خانه
2.79K

کیک باقلوا

  • ۱۴:۳۱   ۱۳۹۴/۷/۱۵
    avatar
    کاربر جديد|59 |68 پست

    کیک باقلوا
    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :
    ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ 3 ﻋﺪﺩ
    شیر یک لیوان ﺷﮑﺮ 1 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
    ﻫﻞ 1 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ
    ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ 1/2 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ
    ﺭﻭﻏﻦ ﻣﺎﯾﻊ 1/3 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
    ﻭﺍﻧﯿﻞ 1/4 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ
    ﺁﺭﺩ 1ﻭ 1/2 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﻣﺎﻝ ﮐﯿﮏ: ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ 1 ﻋﺪﺩﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺩﻣﮑﺮﺩﻩ 1 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍ
    ﺧﻮﺭﯾﻤﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﺮﺑﺖ : ﺷﮑﺮ 1 ﭘﯿﻤﺎﻧﻬﺂﺏ 1/2 ﭘﯿﻤﺎﻧﻬﮕﻼﺏ 1/2 ﭘﯿﻤﺎﻧﻬﻄﺮﺯ
    ﺗﻬﯿﻪ: ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻏﻬﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻓﯽ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭﺑﺎ ﺷﮑﺮ ﻭﻭﺍﻧﯿﻞ ﺑﻤﺪﺕ 4 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ
    ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ،ﺁﺭﺩﻭ ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﺭﺍ 3 ﺑﺎﺭ ﺍﻟﮏ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢداخلﻗﺎﻟﺐ
    ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﯽ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻪ ﻭ ﮐﻤﯽ ﺭﻭﯼ ﮐﺎﻏﺬ ﺭﺍ ﭼﺮﺏ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ،ﻭﻗﺘﯽ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺧﻮﺏ ﺯﺩﯾﻢ ﻫﻞ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ
    ﮐﺮﺩﻩ ﻭﺳﭙﺲ ﺭﻭﻏﻦ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﺣﺪﻭﺩﺍ 1" ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﺩﺭ ﺣﺪﺭﯾﮑﻪ
    ﺭﻭﻏﻦ ﺑﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﻮﺩ،ﺳﭙﺲ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﻟﯿﺴﮏ ﺧﻮﺏ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ،ﻣﻮﺍﺩ
    ﺭﺍ ﺩﺭﻭﻥ ﻗﺎﻟﺐ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ 45 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺭ ﻓﺮ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﺳﭙﺲ ﺍﺯ ﻓﺮ ﺩﺭ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺯﺭﺩﻩ
    ﻭ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺑﺮﺱ ﺭﻭﯼ ﮐﯿﮏ ﻣﯿﻤﺎﻟﯿﻢ ،ﺁﻭﻥ ﻓﺮﺭﺍ ﺭﻭﺷﻦ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﻣﺠﺪﺩﺍ 4" ﺍﻟﯽ 5
    ﺩﻗﯿﻘﻪ ﮐﯿﮏ ﺭﺍ ﺩﺭﻓﺮ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ،ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺷﺮﺑﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻓﯽ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻣﺨﻠﻮﻁ
    ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﺗﺎ ﮐﻤﯽ ﺑﺠﻮﺷﺪ ﺳﭙﺲ ﮐﯿﮏ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻓﺮ ﺩﺭ ﺁﻭﺭﺩﯾﻢ
    ﺑﺮﺵ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﻭ ﺷﺮﺑﺖ ﺭﺍ ﺩﺍﻍ ﺩﺍﻍ ﺭﻭﯼ ﮐﯿﮏ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ .

    کیک باقلوا

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان