خانه
62.2K

کلاس آشپزی رایگان با قاشق و چنگال

  • ۱۲:۵۹   ۱۳۹۲/۷/۲۷
    avatar
    کاربر جديد|6 |66 پست
    دوستان عزیز از این به بعد می خواهم که شما را در زمینه آشپزی و شیرینی پزی راهنمایی کنم و در کنار هم لحظات خوبی را سپری کنیم.
    هر سوالی بود در روزهای سه شنبه و چهارشنبه ساعت 11 تا 12 در خدممتون هستم.


    موفق باشید
    ویرایش شده توسط قاشق و چنگال در تاریخ ۲۷/۷/۱۳۹۲   ۱۳:۰۰
  • leftPublish
  • ۱۱:۲۷   ۱۳۹۲/۸/۸
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست
    سس سفید یا بشامل


    شیر 2 پیمانه
    2 قاشق آرد
    کره 3 قاشق غذا خوری
    نمک و فلفل


    کره رو آب کنید و آرد رو با حرارت کم تفت بدید کمی که رنگ آرد تغییر کرد حرارت رو خیلی کم کنید و آروم آروم شیررو اضافه کنید تا آرد گلوله نشه و دائم هم بزنید. حالا هم نمک و فلفل رو اضافه کنید. زمان بدید تا آروم سس غلظت پیدا کنه .
     
  • ۱۱:۳۱   ۱۳۹۲/۸/۸
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست

    Nanayi joon : 
    من همیشه دلم میخواهد بدونم سس سفید که روی لازانیا میریزن چی هست؟
    پنیرپیتزا بیرون مگه چی هست که انقدر کش میاد و خوبه اما واسه خونه اینطوری نمیشه

    عزیزم دستور سس سفید رو جدا نوشتم ولی در مورد پیتزا و پنیرش باید بگم که بیشتر ار ما از پنیر توی پیتزا استفاده میکنن.

    شما هم اگر توی خونه خودت پیتزا درست میکنی پیشنهاد میدم روی خمیر یه لایه پنیر بریز و یه لایه از مواد دوباره پنیر.

    اگر خمیر رو هم خودت درست میکنی میتونی به مقدار کمی هم داخل خمیر پنیر استفاده کنی.
  • ۱۱:۳۲   ۱۳۹۲/۸/۸
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست

    د پ : 
    مرسی قاشق و چنگال عالیه این پیج مرسی من عاشق قلیه ماهی ام

    خواهش میکنم عزیزم 
  • ۱۱:۳۴   ۱۳۹۲/۸/۸
    avatar
    د پ
    کاربر فعال|420 |716 پست
    میشه باقالی پلو با گوشت و بگی ؟

    فسنجونم میگی ؟
  • ۱۱:۴۱   ۱۳۹۲/۸/۸
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست

    د پ : 
    میشه باقالی پلو با گوشت و بگی ؟

    فسنجونم میگی ؟

    عزیزم حتما توی پست های جدا خواهم گفت  ولی یکم تایپ کردنشون زمان میبره. ممکنه هفته ی دیگه بشه.
    ویرایش شده توسط قاشق و چنگال در تاریخ ۸/۸/۱۳۹۲   ۱۱:۴۲
  • leftPublish
  • ۱۱:۴۱   ۱۳۹۲/۸/۸
    avatar
    یکی تا
    یک ستاره ⋆|501 |1431 پست
    خسته نباشی و ممنون از تاپیک خوبتون
    میشه در مورد مزه دار کردن سس خردل بیشتر توضیح بدید
    در مورد طرز تهیه بنیه اگه درست بگم توضیح بدید و اینکه چیکار کنیم میگوهامون پفکی بشه و پف کنه
  • ۱۱:۵۴   ۱۳۹۲/۸/۸
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست

    یکی تا : 
    خسته نباشی و ممنون از تاپیک خوبتون
    میشه در مورد مزه دار کردن سس خردل بیشتر توضیح بدید
    در مورد طرز تهیه بنیه اگه درست بگم توضیح بدید و اینکه چیکار کنیم میگوهامون پفکی بشه و پف کنه

    عزیزم منظورتون در مورد مزه دار کردن سس خردل چیه ؟

    برای خمیر بنیه هم توی پست جدا کامل توضیح میدم. فقط میشه هفته ی دیگه.
  • ۱۱:۵۸   ۱۳۹۲/۸/۸
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست


    خورش فسنجان

    من این خورش رو با گوشت درست میکنم. این سلیقه ای هست میتونید بجاش مرغ بریزید.

    گردو آسیاب شده 400 گرم
    گوشت چرخ کرده 500 گرم
    پیاز 2 عدد
    رب انار 3 تا 4 قاشق غذا خوری ( بسته به ترشی رب )
    شکر مقدار کم
    نمک.فلفل.زردجوبه

    یکی از پیازهارو ریز میکنیم و کمی تفت میدیم.روغن کم استفاده میکنیم چون گردو خیلی روغن پس میده. نمک و کمی زردچوبه و فلفل هم میزنم.

    گردو هم اضافه میکنیم و دوباره کمی تفت میدیم.این مرحله هم میتونیم رب انار رو اضافه کنیم ولی من آب سرد میریزم و زمانی که خورش کمی غلیظ شد رب انار رو استفاده میکنم. چون بیشتر از 3 ساعت زمان میذارم برای این خورش.

    تو این فاصله پیاز دیگمون رو رنده میکنیم و با گوشت و کمی نمکو زردچوبه و فلفل ورز میدیم و به اندازه گردو ازش جدا و گرد میکنیم. این گوشت هارو من داخل فر بدون روغن میپزم تا روش تیره شه. میتونیم سرخ کنیم.

    زمانی که خورش غلیظ شد و رنگش هم تیره شد اگر نیاز داشت کمی شکر اضافه میکنیم تا ترش و شیرین بشه.

    1 ساعت قبل از سرو گوشت هارو آروم به خورش اضافه میکنیم و با حرارت ملایم اجازه میدیم تا گوشت هم طعم بگیره و غلظت خورش به حدی که میخواییم برسه.
    میتونیم کمی هم زعفرون اضافه کنیم.

    نوش جونتون
  • ۱۲:۰۰   ۱۳۹۲/۸/۸
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست
    دوستای گلم باقی دستورا رو هفته ی بعدپست میکنیم. روزتون خوش
  • ۱۲:۰۲   ۱۳۹۲/۸/۸
    avatar
    yasi
    کاربر جديد|173 |139 پست
    سلام قاشق چنگال عزیز میشه طرز تهیه کاچی رو هم بگید
  • leftPublish
  • ۱۲:۲۰   ۱۳۹۲/۸/۸
    avatar
    باران
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست
    ممنون عزززززززززززززززززززززززززززززززززیزم خیلی عالی هست تاپیکات
  • ۱۸:۰۲   ۱۳۹۲/۸/۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    عالی و خیلی ممنون
  • ۱۲:۲۲   ۱۳۹۲/۸/۱۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    یه غذای جدید و خاض که با بامجان درست میشه رو لطفا معرفی کنید

    خیلی خیلی ممنون
  • ۱۲:۴۴   ۱۳۹۲/۸/۱۲
    avatar
    باران
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست
    میشه روش درست کردن زرشک پلو با مرغ مجلسی رو بهمون یاد بدی، من هر کاری میکنم مثل غذاهای خوشمزه رستوران ها و تالارها نمیشه
  • ۱۱:۱۶   ۱۳۹۲/۸/۱۴
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست
    باقالی پلو با ماهیچه

    مواد لازم و طرز تهیه

    برنج 2 پیمانه
    شوید خرد شده 1 پیمانه
    باقالی 1 و 1/2 پیمانه
    نمک و روغن

    ماهیچه 2 عدد
    پیاز درشت 2 عدد
    نمک و فلفل
    زردچوبه
    سیر 2 تا 3 حبه

    ماهیچه رو با پیاز درسته و آب میزاریم روی حرارت. زمانی که کف کرد آب رو دور میریزیم.
    پیاز داغ درست میکنیم و ماهیچه ها رو با زردچوبه و ادویه تفت میدیم. سیر رو اضافه میکنیم و همراه آب جوش زمان میدیم تا بپزه.

    برنج رو 2 ساعت قبل با نمک خیس میکنیم .

    آب رو میجوشونیم و برنج رو اضافه میکنیم و زمان میدیم تا برنج هم داخل آب بجوشه و باقالی رو اضافه میکنیم و حدود 20 دقیقه زمان میدیم و بعد برنج رو آبکش میکنیم.

    داخل قابلمه روغن میریزیم و یه لایه برنج و یه لایه شوید آضافه میکنیم تا مواد تمام به. میشهشوید رو هم با برنج 5 دقیقه آخر بذارید بجوشه.

    من لابه لای برنج از پودر زیره و دارچین هم استفاده میکنم.

    وقتی ماهیچه پخته شد نمک هم اضافه کنید به اضافه کمی دارچین.

    میتونید جدا پیاز داغ درست کنید و با 2 قاشق رب تفت بدید + زردچوبه و فلفل و نمک و آز آب گوشت به سس اضافه کنید و زمان بدید کمی هم با ماهیچه بجوشه.

    نوش جونتون

  • ۱۱:۱۷   ۱۳۹۲/۸/۱۴
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست
    زیباکده

    ronak n : 
    یه غذای جدید و خاض که با بامجان درست میشه رو لطفا معرفی کنید

    خیلی خیلی ممنون

    زیباکده
    حتما گلم
  • ۱۱:۲۰   ۱۳۹۲/۸/۱۴
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست


    کاچی

    مواد لازم و طرز تهیه

    آرد 1 پیمانه
    آب 3 پیمانه
    شکر 1 پیمانه( من کم شیرین درست میکنم میتونید بیشتر بریزید)
    روغن به میزان لازم
    گلاب 1/4 پیمانه
    زعفران 5 قاشق سوپ خوری غلیظ
    هل 1 قاشق مرباخوری
    دارچین 1 قاشق مربا خوری

    آب و شکر رو روی حرارت میزاریم تا جوش بیاد. وقتی جوشید شعله رو خاموش میکنیم. نصف دارچین و هل رو میریزیم تا عطر بگیره.
    توی ظرف دیگه شارد رو تفت میدیم تا بوش دربیاد و رنگش تغییر کنه و طلایی بشه ولی نه به تیرگی حلوا.
    بعد کم کم کره یا روغن رو اضافه میکنیم تقریبا 1/2 پیمانه ولی تا زمانی کره میریزیم که آردو روغن شل نشه.
    یکم تفت میدیم. من برای اینکه رنگ حلوا یا کاچیمو تشخیص بدم یکم از شیره ای که درست کردیم با قاشق روی آرد میریزم.
    تو همین هین که تفت میدم تا به رنگ دلخواهم در بیاد باقی دارچین و هل رو تو آرد و روغن میریزم. گلاب و زعفران دم کرده رو هم به شیره اضافه میکنم که عطرشو از دست نده.
    وقتی از رنگ آردم راضی بودم ظرف آردم رو از روی حرارت برمیدارم و شیره رو آضافه میکنم و هم میزنم تا گوله نشه.
    فقط باید حواسمون باشه که زیاد سفت نشه چون کاچی شلتر از حلوا هست.

    نوش جونتوون

    اگر عضو فیسبوک هستید به آدرس من میتونید سر بزنید
    https://www.facebook.com/Ghashoghochangal
  • ۱۱:۲۱   ۱۳۹۲/۸/۱۴
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست
    زیباکده

    باران : 
    میشه روش درست کردن زرشک پلو با مرغ مجلسی رو بهمون یاد بدی، من هر کاری میکنم مثل غذاهای خوشمزه رستوران ها و تالارها نمیشه

    زیباکده
    توی پست جدا حتما میگم گلم
  • ۱۱:۲۵   ۱۳۹۲/۸/۱۴
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    عزیزم پیجتو دیدم خیلی عالیه.
    عکسایی که گذاشتی خودت می گیری؟
    یه سوال
    بعضی موقع ها لازانیایی که درست می کنم خیلی خشک می شه
    می شه طرز تهیه سس لازانیا رو برام بنویسی؟
  • ۱۱:۲۵   ۱۳۹۲/۸/۱۴
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست
    این نوع پخت رو من خیلی دوست دارم میتونید آب پرتقال رو حذف کنید تا طعم معمولی زرشم پلو رو داشته باشین.

    زرشک پلو با سس پرتقال

    مواد لازم و طرز تهیه

    3 تکه مرغ
    2 عدد پیاز متوسط
    1 عدد فلفل دلمه ای
    1 پیمانه آب پرتقال
    رب 1 قاشق غذا خوری پر
    نمک و فلفل
    زردچوبه
    زعفران

    پیاز هارو نگینی خرد میکنیم و توی روغن کمی تفت میدیم. هنوز رنگ پیاز تغییر نکرده مرغ رو اضافه میکنیم + زردچوبه + نمک و فلفل. شعله ی گاز رو روی درجه متوسط قرار میدیم و اجازه میدیم تا پیاز باعث بشه که بوی مرغ گرفته بشه. رنگ مرغ که تغییر کرد فلفل دلمه ای رو اضافه میکنیم و کمی آب میریزیم. فقط نیمی از مرغ هارو بپوشونه.
    توی ظرف دیگه ای پیاز رو تفت میذیم و رب رو اضافه میکنیم + زردچوبه (و کمی ادویه اگه دوست داشتین) + نمک و فلفل تفت میدیم تا بوی رب از خامی در بیاد. حالا آب پرتقال رو با کمی آب گرم به رب اضافه میکنیم.
    وقتی هر دو قابلمه به جوش رسیدن سس رب رو به مرغ اضافه میکنیم. کمی که غلیظ شد زعفران غلیظ رو روی مرغ ها میریزیم و زمان میدیم تا سس غلیظی داشته باشیم.
    بعد از این میتونیم مرغ هارو توی کمی روغن سرخ کنیم یا توی فر تا وقتی روش کمی سرخ بشه قرار بدیم.

    نوووش جونتون
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان