خانه
27.6K

کیک اسفنجی

  • ۱۳:۲۶   ۱۳۹۲/۷/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    این رسپی مال نجما طارمی عـــــــــــزیزمه :

    كيك اسفنجي:
    اين كيك نسبت به بقيه كيك هاي اسفنجي راحت تره و خيلي هم خوب مي شه.كسايي كه مي خوان كيك تولد رو ياد بگيرن از همين جا شروع كنن.


    تخم مرغ 6 عدد
    آرد 2 پيمانه-1 قاشق سوپخوري يا 225 گرم
    شكر 1پ+1قاشق سوپخوري يا 220 گرم
    وانيل كمي
    بيكينگ پودر 1و نيم قاشق چايخوري(BP)
    آب جوش 2 قاشق سوپخوري


    فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد.قالب گرد 25 سانتي را با كاغذ روغني بپوشانيد.آرد و (BP) را با هم الك مي كنيم
    تخم مرغ ها را با هم زن برقي مي زنيم تا سفيد و پوك شود.سپس شكر را "به تدريج"اضافه كنيد و بعد از هر بار اضافه كردن خوب هم بزنيد .در نهايت آب جوش و آرد الك شده را اضافه كرده و به طور دوراني با هم مخلوط كنيد و درون قالب ريخته به مدت 25 دقيقه در فر قرار دهيد
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان