خانه
34.8K

کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • ۰۷:۴۶   ۱۳۹۳/۵/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست


      
                          


    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا
    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

    ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۱۲/۵/۱۳۹۳   ۰۷:۴۸
  • leftPublish
  • ۱۷:۲۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پیتزا_پیراشکی

    مواد لازم

    آرد ۳ پیمانه

    آب ولرم ۱ پیمانه

    مخمر ۱ قاشق سوپخوری

    شکر ۱ قاشق سوپخوری

    روغن مایع ۴/۱ پیمانه

    مواد داخل پیراشکی

    سوسیس ۲۰۰ گرم

    ژامبون ۲۰۰ گرم

    پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم

    فلفل دلمه ای ۱ عدد

    قارچ ۱۵۰ گرم

    کره ۱ قاشق سوپخوری

    آویشن ۲/۱ قاشق چایخوری

    روغن به میزان لازم

    طرز تهیه :ابتدا آرد را در ظرف گودی ریخته و وسط آن را خالی کرده و مخمر و شکر را همراه روغن به آرد اضافه کرده و آب ولرم را کم کم می افزاییم و پس از مخلوط کردن خمیر به مدت ۳۰ دقیقه همراه درپوش حوله ای به آن در جای گرم استراحت می دهیم تا بماند و خود را خوب بگیرد.بعد مواد درون پیراشکی را همه با هم مخلوط کنید

  • ۱۷:۲۷   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پیتزا_رولی 

    پیتزا رولی یکه نوع روش پخت پیتزا به روش ایتالیای هست

    مواد لازم

    - خمیر پیتزا

    - 100 گرم کالباس خشک گوشت گاو

    - 6 برش پنیر پروسس فیلا فیلا

    - ½ فنجان فلفل دلمه ای زرد

    - 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

    - 1 قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی

    طرز تهیه

    مرحله 1

    فر را از قبل در دمای 400 درجه گرم می کنیم

    مرحله 2

    خمیرپیتزا را به با وردنه پهن می کنیم( مستطیلی به ابعاد 45* 30 )، سپس به ترتیب برشهای پنیر ،کالباس گوشت و فلفل دلمه ای ها را روی خمیر می چینیم ، خمیر را رول می کنیم

    مرحله 3

    روی خمیر را روغن زیتون می مالیم ، سپس ادویه ایتالیایی را روی آن می ریزیم . به مدت 25 دقیقه در فر قرار می دهیم تا زمانی که طلایی رنگ شود

    مرحله 4

    به جای پنیر پروسس فیلا فیلا می توانید از پنیر موتزارلا یا هر پنیر دیگه ای که دوست دارید استفاده کنید . در تهیه این پیتزا می توانید از انواع کالباس و سبزیجات که دوست دارید می توانید استفاده کنید

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • ۱۷:۱۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پیتزا قیفی 

    مواد لازم برای نان قیفی :

    آرد ۲۲۵گرم

    خمیرمایه ۱ق چ

    روغن زیتون ۱ق س

    آب ولرم ۱۵۰ میلی لیتر

    نمک ۱/۲ ق چ 

    طرز تهیه : کل مواد را با هم مخلوط و خوب ورز میدهیم وبه مدت یک ساعت استراحت در جای گرم تا حجم خمیر دوبرابر شود خمیر را به چانه های کوچک تقسیم وبا وردنه به قطر ۳میلی باز میکنیم ودور قالب قیفی می پیچیم 

    خمیرهای آماده شده را در مخلوط یک عدد تخم مرغ و یک ق شیر زده  ودر پودر سوخاری  می غلطانیم

    خمیر ها را یک ربع دیگر استراحت ودر فر ۱۸۰درجه سانتی گراد به مدت ۱۵دقیقه میگذاریم بپزد

    نان های نیمه اماده را از قالب قیفی جدا کرده و با مواد گوشتی یا  هر موادی که دوست داشته باشید پر کنید 

    ودر یک کاسه بلند بچینید تا مواد از درون نان ها بیرون نزند وبه مدت ۱۵ دقیه دیگر در فر بگذارید و در آخر پنیر پیتزا و فلفل دلمه ای بریزید تا زمانی که پنیر آب شود 

    حتما درست کنید و لذت ببرید.

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • ۰۸:۳۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پيتزا_سيسيلي

    مواد لازم: برای 4 عدد پیتزا

    آرد  500 گرم

     مایه خمیر  30 گرم

     شیر ولرم  1/4 لیتر

     تخم مرغ  1 عدد

    نمک 1/2 قاشق چای خوری

    گوجه فرنگی 1 کیلو گرم

    سیر 3 حبه

    پیاز 2 عدد

    روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری

    زیتون سیاه 20 عدد

    آویشن 1 قاشق چای خوری

    پنیر پیتزا 200 گرم

    طرز تهیه پیتزا:

    یک سینی را با روغن زیتون چرب می کنیم. آرد را در یک کاسه الک نموده دانه های مایه خمیر را با شکر و شیر ولرم و با تخم مرغ و نمک و آرد هم میزنیم تا یک خمیر شل به دست آید. روی خمیر را می پوشانیم، این خمیر را حدود 40 دقیقه در جای گرم می گذاریم بماند تا ور بیاید. گوجه فرنگی ها را چند دقیقه در آب ولرم می گذاریم سپس پوست آنها را میگیریم و آنها را ریز ساطوری میکنیم.

     

    نمک و دو قاشق روغن زیتون (یا روغن مایع یا معمولی) به گوجه فرنگی ها اضافه می کنیم.فر را تا 200 درجه گرم می کنیم از خمیر 3 عدد قرص ضخیم به صورت قرص نان در می آوریم. وسط هر کدام از قرص ها را گود میکنیم. آنها را در سینی قرار داده و داخل گودی ها را با مخلوط گوجه فرنگی پر میکنیم. زیتون ها را دو نیمه می کنیم و هسته آنها را می گیریم و سپس همراه با تکه های پنیر روی مایه گوجه فرنگی می ریزیم. باقیمانده روغن زیتون را روی آنها میریزیم. پیتزا را در طبقه پایین فر حدود 25 تا 35 دقیقه قرار می دهیم.

    نکته ها و گفته ها:

    برای پخت پیتزا علاوه بر فر می توان از مایکروفر و یا هر وسیله که مناسب طبخ می باشد هم استفاده کرد

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • ۱۲:۱۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    رولت پیتزا

    مواد لازم :

    سوسیس ١٠٠ ‏گرم

     کالباس  ١٠٠ ‏گرم 

     قارچ  ١٠٠ ‏گرم 

    فلفل دلمه ای  ١ ‏عدد 

    کنسرو ذرت ١ ‏پیمانه

    آرد سفید ١٠٠ ‏گرم

    پنیر پیتزا  ١٠٠ ‏گرم

    تخم مرغ ٢ ‏عدد

    شیر نصف فنجان

     

    با این رولت پیتزا،پیتزایی خاص و متفاوت راتجربه کنید! +عکس

     

    طرز تهیه :

    ابتدا خمیر پیتزا را به این صورت تهیه میکنیم:‏آرد سفید و تخم مرغ را خوب مخلوط می نماییم و سپس شیر را می افزاییم و موادمان را درون تابه ریخته و چند عدد کوکوی سفید، در حدی که مایع سفت ‏نشود آماده می کنیم.

    تمامی مواد(سوسیس، قارچ ، کالباس، فلفل دلمه ای و ذرت) را خرد کرده و وسط آنها می گذاریم سپس پیتزا یمان را مثل ساندویچ می پیچیم و داخل فر قرار می دهیم. بعد از ٣٠ ‏دقیقه رولت پیتزا آماده سرو می گردد.

  • leftPublish
  • ۱۲:۴۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    🍕پيتزا آبنباتى (مخصوص کوچولوها عزیز)

    مواد لازم براى تهيه خمير 👇

    آرد  به مقدار لازم 

    خمير مايه فورى  ١ق.غ

    شير ولرم يا آب ولرم  ١ليوان سرخالى

    روغن زيتون  ٢ق.غ

    نمك  يك پنس

    مواد رويه 👇

    سوسيس انگشتى  به مقدار لازم 

    فلفل دلمه اى  ١عدد 

    پنير پيتزا  ٢٠٠ گرم 

    سس قرمز  به مقدار لازم 

    🔻🔻🔻🔻

    طرز تهيه 👇

    ابتدا خمير مايه و شير يا آب را باهم مخلوط كرده و در گوشه اى بگذاريد تا عمل بياد. 

    تقريباً ٣ ليوان آرد را در ظرفى ريخته و وسط  آرد را گود كرده روغن و نمك را اضافه كنيد و مواد عمل آماده را اضافه كرده خوب ورز دهيد ، حدوداً يكساعت به خميراستراحت داده بعد به اندازه ى يك نارنگى برداشته كف دست صاف كرده سيخ چوبى را درونش زده و در سينى فر بچينيد ، سپس سس گوجه ماليده و سوسيس و فلفل دلمه اى را روى خمير گذاشته و پنير را اضافه كنيد و در فر با دماى ١٧٠ درجه گذاشته تا بپزد . 

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • ۰۰:۵۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پیتزا ی خوشمزه و آسون با نان باگت

    مواد اولیه :

    برای 4 نفر

    پنیر پارمسان (در صورت تمایل) 1 بسته

    گوجه فرنگی گوجه فرنگی میزان دلخواه

    پنیر پیتزا (موزارلا) به مقدار دلخواه

    سس گوجه فرنگی (نسبتا بزرگ) 1 بسته

    نان باگت 1 بسته

    ریحان تازه میزان دلخواه

    زیتون (حلقه شده) میزان دلخواه

    پیاز (بزرگ) پیاز 1 عدد

    گوشت چرخ کرده 1 یا 2 بسته

    ** این پیتزا خیلی شیک و سبکه میتونه به عنوان یک پیش غذا هم سرو بشه یا یک غذای سبک برای شام.

    ببینید، تهیه این پیتزا کاملا سلیقه ای هست و میتونید هر مواد دلخواهی رو توش بریزید و با هر مزه ای که میخواین اونو سرو کنید ..

    پیاز رو در کمی روغن با زردچوبه تفت میدیم. گوشت رو هم جدا در کمی روغن با نمک و فلفل و نصف یک پیاز رنده شده تفت میدیم. نان ها رو از وسط نصف میکنیم. در اون کمی سس میریزیم تا روش رو کاملا بپوشونه. بعد هم روشون پنیر میریزیم به مقدار زیاد و موادی که میخوایم بهش اضافه میکنیم. روی یکی فقط پیاز. روی یکی فقط گوشت، روی یکی گوجه فرنگی و ریحون و زیتون… یا اگر خواستین همه مواد رو با هم مخلوط کنید روی نون بذارید .. به شکل های مختلفی میچینیم و در فر از قبل گرم شده میذاریم. این پیتزا فقط کافیه در حدی در فر بمونه که پنیرش آب شه و روشون طلایی شه. اگر بیشتر بذارید نون خشک میشه.

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • ۰۱:۱۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سس پیتزا

    با نحوه درست کردن سس های مخصوص پیتزا در خانه آشنا شوید

     

    گاهی اوقات هوس می کنیم خودمان در خانه پیتزا درست کنیم. در این صورت هر موادی که بخواهم و به هر اندازه که دوست داشته باشیم در پیتزایمان استفاده می کنیم. اما در آخر مجبوریم سس های حاضری را روی پیتزایمان بریزیم. در این مطلب می خواهیم حتی سس پیتزا را نیز خودتان درست کنید.

    مواد لازم برای سس ساده:

    فلفل به مقدار کافی

    رب گوجه فرنگی خوش رنگ و خوش طعم 2 تا 3 قاشق سوپخوری

    روغن زیتون 2 تا 3 قاشق سوپخوری

     سرکه 2 تا 3 قاشق سوپخوری

    ادویه یک قاشق مرباخوری

    شکر 1/2 قاشق سوپخوری

    جوز هندی رنده شده یک عدد

    نمک به مقدار کافی

    سیر کوبیده یا رنده شده یک تا دو حبه

    مواد دستور سس Ultimate :

     روغن زیتون  2 قاشق غذاخوری

     ریحان خشک شده 1 قاشق چایخوری

     دانه رازیانه 1 قاشق چایخوری

     برگ بو مایل به قرمز یک برگ کوچک

    فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری

    پنیر پارمسان رنده شده 2 قاشق غذاخوری

    کرفس خرد شده 1/4 فنجان

    پیاز خرد شده 1/2 فنجان

    رب گوجه فرنگی 170 گرم

    قند 1/2 قاشق چایخوری

    سس گوجه فرنگی 220 گرم

    پونه کوهی خشک شده 1 قاشق چایخوری

    سیر چرخ شده یا له شده یا رنده شده یک عدد متوسط

    نمک 1/2 قاشق چایخوری

    کره 1 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه سس Ultimate (بینهایت خوشمزه و خوش عطر) :

    در ماهیتابه ی بزرگ کره را همراه با روغن زیتون میریزیم؛ حالا پیاز + کرفس + سیر را سرخ می کنیم تا مواد نرم و شفاف شوند .

    سس گوجه فرنگی را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید . تا صاف و یک دست شود .

    بقیه مواد را اضافه کنید و با حرارت کم، آهسته بجوشانید .

    پس از 30 الی 60 دقیقه سس شما آماده است .

     

     طرز تهیه سس های پیتزا,انواع سس های پیتزا

    در صورت تمایل می توانید به سس Ultimate سرکه اضافه کنید

    نکته :

    لطفا پس از آماده شدن سس ، برگ بو را از درون سس خارج کنید .

    این میزان مواد برای 2 پیتزای استاندارد می باشد .

    در صورت تمایل می توانید 1 قاشق سرکه هم به مواد اضافه کنید .

    طرز تهیه سس ساده :

    تمام مواد را مخلوط می کنیم و یکی دو جوش می دهیم، و روی خمیر پیتزا پهن می کنیم .

  • ۰۹:۲۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پیتزا میگو

    برای 4 نفر

    2 عدد نان پخته شده پیتزا (22 *17 سانت) 

    2 قاشق غذا خوری کره ذوب شده

    5 ورقه پنیرپیتزا رنده شده 

    28 گرم میگو پخته شده 

    1 عدد گوجه فرنگی خرد شده

    1/2 فنجان کنگرخرد شده

    1/4 فنجان ورقه سبز پیاز 1 قاشق چایخوری سیر تازه ریز خرد شده

    1/2 قاشق چای خوری نمک

    1/2 فنجان پنیر فتا 

    1/2 فنجان ریحان تازه خرد شده،

    طرز تهيه:

    فررابا درجه 425 فارنهایت.218 سانتیگراد.روشن کنید تا گرم شود.

    روی نان پیتزا رابا کمی کره یا روغن چرب کنید.

    تمام مواددر دستور را بجز پنیر باهم مخلوط کنید.

    مواد مخلوط شده را روی نان پیتزا بریزید.تمام سطح نان را پوشش دهید.

    هردو پنیر را مخلوط کنید وسطح پیتزا را با پنیر بپاشید.کمی هم رز ماری و آویشن ونمک وفلفل بپاشید.

    پیتزا را در فر قرار دهید به مدت14-16 دقیقه تا پنیر ذوب شده وروی آن طلایی شود.پیتزا را از فر خارج کنید.

    در صورت تمایل کمی از ریحان خرد شده را روی سطح پیتزا بپاشید.

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • ۰۹:۲۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پیتزا ایتالیایی

    مایع ماکارونی ۴ قاشق غذاخوری 

    پنیر موزارلا خرد شده۲/۱ پیمانه 

    کالباس پپرونی (نوعی کالباس پرادویه ) ۶ورقه نازک 

    پنیر پارمزان رنده شده ۱ قاشق غذاخوری 

    نعنای تازه ، فلفل دلمه ی سبز و زیتون بدون هسته(خرد شده) مقداری برای سطح پیتزا 

    طرز تهیه :

    ابتدا خمیر پیتزا را داخل ظرف مخصوص پیتزا قرار دهید و روی تمام سطح خمیر را با فاصله ۲سانتی متر از دور تا دور خمیر از این مایع ماکارونی پر کنید به طوری که کاملا سطح خمیر را بپوشاند

    سپس روی سطح آن را از پنیر موزارلا پر کنید و روی آن پپرونی ، فلفل سبز و زیتون را که با هم مخلوط کرده اید بریزید و در پایان جعفری و پنیر پارمزان را روی پیتزا پخش کنید و پیتزا را برای ۴۵ تا ۶۰ ثانیه در دمای بالای مایکرو فر قرار دهید تا اینکه پنیرها کاملا آب شوند و خمیر طلایی رنگ شود

    اگر بخواهید پیتزا را در فر بپزید باید آن را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت فر برای مدت ۵تا ۷ دقیقه قرار دهید. پس از پختن پیتزای آماده شده را ار فر خارج کرده و به شکل دلخاه تزیئن کنید و در حالی که هنوز گرم است سرو کنید

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا
  • leftPublish
  • ۰۹:۲۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    رولت پیتزا

    مواد لازم

    شکر 1 قاشق مرباخوری

    مایه خمیر 1 قاشق مرباخوری

    آب ولرم یک چهارم لیوان

    آرد سفید یک و نیم لیوان

    نمک 1 قاشق مرباخوری

    روغن مایع 2 قاشق غذاخوری

    مواد لازم برای سس گوجه فرنگی : 

    روغن 1 قاشق غذاخوری

    سیر کوبیده شده 1 حبه

    آب گوجه فرنگی غلیظ شده نصف لیوان

    سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

    اورگانوی خشک 1 قاشق مرباخوری

    مواد لازم برای روی پیتزا: 

    پیاز ریز خرد شده 1 عدد کوچک

    فلفل دلمه ای سبز ریز خرد شده نصف 1 عدد

    پنیر موتزارلا رنده شده نصف لیوان

    کالباس ریز خرد شده 400 گرم

    دستور غذا

    برای تهیه خمیر ابتدا آب ولرم،شکر،روغن و نمک را در ظرفی ریخته و سپس آرد را که از قبل الک کرده ایم،همرا مایه خمیر کم کم به آن اضافه می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید

    سپس خمیر را خوب ورز می دهیم و خمیر را به دو نیم می کنیم

    روی دستمال تمیز آشپزخانه کمی آرد پاشیده و نصف خمیر را با وردنه به شکل مستطیل حدود 20 در 40 سانتیمتر باز می کنیم

    نصف سس را روی آن مالیده و نصف مواد را روی آن می پاشیم. سپس به کمک پارچه خمیر را از بلندی آن لوله می کنیم

    بعد خمیر را به حلقه های یک سانتی برش زده و در سینی فر که از قبل چرب کرده ایم می چینیم و در فری با حرارت حدود 180 درجه سانتیگراد می گذاریم تا 15 دقیقه بپزد.

    با بقیه خمیر و مواد دوباره مراحل را تکرار می کنیم

    طرز تهیه سس:

    روغن را در ماهیتابه گرم کرده و سیر را تفت می دهیم ولی بقدری که رنگ نگیرد

    سپس آب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی،سس گوجه فرنگی و اورگانو را ریخته و بعد از گرم شدن می گذاریم تا کاملا خنک شود

    طرز تهیه مواد رویه:

    همه مواد را در کاسه ای مخلوط می کنیم

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • ۱۴:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پیتزا کاپ

    مواد لازم :

     گوشت چرخ کرده  ۲۵۰ گرم

     قارچ سرخ شده  ۱ پیمانه

     فلفل دلمه ای نگینی  یک چهارم پیمانه

     ژامبون خرد شده  نصف پیمانه

     پیازچه و جعفری ریز شده  نصف پیمانه

    پیاز ۱ عدد بزرگ

    سیر ۲ حبه

    رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل و آویشن و روغن به میزان لازم

    پینیر پیتزا و نان باگت به میزان لازم

    طرز تهیه :

    پیاز رو خرد کنید و به همراه سیر خرد شده, تفت بدید, وقتی کمی رنگ اونا تغییر کرد, گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و تفت بدید. گوشت که تفت خورد, قارچ سرخ شده, ژامبون خرد شده و پیازچه و جعفری رو هم اضافه کنید و تفت بدید, رب رو اضافه کنید و باز هم تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته بشه و خوشرنگ بشه. حالا نمک و فلفل و آویشن اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.

    نان های باگت رو به اندازه های ۶ الی ۷ سانتی متر برش بدید, حالا خمیر وسط نان رو خالی کنید و اون تکه آخر خمیر رو بذارید توی نان بمونه که وقتی نان رو از مواد پر میکنید, مواد از ته نان به بیرون نریزه! نان رو باید استوانه ای مثل یک لیوان روی میز قرار بدید. مواد رو توی اون بریزید تا پر بشه و بعد روی اون رو با پنیر بپوشونید.

    همه نانها رو به همین صورت آماده کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بذارید. حدود ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که پینر طلایی بشه. بعد هم سرو کنید.

    نکات :

    *میتونید به جای گوشت چرخ کرده, از سویا هم استفاده کنید.

    *همیشه توی غذاهایی که پنیر پیتزا دارند, آویشن بریزید. چون ترکیب فوق العاده ای دارد.

    *قارچ را از قبل خرد کنید و با کمی روغن, نمک و آبلیمو با حرارت بالا تفت بدهید تا سیاه نشوند

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا
  • ۱۶:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پیتزا سیب زمینی :

    مواد لازم

    سیب زمینی (با دنده درشت رنده شده)   ۳ عدد

     پیاز خیلی ریز خرد شده   ۱ عدد

    هویج رنده شده   ۱ عدد

    سوسیس رنده شده  ۲ عدد

    تخم مرغ  ۴ عدد

    آرد  ۱ پیمانه

    جعفری خرد شده  ۳ قاشق غذاخوری

     بیکینگ پودر  ۱ قاشق چایخوری

    پنیر پیتزا   ۳/۴ پیمانه

    نمک و فلفل و آویشن   به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- سیب زمینی رنده شده را حسابی بشوئید تا مواد نشاسته ای آن خارج شود و بعد آن را با روغن سرخ کنید تا خامی آن گرفته شود و کنار بگذارید 

    ۲- بعد پیاز را تفت دهید و هویج را به آن اضافه کنید و بعد سوسیس را، و مدت چند دقیقه تفت دهید بعد تمام مواد را که خنک شدن با هم مخلوط کنید 

    ۳- سپس تخم مرغ‌ها را به این مواد اضافه و هم بزنید و ابتدا جفعری بعد آرد را کم کم بریزید .

    ۴- بعد سایر ادویه‌جات را اضافه کنید. مقداری از پنیر پیتزا را نیز به مخلوط اضافه کنید. قالب مورد نظر را چرب کرده و مواد را بریزید و باقی پنیر پیتزا را روی مواد بپاشید

    ۵- بعد مواد را به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه که البته از قبل هم کمی گرم شده قرار دهید 

    ۶- در مرحله اخر کمی شعله بالای فر را روشن کنید تا پنیر ذوب شود بعد از این مدت پیتزا سیب زمینی شما آماده می باشد .

  • ۱۸:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پیتزا بریکاتو

    مواد اولیه:

    گوشت چرخکرده 150گرم

    اسفناج یا پیازچه ۱  1پیمانه

    قارچ 200گرم

    پنیر موزارلا یا گودا، یا پنیر پیتزا ۲۳۰ گرم

    کره ۲ قاشق غذاخوری

    سیر 2حبه

    کره ۳ قاشق غذاخوری

    سس پیتزا مورد علاقتون مثل سس کچاپ به میزان کافی

    ادویه نمک فلفل به میزان کافی

    موادلازم برای خمیر:

    نمک 3/4 ق چ

    زرده تخم مرغ 1 عدد

    آب 2/3 پمانه

    روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

    شکر 1 قاشق غذاخوری

    آرد 1 و 1/2 پیمانه

    خمیر مایه ۱ و ۱/۴ قاشق چای خوری

    برای درست کردن خمیر پیتزا آرد رو با خمیر مایع و نمک و شکر قاطی میکنیم .

    ۲/۳ پیمانه آب ولرم رو به آرد اضافه میکنیم .

    روغن زیتون رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط خمیرمون بشه.اگه حس کردید که ارد بیشتری لازم دارید میتونید در حد نصف پیمانه استفاده کنید .

    حسابی ورز میدیم در حد ۲ تا ۳ دقیقه تا همچین خمیری داشته باشیم که به دستمون نچسبه .

    ظرفی که قراره خمیرمون رو بهش انتقال بدیم رو کمی با روغن زیتون چرب میکنیم. خمیرمون رو میزاریم توش و روش پلاستیک و ی حوله یا دستمال آشپزخونه میکشیم و میزاریم به مدت ۱ ساعت تا پف کنه .

    من واسه این که خیلی گشنم بود فر رو به مدت ۳ دقیقه روشن کردم و وقتی یه خورده گرم شد خاموش کردم، و خیرموم رو تو فر گذاشتم با همون ظرفی که دورش حوله پیچیدم تا زودتر به مرحله پف کردن برسه.

    نیم ساعت خمیر من تو این فره گرم موند تا حسابی پف کرد.

    خب تو این مدتی که خمیرمون داره حسابی پف میکنه میریم سراغ مواد داخل پیتزا.

    قارچ رو با روغن زیتون و کمی فلفل سیاه با شعله زیاد فقط در حدی که یه مقدار تفت داده بشه سرخ میکنیم.

    یادتون باشه نمیخواهیم زیاد سرخ بشه.

    من چون اسفناج نداشتم از پیازچه استفاده کردم.

    به شما پیشنهاد میدم که از اسفناج استفاده کنید به این صورت که وقت اسفناج رو کمی بخار پز کردید آبه اسفناج رو کاملا بگیرید با دستتون.

    میتونید حتی گوشت رو حذف کنید و فقط از اسفناج استفاده کنید.

    اسفناج رو به مدت ۲ دقیقه تو ماکروفر بزارید واسه این که پخته بشه.

    پیازچه یا اسفناجی رو که دارید میزاریم یه مقداری با قارچ تفت بخوره.

    گوشت چرخکرده رو با کره، کمی سیر و ادویه، نمک تفت میدیم به مدت ۱۰ دقیقه.

    خوب گوشتمون تو این مرحله پخته شده.

    همه این موادی رو که پختیم رو به همراه پنیر قاطی میکنیم.

    خمیرمون بعد نیم ساعت حسابی پف کرده اگه دیدی هنوز زیاد پف نکرده میتونید مدت بیشتری بزارید تا خمیرتون استراحت کنه.

    خمیر رو به دو قست تقسیم میکنیم و یک قسمتش رو تو کف قالب با دست پهن میکنیم.

    من از قالب کیک۲۰ سانتی استفاده کردم شما میتونید از قالب تارت یا هر نوع قالب متوسط دیگه ای که دارید استفاده کنید.

    مواد پیتزا رو میریزم روی خمیر.

    و خمیر دومی که کنار گذاشته بودیم رو روی این مواد کاملا میپوشونیم. میتونید خمیر رو با وردنه باز کنید و بعد بزارید روی پیتزا یا هم که با دستتون پهنش کنید .

    روی خمیرمون چنگال چنگال میزنیم و روش زرده تخم مرغ میمالیم تا خمیر براقی رو داشته باشیم. میزاریم تو فری که از ۵ دقیقه قبل رو درجه ۴۲۵ درجه فارنهایت یا ۲۱۸ درجه سانتیگراد گرم کردیم و به مدت ۲۰ دقیقه پیتزا باید تو فر بمونه.

    خوب پیتزا من آمادست. بعد پتن پیتزا برای سرو میتونید هر نوع سس باب طبع خودتون رو روی پیتزا بریزید و نوش جان کنید.

  • ۰۸:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پیتزا_ترکیه ای

    مواد لازم

    سوسیس خرد شده یا گوشت چرخ شده به میزان لازم

    قارچ خرد شده به مقدار لازم

    آرد ۳ قاشق غذا خوری

    تخم مرغ ۳ – ۲ عدد

    فلفل دلمه ی خرد شده به میزان لازم

    سیب زمینی پخته و رنده شده ۱ کیلو

    برنج پخته به میزان لازم

    هویج به میزان لازم

    نخود فرنگی به میزان لازم

    ذرت ۱۰۰ گرم

    پنیر پیتزا به میزان لازم

    بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

    کدو و بادمجان ریز خرد شده ۲ عدد

    نام این غذا پای سیب زمینی با سبزیجات یا پیتزای سیب زمینی میباشد .

    داخل ظرف مورد نظر دو تخم مرغ کوچک و ۳ قاشق سوپ خوری آرد معمولی یا آرد سوخاری و بکینگ پودر و ادویه نمک اضافه میکنیم .

    ادویه مخصوص ترکیه ای ها کیمیون است ، که تقریباً مثل زیره است .

    کمی روغن میریزیم و مواد را ورز میدهیم تا به شکل خمیر درآیند . اگر لازم بود میتوانیم بازهم آرد اضافه میکنیم .

    خمیر را کف قالب چرب شده به شکل خمیر پیتزا پخش میکنیم .

    در ظرف دیگر قارچ ، سوسیس و یک عدد تخم مرغ را مخلوط میکنیم و بر روی خمیر میریزیم .

    استفاده از تخم مرغ در اینجا به خاطر این است که مواد به خمیر بچسبد .

    بقیه موادی که در مواد لازم گفته شد را به این مواد اضافه میکنیم و در صورت تمایل میتوانیم از زیتون بدون هسته هم استفاده کنیم .

    مقدار کمی روغن روی مواد میریزیم ، سپس مواد را روی خمیر اضافه میکنیم و روی آنها پنیر پیتزا میریزیم . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه طبقه بالا میگذاریم بعد از یک ربع دوباره به مدت یک ربع گریل را روشن میکنیم تا پنیر روی پیتزا نیز آب شود .

    اگر فرصت مناسب داشته باشید بهتر است که ابتدا پنیر پیتزا را روی مواد نریزید وقتی پیتزا یک ربع در فر ماند بعد پنیر را روی آن ریخته و دوباره به مدت یک ربع داخل فر گذاشته و گریل را روشن کنید این روش بهتر است و پنیر خشک نمیشود.

    میتوانید این پیتزا را با گاز و مایکروفر نیز تهیه کنید به این ترتیب که بعد از اینکه پیتزا روی گاز کامل سرخ شد ، آن را داخل مایکرو فر به مدت دو دقیقه با درجه ۱۰۰ بگذارید تا پنیر روی آن نیز آب شود .

    هم چنین میتوانید برای زیبا تر کردن پیتزا ، از سبزیجات برای تزئین استفاده نمایید .

    این پیتزا مخصوص کشور ترکیه است .

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا
  • ۲۳:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پیتزای مخصوص

    گوشت چرخ کرده 200 گرم

       فلفل دلمه ای 1 عدد

      رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری 

    قارچ 200 گرم 

      پیاز 1 عدد 

      کالباس 200 گرم  

    پنیر پیتزا مقدار لازم 

     زیتون و آویشن مقدار لازم 

    طرز تهیه پیتزا مخلوط : پیاز را خرد کنید و درون ماهتابه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده ، پودر آویشن ، نمک و فلفل را اضافه کنید ؛ با حرارت ملایم مواد را تفت دهید و پس از اینکه گوشت سرخ شد از روی حرارت بردارید.

    کالباس را مکعبی خرد کنید ، قارچ ها را حلقه ای خرد کنید ، فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید ، مقداری زیتون نیز خرد کنید.

    خمیر پیتزا را نازک پهن کنید ، رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن زیتون تفت دهید و روی خمیر پیتزا بریزید و خوب پخش کنید ، مقداری پنیر روی رب بریزید سپس قارچ ، کالباس خرد شده و مایه گوشت را روی خمیر بریزید و روی مواد را با لایه ای از پنیر پیتزا بپوشانید.

    روی پنیر فلفل دلمه ای و زیتون خرد شده بریزید سپس پیتزا را به مدت 15 – 20 دقیقه داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.

    در صورتی که میخواهید پنیرها رنگ طلایی بگیرند پس از اماده شدن پیتزا 2 دقیقه گریل بالا را روشن کنید سپس پیتزا را بهمراه سالاد و سس دلخواه سرو کنید.

  • ۰۴:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    پیتزاگوشت

    مواد لازم  : 

    - گوشت چرخ كرده 150 گرم

    - خمير پيتزا نيم كيلو

    - قارچ 1 پيمانه

    - پنير پيتزا 200 گرم

    - فلفل دلمه‌اي 1 عدد بزرگ

    - سس گوجه فرنگي 3 قاشق غذاخوري

    - كره 25 گرم

    - پياز 2 عدد متوسط

    - گوجه فرنگي 3 عدد متوسط

    1- گوشت را با پياز رنده شده مخلوط كنيد.

    2- پياز را خلال كنيد و با مقدار كمي روغن سرخ نماييد. كمي زردچوبه به آن بزنيد و گوشت چرخ كرده را به آن اضافه كرده، تفت دهيد تا آب گوشت كشيده شود.

    3- پوست گوجه فرنگي‌ها را بگيريد و آن‌ها را خرد كنيد.

    4- قارچ را تميز كرده، بشوييد و آن‌ها را خرد كرده، با كره سرخ نماييد.

    5- فلفل دلمه‌اي را بشوييد. آن را برش بزنيد و دانه‌هاي سفيد داخل آن را خارج كرده، به‌صورت نگيني خرد كنيد.

    6- خمير پيتزا را به ضخامت نيم سانتي متر و به شكل ظرف، به‌اندازه‌اي كه ته و ديواره ظرف را بپوشاند باز كنيد. ته و اطراف ظرف را چرب كنيد و كمي آرد روي آن بپاشيد و خمير داخل ظرف بيندازيد و روي آن سس گوجه فرنگي بماليد.

    7- به ترتيب گوشت چرخ كرده، گوجه فرنگي، قارچ و فلفل دلمه خرد شده را اضافه كنيد. پس از آن، پنير پيتزاي رنده شده را روي آن بپاشيد.

    8- فر را تا درجه حرارت 350 درجه فارنهايت (180 درجه سانتي‌گراد) گرم كنيد و ظرف را در كف فر به مدت 20 دقيقه قرار دهيد. سپس ظرف پيتزا را روي آخرين پنجره فر به‌طرف بالا به مدت 15 تا 20 دقيقه بگذاريد تا روي آن طلايي شود.

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا
  • ۰۷:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پیتزا سبزیجات:

    پیتزا فست فود ووسوسه کننده ولی میشه تا حد ممکن سالم درستش کرد واز کالباس وسوسیس استفاده نکرد 

    نان پیتزا ....یک عددبزرگ

    فلفل دلمه ای......نصفی نگینی خرد شده

    گوجه فرنگی.. ...یک عدد کوچک حلقه شده یا نگینی خردشده بدون هسته

    قارچ....دوعددبزرگ ورقه شده نازک

    ذرت مخصوص مکزیکی.....نصف فنجون

    نمک.فلفل.آویشن.....به میزان دلخواه

    سس تند....به میزان دلخواه

    پنیزپیتزا....به مقدار لازم

    اول سطح نون یک قاشق غذاخوری سس میریزیم وبا پشت قاشق تمام سطح نون رو با سس میپوشونیم بعد به ترتیب زیر که براساس آب دار بودن وزمان پخت مواد بقیه مواد رو نون میچینیم

    1:سطح نون روسس میمالیم 

    2:پنیر میپاشیم سطح نون

    3:فلفل دلمه ای وذرت روپنیر میپاشیم

    4:روی ذرت وفلفل کمی پنیر

    5:قارچ وگوجه بدون هسته ارو درسطح مواد میچینیم

    6:پنیر پیتزا وذرت مجدد ونمک.فلفل.آویشن

    بعد پیتزارو داخل فر به مدت 20 دقیقه وبا 180 درجه میذاریم تا بپزه

    میتونید از هرکدوم ازسبزیجاتی که دوس دارید برای پیتزاتون استفاده کنید فقط قارچ وگوجه چون آب میندازن رو درسطح بچینید که نون رو خمیر نکنه 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پيتزا قارچ و زبان 

    خميرپیتزاراآماده کنید.بعد زبان رو بپزيد و خرد كنيد قارچ رو خرد كنيد و تفت بديد خمير كه پخت از فر درآريد و روش كمى پنير بريزيد بعد زبان پخته و قارچ رو بعد هم پياز و فلفل دلمه اى و در آخر پنیرپیتزابريزيد بذاريد تو فر تا روش طلايى شه  وقتى آماده شد روغن سير دار بريزيد روش و نوش جان كنيد 

    توضيح خمير پيتزا:١ ق غ  خمير مايه رو با ١/٤ پيمانه اب بذاريد ١٠ دقيقه بمونه بعد تو ي كاسه ٣ پيمانه ارد نمك و فلفل و ١ ق چ شكر و١/٤ ليوان روغن و ٣/٤پيمانه اب + خمير مايه رو اضافه كرده و مخلوط ميكنيم خمير لطيفى بدست مياد ٢ ساعت بهش استراحت بديد امادست

     

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا
  • ۱۸:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    پیتزا میگو

    برای 4 نفر

    2 عدد نان پخته شده پیتزا (22 *17 سانت) 

    2 قاشق غذا خوری کره ذوب شده

    5 ورقه پنیرپیتزا رنده شده 

    28 گرم میگو پخته شده 

    1 عدد گوجه فرنگی خرد شده

    1/2 فنجان کنگرخرد شده

    1/4 فنجان ورقه سبز پیاز 1 قاشق چایخوری سیر تازه ریز خرد شده

    1/2 قاشق چای خوری نمک

    1/2 فنجان پنیر فتا 

    1/2 فنجان ریحان تازه خرد شده،

    طرز تهيه:

    فررابا درجه 425 فارنهایت.218 سانتیگراد.روشن کنید تا گرم شود.

    روی نان پیتزا رابا کمی کره یا روغن چرب کنید.

    تمام مواددر دستور را بجز پنیر باهم مخلوط کنید.

    مواد مخلوط شده را روی نان پیتزا بریزید.تمام سطح نان را پوشش دهید.

    هردو پنیر را مخلوط کنید وسطح پیتزا را با پنیر بپاشید.کمی هم رز ماری و آویشن ونمک وفلفل بپاشید.

    پیتزا را در فر قرار دهید به مدت14-16 دقیقه تا پنیر ذوب شده وروی آن طلایی شود.پیتزا را از فر خارج کنید.

    در صورت تمایل کمی از ریحان خرد شده را روی سطح پیتزا بپاشید.

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان