسنجان و طرز تهیه قلیه ماهی رو بگید لطفا
  • leftPublish
  • ۱۱:۲۰   ۱۳۹۲/۸/۷
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست
    سنا جان بنظر من برای غذا های ایرانی حتما باید وقت کافی گذاشت تا کاملا جا بیفتن. برای فسنجون من کمی گردو رو تفت میدم با پیاز داغ و آب اضافه میکنم. کمی که گذشت و رنگ خورش تغییر کرد رب انار رو میزنم و باز هم زمان میدم تا جائیکه غلظت خورش به دلخواهم برسه.
    بعضی ها میگن کدو یا سیب رنده میکنن تا غلظت خورش رو بهتر کنه. من تا حالا استفاده نکردم ولی خوردم و طعمش تغییری نکرده بود.

    اگر هم میخوای روغن بیفته آب سرد داخل خورشت ولی از اطراف و دیواره بریز.

    قلیه ماهی هم جدا توی پست دیگه خواهم گفت.
  • ۱۱:۲۹   ۱۳۹۲/۸/۷
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
    قاشق داغ رو چرا می کنند در فسنجون؟
  • ۱۱:۳۱   ۱۳۹۲/۸/۷
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست

    نگار اسدی : 
    قاشق داغ رو چرا می کنند در فسنجون؟

    ؟؟؟؟ تا حالا نشنیدم. جالب بود برام !
  • ۱۱:۳۶   ۱۳۹۲/۸/۷
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    من شنیدم چون رنگ فسنجون سیاه بشه این کارو می کنند
  • ۱۱:۴۲   ۱۳۹۲/۸/۷
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست
    برای رنگ فسنجون بهترین گزینه قابلمه مسی هست
  • leftPublish
  • ۱۲:۰۰   ۱۳۹۲/۸/۷
    avatar
    یکی تا
    یک ستاره ⋆|501 |1431 پست
    من هر کاری میکنم اصلاً کاکائو هام آب نمیشه
    هم با ماکروویو و هم با روش غیرمستقیم و بخار و اینجور حرفا
    و اگر هم آب بشه تا قاشق میزنم توش که بمالم رو هر چیزی ک میخواهم تطئینش کنم اما همون موقع سفت میشه دوباره
  • ۱۵:۲۷   ۱۳۹۲/۸/۷
    avatar
    باران
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست
    میشه بگید خوراک زبان چطوری درست میشه
    سس استیک هم لطفاٌ توضیح بدید
  • ۱۰:۲۲   ۱۳۹۲/۸/۸
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست

    یکی تا : 
    من هر کاری میکنم اصلاً کاکائو هام آب نمیشه
    هم با ماکروویو و هم با روش غیرمستقیم و بخار و اینجور حرفا
    و اگر هم آب بشه تا قاشق میزنم توش که بمالم رو هر چیزی ک میخواهم تطئینش کنم اما همون موقع سفت میشه دوباره


    عزیزم تا جائیکه من میدونم دیر آب شدن شکلات یعنی کیفیت پائیین محصول.
    میتونی کمی کره یا روغن بریزی که بعد از آب شدن سریع سفت نشه.
  • ۱۰:۲۷   ۱۳۹۲/۸/۸
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    من همیشه دلم میخواهد بدونم سس سفید که روی لازانیا میریزن چی هست؟
    پنیرپیتزا بیرون مگه چی هست که انقدر کش میاد و خوبه اما واسه خونه اینطوری نمیشه
  • ۱۰:۳۸   ۱۳۹۲/۸/۸
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست
     طرز تهیه قلیه ماهی

    ماهی 400 گرم
    500 گرم گشنیز
    شنبلیله 50 گرم
    پیاز درشت 1 عدد
    سیر 5 یا 6 حبه
    تمبر هندی 50 گرم ( اگر ترش تر دوست دارین 100 گرم )
    نمک 
    فلفل (تند باشه خوشمزه تر میشه )
    زردچوبه 

    ماهی رو نمک و آبلیمو میزنیم و کنار میذاریم.

    تمبر هندی رو با نصف پیمانه آب گرم مخلوط میکنیم و از صافی رد میکنیم.

    پیاز داغ رو آماده میکنیم.

    من سبزی رو هم کمی تفت میدم و به پیاز اضافه میکنم و همچنان که تفت میدم سیر + زردچوبه و فلفل و نمک رو هم اضافه میکنم.

    تمبر هندی که از صافی رد کردیم رو + 2 لیوان آب به موادمون اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا نم نم بجوشه و جا بیفته.

    تو این فاصله ماهی ها رو کمی سرخ میکنیم.

    کمی که غلیظ شد ( حدود نیم ساعت تا سرو غذا ) ماهی رو اضافه میکنیم . 

    نوش جونتوون
     
    ویرایش شده توسط قاشق و چنگال در تاریخ ۸/۸/۱۳۹۲   ۱۰:۴۰
  • ۱۱:۰۲   ۱۳۹۲/۸/۸
    avatar
    ستاره
    یک ستاره ⋆|314 |1473 پست

    قاشق و چنگال : 
     اینم تبدیل درجات فر به مایکروویو


    MICROWAVE

    POWER

    STOVE-TOP

    OVEN

    100%

    High or DeepFry

    425-500 or broil

    70%

    Medium High

    350

    50%

    Medium

    300

    25-30%

    Low

    225

    10%

    Warm or Simmer

    150

    من خیلی متوجه نشدم مگه ماکروویو % داره
  • ۱۱:۱۹   ۱۳۹۲/۸/۸
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست
     طرز تهیه خوراک زبان

    مواد لازم و طرز تهیه 

    زبا گوساله 1 عدد
    2تا 3 حبه سیر
    پیاز 2 عدد بزرگ
    نمک و فلفل و کمی ادویه
     

    برای سس قارچ 

    400 گرم قارچ کوچک
    شیر 1/2 پیمانه
    2 قاشق آرد
    کره 3 قاشق غذا خوری
    نمک و فلفل

    اول زبان رو خووب میشوریم و داخل قابلمه با یکی از پیازها حدود 15 دقیقه میجوشونیم و آب زبان رو دور میریزیم.

    پیاز رو تفت میدیم + ادویه ها و زبان رو اضافه میکنیم و آب حدود 3 تا 4 لیوان میریزیم و حدود 3 ساعت زمان میدیم تا بپزه. میتونید چند تا تکه ساقه کرفس هم اضافه کنید.

    در آخر باید حدود 1 پیمانه آب بمونه چون برای سس نیاز داریم.
    اگر آب کم بود آب جوش بین پخت اضافه کنید.

    زمانی که زبان پخته شد به آرامی پوست روشو بگیرید و برش بزنید.


    برای سس 

     قارچ خرد شده و خشک شده رو تفت بدید تا اب قرچ گرفته شه. ( این به این علته که بعدا توی سس آب نندازه)

    کره رو آب کنید و آرد رو با حرارت کم تفت بدید کمی که رنگ آرد تغییر کرد حرارت رو خیلی کم کنید و آروم آروم آب گوشت رو اضافه کنید تا آرد گلوله نشه و دائم هم بزنید. حالا هم نمک و فلفل و شیر رو اضافه کنید. زمان بدید تا آروم سس غلظت پیدا کنه ( کمی که غلیظ شد قارچ ها رو هم اضافه کنید )

    خودم از شیر نمیریزم و فقط از آب گوشت برای درست کردن سس استفاده میکنم. این به طبع غذائی بستگی داره.

    نوش جونتون

  • ۱۱:۲۱   ۱۳۹۲/۸/۸
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست

    ستاره : 

    قاشق و چنگال : 
     اینم تبدیل درجات فر به مایکروویو


    MICROWAVE

    POWER

    STOVE-TOP

    OVEN

    100%

    High or DeepFry

    425-500 or broil

    70%

    Medium High

    350

    50%

    Medium

    300

    25-30%

    Low

    225

    10%

    Warm or Simmer

    150

    من خیلی متوجه نشدم مگه ماکروویو % داره
    دوست عزیزم منظورش از 100 درصد یعنی قدرت بالا و همینطور تا 10 درصد یعنی قدرت کم.
  • ۱۱:۲۳   ۱۳۹۲/۸/۸
    avatar
    د پ
    کاربر فعال|420 |716 پست
    مرسی قاشق و چنگال عالیه این پیج مرسی من عاشق قلیه ماهی ام
  • ۱۱:۲۳   ۱۳۹۲/۸/۸
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست

    باران : 
    میشه بگید خوراک زبان چطوری درست میشه
    سس استیک هم لطفاٌ توضیح بدید


    عزیزم سس استیک هم توی دستور خوراک زبان توضیح دادم. سس قارچ 
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان