کیک های کوچک ﻫﻮﯾﭻ
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ:
ﺷﮑﺮ ﺳﻔﯿﺪ ۲ﻓﻨﺠﺎﻥ
ﺭﻭﻏﻦ ﻧﺒﺎﺗﯽ ۱ﻭ ۱/ ۱۲ ﻓﻨﺠﺎﻥ
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ۴ ﻋﺪﺩ
ﺁﺭﺩ ۲ ﻓﻨﺠﺎﻥ
ﺟﻮﺵ ﺷﯿﺮﯾﻦ ۲ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ۲ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
ﻧﻤﮏ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
ﻫﻮﯾﺞ ۱۱۵ ﮔﺮﻡ
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ:
ﺷﻌﻠﻪ ﻓﺮ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﺭﻭﯼ ۱۷۵ ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯿﮕﺮﺍﺩ۳۵۰ ﺩﺭﺟﻪ ﻓﺎﺭﻧﻬﺎﯾﺖ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﻭ ﮐﻒ ﻗﺎﻟﺐ ۲۵ ﺩﺭ ۳۸ ﺳﺎﻧﺘﯿﻤﺘﺮﯼ ﺭﺍ ﭼﺮﺏ ﻭ ﺁﺭﺩ ﭘﺎﺷﯽ ﮐﻨﯿﺪ، ﺁﺭﺩ، ﺟﻮﺵ ﺷﯿﺮﯾﻦ، ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﻭ ﻧﻤﮏ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺍﻟﮏ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﮕﺰﺍﺭﯾﺪ.
ﺩﺭ ﯾﮏ ﮐﺎﺳﻪ ﺑﺰﺭﮒ ﺷﮑﺮ، ﺭﻭﻏﻦ ﻭ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺗﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﯾﮏ ﺩﺳﺖ ﺷﻮﺩ ﺑﻬﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺳﭙﺲ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺑﯿﻔﺰﺍﯾﯿﺪ ﻭ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ. ﻭ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻬﺎ ﻏﺬﺍﯼ ﮐﻮﺩﮎﻫﻮﯾﭻ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ.
ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻗﺎﻟﺐ ﭘﺨﺶ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۲۰ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﯾﺎ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺧﻼﻝ ﺩﻧﺪﺍﻥ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﯿﮏ ﮔﺬﺍﺷﺘﯿﻢ ﻭ ﺗﻤﯿﺰ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺁﻣﺪ ﻃﺒﺦ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺳﺮﺩ ﺷﻮد.