خانه
27.6K

کیک اسفنجی

  • ۱۳:۵۰   ۱۳۹۲/۷/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    اینم تجربه دوستی که با نشاسته ذرت کیک اسفنجی بالا رو درست کرده :
    من الان کیک اسفنجی 5-10-15 رو درست کردم.
    مزه کیک خیلی فرقی نداره فقط یه کم ته مزه ش مشخصه که نشاسته ذرته اونم تازه شاید خیلی ها متوجه نشن. به قول نجما جان باید با خامه روکش بشه و خوشمزه بشه.یه ذره تو گلو گیر میکنه البته همه اسفنجی ها این شکلی ان. در کل راضی بودم .ممنونم نجما جان.یعنی اگر یه روز عجله داشته باشم و یا ارد نباشه اینو درستش میکنم.
    اما خیلی نرم و سفید بود.البته چون شکر من ریز نبود بعد از اندازه گرفتن در 1-2-3 ریزش کردم که ذوب بشه.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان