خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
دسر و نوشیدنی
4 از 5
86.5K
کیک لیوانی سه دقیقه ای
۰۰:۱۵ ۱۳۹۲/۴/۱۳
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
یه کیک فـــــــــــــــــــــــــــــــــــوق العــــــــــــــــــــــــــــــاده ساده و خوشمزه ..
از درست کردنش پشیمون نمیشین
نه فر میخاد و نه هم زن و نه قالب آنچنانی
لینک مستقیم
گزارش تخلف
11 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۹:۲۰ ۱۳۹۳/۵/۱۳
h
دو ستاره ⋆⋆
|
6236
|
2085 پست
الهه جان من درست کردم ولی چند تا مساله.
اول اینکه ۳ دقیقه سوخت ۲ دقیقه گذاشتم لیوان بعدیش رو خوب شد
خشک شد چی کار کنم بعدم لب به لب لیوانم بالا نیومد.
مرسیییییییییی
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۲۰:۳۷ ۱۳۹۳/۵/۱۶
آهو
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
51238
|
36302 پست
اینم کیک سه دقیقه ای آهو پز البته چون تو هواپز گذاشتمش پختش یه ربع طول کشید
با تشکر از الهه جون
لینک مستقیم
گزارش تخلف
6 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۲۳:۴۳ ۱۳۹۳/۵/۱۶
h
دو ستاره ⋆⋆
|
6236
|
2085 پست
اهو چه خوب شده؟مال من خشک شد نمیدونم چرا
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۲۳:۵۳ ۱۳۹۳/۵/۱۶
آهو
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
51238
|
36302 پست
حتما حرارتش زیاد بوده یا مدت زیادی گذاشتی بپزه عزیزم.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۰:۰۲ ۱۳۹۳/۵/۱۷
h
دو ستاره ⋆⋆
|
6236
|
2085 پست
من تو سولادروم گذاشتم سه دقیقه لیوان اولم سوخت
بعد دو دقیقه گذاشتم خشک شد.
فکر کنم باید یه دقیقه بذارم کیک یک دقیقه ای
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۰:۴۸ ۱۳۹۳/۵/۱۸
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
زاستش من سولاردوم ندارم و نمی دونم چرا کیک شما سوخته و یا خشک شده .. من این کیک رو بارها درست کردم و همیشه هم کیک لطیفی درست شده ..طوری که حتی وقتی روش رو پوشوندم و تو یخچال هم گذاشتم بازم خشک و سفت نشده
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۲:۵۴ ۱۳۹۳/۵/۱۸
سانی
کاربر جديد
|
95
|
36 پست
سلام
1- الهه حتمنم باید ماکروفری باشه که خاصیت کیک پزی هم داشته باشه؟ برا من ازین معمولیاس.
2- آرد معمولی باید باشه؟ من آرد قنادی دارم میشه با اون؟
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۳:۱۱ ۱۳۹۳/۵/۱۸
آهو
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
51238
|
36302 پست
الهه عجب چیزی یادم دادی دیگه بعد از ظهرا که گشنم میشه هوس این کیکو میکنم و زود میرم میدرستم مرسی دوست خوبم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
4 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۳:۳۸ ۱۳۹۳/۵/۱۸
**شادی**
دو ستاره ⋆⋆
|
5100
|
2321 پست
به به اهو جون عالی شده کیکت
نوشه جوون
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۴:۵۴ ۱۳۹۳/۵/۱۸
مامان نگار و نازی
کاربر فعال
|
598
|
487 پست
من درست کردم.خیلی خوش طعمه.من همیشه روغنش رو یه قاشق بیشتر میزنم.شیرش رو هم 1 قاشق بیشتر میزنم.بد نمیشه.اما عاشق طعم شکلاتشم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۴:۵۴ ۱۳۹۳/۵/۱۸
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
سانی جان
من توی دستورش چیزی از قابلیت کیک پزی ماکروفر ندیدم ...
کیک و شیرینی باید با آرد قنادی درست بشه ... آرد معمولی بدرد این کار نمیخوره
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۴:۵۷ ۱۳۹۳/۵/۱۸
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
پپر جان
اگر میزان موادت رو کم بریزی قطعا خیلی پف نمیکنه و لب به لب لیوان یا فنجونت نمیشه
باز هم میگم ... bp رو باید با قاشق چایخوری پیمانه اندازه گیری بریزین و اگر ندارین بدونین که یک قاشق چایخوری شیرینی پزی معادل یک قاشق مربا خوری هست ...
شاید بیکینگ پودرت کم بوده
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۴:۵۹ ۱۳۹۳/۵/۱۸
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
آهو جون خوشحالم که خوشت اومده ..نوش جونت
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۰۰ ۱۳۹۳/۵/۱۸
مامان نگار و نازی
کاربر فعال
|
598
|
487 پست
برا اونا که ماکرو فر ندارن میگم.من بهش اولا وانیل هم میزنم.بوش بهتر میشه.اما من تو چند تا فنجون چینی میریزم و میزارم تو یه قابلمه و اینقدر تو قابلمه اب میریزم که فقط تا کمتر از نصف قد فنجونا اب بیاد بالا.اگه اب زیاد باشه موقع جوشیدن اب میاد بالا تو فنجونا.بعد در قابلمه را باز میزارم.تا حدود 10 دقیقه بعد دم کن میزارم رو در قابلمه و درش رو میبندم و زیرش رو خیلی کم میکنم تا 15 دقیقه .بعد از 15 دقیقه گاز را خاموش میکنم.ولی در قابلمه را بر نمیدارم.تا 10 دقیقه بمونه.بعد در قابلمه را بر میدارم و لیوانها را در میارم.واقعا کیکش نرم و خوش طعمه.گاهی کرم لای کیلی با قیف فرو میکنم.خیلی خوب میشه.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۰۸ ۱۳۹۳/۵/۱۸
مصي
دو ستاره ⋆⋆
|
4469
|
2606 پست
واي مرسيييييييييييييي الهه گل من هميشه با قاشق چايخوري خونه اندازه ميزدم شايدم بيسکوويتم به خاطر اين يه کم سفت شده نه؟
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۵:۱۶ ۱۳۹۳/۵/۱۸
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
مصی جان احتمالش زیاده ..چون کم زدی....تاپیکی زده بودم که اسمش اندازه گیری بدون پیمانه بود ..اونو هم نگاه کنی خوبه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۵:۲۵ ۱۳۹۳/۵/۱۸
مصي
دو ستاره ⋆⋆
|
4469
|
2606 پست
ممنونممممممممممممم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۲:۲۹ ۱۳۹۳/۵/۱۹
مامان نگار و نازی
کاربر فعال
|
598
|
487 پست
این کیکهای من که تو اب بختم.خیلی خیلی تردتر و نرمتر از کیکهای تو فر هست.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
4 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۲:۵۰ ۱۳۹۳/۵/۱۹
من خودمم
کاربر فعال
|
277
|
206 پست
مامان نازی و نگار جان توی آب یعنی چطوری؟
من ماکروفر ندارم فر برقی دارم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۲۰:۵۲ ۱۳۹۳/۵/۱۹
آزِِِِیـــــــــــنـاااا
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13810
|
7289 پست
کیک فنجونی رنگی من.........
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
4 از 5
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
دسر و نوشیدنی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات