خانه
34.8K

کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • ۰۷:۴۶   ۱۳۹۳/۵/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست


      
                          


    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا
    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

    ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۱۲/۵/۱۳۹۳   ۰۷:۴۸
  • leftPublish
  • ۱۳:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پیتزای‌ ذرت

    ‌ برای‌ خمیر پیتزا:

    ▪️ تخم‌مرغ‌: ۲ عدد

    ▪️ شیر: یک‌ سوم‌ پیمانه‌

    ▪️ آرد: ۴۰۰ گرم‌

    ▪️ بیکینگ‌پودر: یک‌ قاشق‌ چایخوری‌

    ▪️ روغن‌ مایع‌: ۴ قاشق‌ غذاخوری‌

    ▪️ نمک‌: یک‌ قاشق‌ چایخوری‌.

    ● طرز تهیه‌ خمیر پیتزا

    ابتدا تخم‌مرغ‌ها و روغن‌ را به‌ خوبی‌ با هم‌ مخلوطکنید، سپس‌ بیکنیگ‌ پودر، ماست‌، نمک‌ و شیر رانیز به‌ تخم‌مرغ‌ها اضافه‌ کنید. پس‌ از آن‌، آرد را به‌تدریج‌ به‌ مایه‌ تان‌ اضافه‌ کنید و مرتب‌ بهم‌ بزنید.در پایان‌، خمیر به‌ دست‌ آمده‌ را در یک‌ کیسه‌نایلونی‌ بریزید و بگذارید به‌ مدت‌ ۳ تا ۴ ساعت‌ به‌همان‌ حالت‌ باقی‌ بماند.

    مواد لازم برای‌ تهیه‌ پیتزا:

    ▪️ سوسیس‌ خرد شده‌: یک‌ و نیم‌ پیمانه‌

    ▪️ گوشت‌ چرخ‌ شده‌: ۲۰۰ گرم‌

    ▪️ کالباس‌ خرد شده‌: یک‌ پیمانه‌ (ژامبون‌ یا گوشت‌)

    ▪️ فلفل‌ سبز دلمه‌ای‌: یک‌ پیمانه‌

    ▪️ زیتون‌: ۶ عدد

    ▪️ پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم‌

    ▪️ سس‌: نصف‌ پیمانه‌

    ▪️‌ کنسرو ذرت اوکادو‌: ۲۰۰ گرم‌

    ▪️ خمیر پیتزا: نیم‌کیلو

    البته‌ شما می‌توانید از خمیرهای‌ پیتزای‌ آماده‌ هم‌استفاده‌ کنید که‌ کارتان‌ را راحت‌تر کند...

    در ابتدا ته‌ ظرفی‌ که‌ قرار است‌ در آن‌ پیتزا رابپزید، کمی‌ چرب‌ کرده‌ و یک‌ کاغذ روغنی‌ نازک‌در آن‌ قرار دهید، سپس‌ یک‌ لایه‌ از خمیر پیتزا رادر ظرف‌ قرار داده‌ و پنیر پیتزا را که‌ قبل‌ رنده‌کرده‌ مقداری‌ از ذرت‌ پخته‌ شده‌ را روی‌خمیرپیتزا بریزید، پس‌ از آن‌ سه‌ قاشق‌ از سس‌ رانیز روی‌ موادتان‌ بریزید و به‌ همین‌ ترتیب‌ بقیه‌مواد را روی‌ خمیر پیتزا به‌ صورت‌ لایه‌ لایه‌ بریزید.سپس‌ مواد آماده‌ شده‌ را به‌ مدت‌ بیست‌ دقیقه‌ درفر قرار دهید. توجه‌ داشته‌ باشید که‌ فر باید از قبل‌روی‌ حرارت‌ ۳۵۰ درجه‌ گرم‌ شده‌ باشد. پس‌ ازگذشت‌ بیست‌ دقیقه‌، پیتزا را در پنجره‌ بالایی‌ فرقرار دهید تا روی‌ پیتزا برشته‌ شود

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا
  • ۱۴:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    پيتزاى مرغ

    این پیتزا پیتزای مرغ گریله که من توش از سوسیس استفاده نکردم..فیله مرغ رو فندقی خرد کردم و با ادویه دلخواه مزه دار کردم و تو تابه گریل که کفش رو چرب کرده بودم هفت هشت دقیقه حرارت دادم تا پخت..مواد روی پیتزا هم که کاملا سلیقه ایه و شما میتونید هر چی که دلتون میخواد روی پیتزاتون بریزید..( یه آقای ایرانی خلاق توی خارج از کشور پیتزای چلوکباب درست می کنه که از قضا خیلی هم محبوب و پرمشتریه!..یعنی میخوام بگم تا این حد موادش میتونه دلبخواه باشه!) .اما من اگر چه تنبل شدم و معمولا از خمیر آماده استفاده می کنم ، ولی سس روی خمیر رو کماکان خودم درست می کنم ، چون این سس روی طعم پیتزا خیلی موثره..برای این سس من چند تا گوجه بزرگ و رسیده رو پوست میگیرم و بلند میکنم ، بهش یه ق.غ روغن زیتون ، یه ق.غ سرکه سفید ، نمک، فلفل فراوون و دو تا سیر له شده هم اضافه میکنم و میذارم روی حرارت متوسط تا آبش کاملا تبخیر بشه و وقتی خنک شد روی خمیر میریزم و بعد هم پنیر و مابقی مواد.

    برای این که پنیر پیتزا کش بیاد باید اگر پنیرتون منجمد هست چند ساعت زودتر از فریز درش بیارین تا موقع استفاده یخ زده نباشه و دیگه این که معمولا ترکیب چند نوع پنیر طعم بهتری به پیتزا میده، من امروز غیر از موتزارلا به پیتزام کمی پنیر گودا و پارمسان هم که توی یخچال داشتم اضافه کردم.

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • ۱۴:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    مافین پیتزا

    مواد لازم

    آرد سفید: یک لیوان

    شیر خشک: یک چهارم لیوان

    نمک : یک دوم قاشق مربا خوری

    شکر: یک قاشق مربا خوری

    روغن مایع: یک چهارم لیوان

    ماست سفت: یک دوم لیوان

    تخم مرغ : چهار عدد

    آب: یک دوم لیوان( در صورت سفت بودن مواد)

    آویشن: یک دوم قاشق مربا خوری

    بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری

    مایه گوشتی( همان مایه ماکارونی): به میزان لازم( یا سوسیس و کالباس)

    فلفل دلمه ای: یک عدد بزرگ

    پنیر پیتزا: یک بست

    طرز تهیه:

    ۱- تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا کف کند و حسابی مخلوط شوند.

    ۲- نمک، شکر، شیرخشک، روغن مایع، ماست و آویشن را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا مایه یکدستی بدست بیاید.

    ۳- آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و روی مواد الک کنید و همه مواد را مخلوط کنید تا یکدست بشه ( توضیح اینکه مایه نهایی تقریبا شل هست، اگر دیدید که مایه شل نشده کم کم آب گفته شده را اضافه کنید تا غلظت مایه مناسب شود و از ماست هم زده غلظتش کمتر است.)

    ۴- قالب کاپ کیکتان را خوب چرب و آردپاشی کنید و آرد اضافی آن را بتکانید و شپس دو قاشق غذاخوری از مایه را در قالب ها بریزید.

    ۵- یک قاشق غذاخوری از مایه گوشتی ( سوسیس و کالباس) روی مایه بریزید.

    ۷- قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت حدودا ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شوند و روی آنها کمی طلایی شود سپس از فر درآورده و کمی که سرد شدند از قالب درآورید و با هر سسی که دوست دارید میل کنید.

    📢 نکته: 

    ۱- این مواد رو نمی توانید در داخل کاغذ های کیک بریزید چون مواد به کاغذ میچسبد.

    ۲- این مواد را میتوانید کلا در یک ظرف مثل قالب کیک یا پیرکس بریزید و بعد از پخت برش بزنید که در اینصورت نام آن " کیک پیتزا" می شود.

    ۳- این میزان مواد تقریبا ۱۸ عدد مافین میدهد.

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • ۱۸:۱۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    پیتزا پای

    زمان آماده سازی: 40دقیقه

    زمان پخت: 40دقیقه

    مناسب برای: 5 نفر

    مواد لازم خمیر :

    آرد سفید 250-275  گرم

    شیر  1/2 پیمانه

    بیکینگ پودر 1/4  قاشق چای خوری

    نمک 1/4   قاشق چای خوری

    زرده تخم مرغ : یک عدد

    مواد داخلی پیتزا پای:

    گوشت چرخ کرده سرخ شده 200 گرم

    فلفل دلمه ای  یک عدد درشت

    کوکتل  3-5 عدد

    قارچ سرخ شده  مقداری

    پنیر پیتزا 250 گرم

    طرزتهیه: 

    آرد و نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کنید .

    کره سرد را با انگشت به خورد آرد بدهید تا حالت خرده نان بگیرد.

    بعد شیر و زرده را با هم مخلوط کنید وبه آرد اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاید .

    خمیر را نصف کنید از آن اندازه نارنگی کوچک جدا کنید بگذارید روی تکه دیگر .بعد قسمت بزرگتری رو باز کنید بطوریکه قطرش از قطر قالبتان ودوتا دیواره هایش بیشتر باشد .قالب رو چرب کنید وخمیر رو بگذارید داخل قالب و دیواره هارا محکم کنید .اضافه های آن را جدا نکنید بگذارید باشد.

    روی خمیر کمی سس بریزید وبا چنگال چند جای آن را سوراخ کنیدو صبر کنید .

    مواد را با هم مخلوط کنید وداخل قالب روی خمیر بریزید وخوب فشرده کنید که جایی خالی نباشد .

    بقیه خمیر را باز کنید که بزرگتر از قالب باشد و بیاندازید روی مواد حالا با وردنه روی قالب حرکت کنید که هم علاوه بر بریدن لبه های اضافه کنارهای دوتا خمیر بچسبن به همدیگر حالا مجدد با چنگال سوراخ بزنید تا بخار بیرون بیاید وخمیر پاره نشود .

    با بقیه خمیر برای روی آن تزیین بگذارید ودورآن را با چنگال فشار بدهید دورتا دور که کناره ها باز نشوند. بعد یک تخم مرغ ویک قاشق سس خوری روغن مایع  و یک قاشق سس خوری شیر و کمی زعفران رو مخلوط کنید و روی خمیر بزنید.

    بگذارید داخل فر 180 تا روی آن طلایی شود.

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • ۱۰:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پیتزا خانگی بدون نیاز به فر (روی اجاق گاز)

    مواد لازم برای خمیر پیتزا

    آرد 3 پیمانه

    ماست یك پیمانه

    بیکینگ پودر دو ق چای خوری

    نمك یک سوم ق غذاخوری

    تخم مرغ 2عدد

    روغن مایع 4قاشق غذاخوری

    مواد لازم برای روی پیتزا:

    گوشت چرخ کرده 350 گرم

    رب دو قاشق

    پیاز یک عدد متوسط

    سیر له شده دو حبه

    فلفل دلمه به میزان لازم

    نمک، فلفل، آویشن به میزان لازم

    قارچ 100گرم

    پنیر پیتزا به میزان دلخواه

    طرز تهیه :

    پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید. سیر له شده را به آن اضافه کرده و گوشت چرخ شده را به آن بیفزایید و هم بزنید. سپس رب و نمک و فلفل و ادویه‌های دلخواهتان را اضافه کرده و با نصف لیوان آب به مدت یک ربع بپزید. تا حدی که آب آن کشیده شود. در ظرف دیگری، فلفل دلمه و قارچ خرد شده را در روغن و با حرارت زیاد تفت دهید. در این صورت فلفل و قارچ آب خود را از دست نمی‌‌‌دهند و تغییر رنگ نخواهند داشت. بعد از سرخ شدن قارچ و فلفل، آنها را کنار بگذارید.

    حالا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید. ماست و تخم‌مرغ و روغن را با هم بزنید و مخلوط آرد را روی آن بریزید. سپس خمیر را با قاشق هم بزنید تا کاملا یک دست شود. این خمیر تا پایان حالت چسبندگی خواهد داشت. پس از اضافه کردن آرد بیشتر خودداری کنید.تابه مورد نظرتان را چرب کنید و خمیر را با انگشتانی که آنها را هم چرب کرده‌اید، کف ظرف پهن کنید. دقت داشته باشید که خمیر نازک باشد. این میزان خمیر برای 3 تابه با قطر 30سانتی‌متر کافی خواهد بود.

    بعد از آنکه خمیر را پهن کردید، در تابه را بگذارید و به مدت 5دقیقه با حرارت ملایم بپزید. سپس در ظرف را برداشته، گوشت، قارچ، فلفل دلمه، آویشن و پنیر پیتزا را روی نان پیتزا ریخته دوباره در ظرف را بگذارید تا وقتی که خمیر آب شود. بعد از 10دقیقه در ظرف را بردارید و دوباره به مدت 10 دقیقه حرارت دهید. اگر‌ می‌‌خواهید نان پیتزا حالت خشک‌تری پیدا کند‌ می‌‌توانید کمی‌ حرارت را زیاد کرده و مرتب آن را چک کنید تا ته نگیرد.

    نکته:

    * این پیتزا بسیار ساده و سریع است. فقط به یاد داشته باشید که خمیر را زیاد کلفت نگیرید. در این صورت ممکن است مغز پخت نشود.

    * به دلیل شرایط پخت این پیتزا، همه مواد را باید از قبل نیم پز یا کاملاً پخته استفاده کنید. حتی اگر تمایل دارید روی پیتزایتان از حلقه‌های پیاز یا زیتون استفاده کنید، باید آنها را تفت داده باشید.

    * در صورت تمایل‌ می‌‌توانید ترکیبات دیگری برای روی پیتزا انتخاب کنید. مثل سوسیس و کالباس، گوجه فرنگی و... که البته ما استفاده از سوسیس و کالباس را به هیچ وجه پیشنهاد نمی‌‌‌کنیم.

    * خمیر این پیتزا برای طبخ در فر هم مناسب است.

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا
  • leftPublish
  • ۱۲:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    پیتزا فاهیتا مرغ

    مواد لازم برای۶ نفر

    روغن مایع  ۲ قاشق سوپ خوری

    سینه‌ مرغ  (بدون پوست و استخوان، رشته شده)  ۲۲۰ گرم

    فلفل دلمه ای (برش های نازک)  ۱/۲ عدد

    پیاز   ۱ عدد

    سس سالسا   ۱/۲ فنجان

    پودر بیسکویت   1.5 فنجان

    آب جوش  ۱/۳ فنجان

    پنیر موزارلا (موتزارلا) (رنده شده)   1.5 فنجان

    طرز تهیه

    ۱- طبقه ی فر را روی پایین ترین نقطه قرار دهید. فر را با 450 درجه ی فارنهایت (230 درجه سانتی گراد) داغ کنید. سینی پیتزا پزی 30 سانتی متری را با روغن اسپری کنید.

    ۲- یک ماهیتابه را روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید. روغن را اضافه کنید. ماهیتابه را بچرخانید تا کل آن با روغن پوشش داده شود. مرغ را به مدت 3 دقیقه در روغن تفت دهید و گاهی هم بزنید. 

    ۳-  فلفل دلمه ای و پیاز را اضافه کنید و هم بزنید. به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا سبزیجات ترد شوند و وسط مرغ دیگر صورتی رنگ نباشد. از روی شعله بردارید. سالسا را اضافه کنید و کنار بگذارید.

    ۴- پودر بیسکوییک و آب جوش را در یک کاسه ی کوچک بریزید و هم بزنید تا شکل خمیری نرم پیدا کند. آن را 20 بار هم بزنید. نوک انگشتان را به پودر بیسکوییک آغشته کنید و خمیر را در سینی پیتزا پهن کنید .

    ۵- لبه ی آن 1 سانتی متر با دور سینی فاصله داشته باشد. 3/4 فنجان پنیر را روی خمیر بپاشد. روی آن را با مخلوط مرغ بپوشانید. 3/4 فنجان پنیر باقیمانده را روی مرغ بپاشید.

    ۶- به مدت 12 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که خمیر قهوه ای شود و پنیر آب شود و پف کند در فر بپزید.

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • ۱۵:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

     پیتزا ی خوشمزه و آسون با نان باگت

    مناسب برای مهمانی ها به صورت سلف. فقط کافیه در اندازه کوجک برش بزنین

     

    مواد اولیه :

    برای 4 نفر

    پنیر پارمسان (در صورت تمایل) 1 بسته

    گوجه فرنگی گوجه فرنگی میزان دلخواه

    پنیر پیتزا (موزارلا) به مقدار دلخواه

    سس گوجه فرنگی (نسبتا بزرگ) 1 بسته

    نان باگت 1 بسته

    ریحان تازه میزان دلخواه

    زیتون (حلقه شده) میزان دلخواه

    پیاز (بزرگ) پیاز 1 عدد

    گوشت چرخ کرده 1 یا 2 بسته

    ** این پیتزا خیلی شیک و سبکه میتونه به عنوان یک پیش غذا هم سرو بشه یا یک غذای سبک برای شام.

    ببینید، تهیه این پیتزا کاملا سلیقه ای هست و میتونید هر مواد دلخواهی رو توش بریزید و با هر مزه ای که میخواین اونو سرو کنید ..

    پیاز رو در کمی روغن با زردچوبه تفت میدیم. گوشت رو هم جدا در کمی روغن با نمک و فلفل و نصف یک پیاز رنده شده تفت میدیم. نان ها رو از وسط نصف میکنیم. در اون کمی سس میریزیم تا روش رو کاملا بپوشونه. بعد هم روشون پنیر میریزیم به مقدار زیاد و موادی که میخوایم بهش اضافه میکنیم. روی یکی فقط پیاز. روی یکی فقط گوشت، روی یکی گوجه فرنگی و ریحون و زیتون… یا اگر خواستین همه مواد رو با هم مخلوط کنید روی نون بذارید .. به شکل های مختلفی میچینیم و در فر از قبل گرم شده میذاریم. این پیتزا فقط کافیه در حدی در فر بمونه که پنیرش آب شه و روشون طلایی شه. اگر بیشتر بذارید نون خشک میشه.

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • ۱۶:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    پیتزای صبحانه 

    مواد لازم:

    خمیر مایه نصف قاشق غذاخوری

    آرد  ۲ پیمانه

    نمک  ۱ قاشق غذاخوری

    بیکن کالباس ورقه ای  ۴ عدد

    پنیر پارمسان و موتزارلا هر کدام نصف پیمانه

    تخم مرغ  ۶ عدد

    پیازچه خرد شده  ۲ قاشق غذاخوری

    جعفری خرد شده  ۲ قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه : 

    بهتر است خمیر پیتزا را از شب قبل آماده کنید. ابتدا به اندازه 3/4  پیمانه آب ولرم در ظرفی ریخته خمیر مایه را در آن بریزید و هم بزنید ( به مدت ۵ دقیقه ) .

    سپس آرد و یک قاشق نمک را با هم مخلوط کرده و به مخلوط آب و خمیر مایه اضافه کنید و هم بزنید. ترجیحا برای مخلوط کردن از دست کمک بگیرید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی بدست آید.

    آن را به دوقسمت تقسیم کرده، روی آن را با کیسه بپوشانید و در یخچال بگذارید.

    بعد از حدود ۱۲ ساعت استراحت خمیر را از یخچال بیرون آورده ، بگذارید با دمای اتاق یکی شود،‌ سپس آن را دوباره ورز دهید و باز کنید.

    خمیر را ترجیحا کمی کمتر از اندازه ظرفی که می خواهید در فر بگذارید باز کنید تا دور آن نسوزد. فر را حدود نیم ساعت قبل گرم کنید ( ۵۰۰ درجه فارنهایت)

    روی خمیر پیتزا پنیر پارمسان و موتزارلا و بعد بیکن یا کالباس و روی آن ۳ عدد تخم مرغ بشکنید روی آن نمک و فلفل زده و به مدت ۸ - ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود.

    در این فاصله سبزیجات را خرد کرده وقتی پیتزا را از فر بیرون آوردید روی آن بپاشید و بعد از ۲ دقیقه سرو کنید.

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • ۱۶:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    .

    .

    کالزونه (پیتزا پیراشکی ایتالیایی)  

    کالزونه همون پیتزا هست ولی به شکل پیراشکی و یکی از معروفترین غذاهای ایتالیاست داخلش با مواد مختلف پر می شه تنها نقطه اشتراکشون پنیر موزارلاست که داخل همه ‌ی کالزونه ها هست. 

    خمیر پیتزا :

    نصف ق م خمیر مایه رو تو کمی آب ولرم با یک ق چ شکر حل می کنیم می ذاریم تا کف کنه نصف پیمانه آب ولرم و یک چهارم پیمانه روغن مایع و نصف ق چ نمک و یک ق چ شکر مخلوط می کنیم خمیر مایه رو اضافه می کنیم بعد آرد سه بار الک شده حدود یک تا یک و نیم پیمانه رو به تدریج اضافه می کنیم تا خمیر بدست نچسبه و خوب ورز می دیم جای گرم می ذاریم و روش رو می پوشونیم تا دو ساعت حجمش دو برابر بشه. 

    طرز تهیه :

    پف خمیر رو می خوابونیم روی تخته آرد می پاشیم به دو قسمت تقسیم می کنیم به شکل دایره به ضخامت نیم سانت باز می کنیم از مواد پیتزا مثل ژامبون و یا گوشت چرخ کرده با پیاز سرخ شده، قارچ و فلفل دلمه و گوجه فرنگی که کمی با روغن تفت دادیم با کمی ریحان و زیتون و ادویه یک طرف خمیر می ریزیم روش رو پر پنیر می کنیم طرف دیگه رو روش می یاریم لبه ها رو می چسبونیم و پیچ می دیم داخل سینی فری که ورقه ی فویل انداختیم و چرب کردیم آهسته می ذاریم و با زرده تخم مرغ و کمی شیر رومال می کنیم کنجد می پاشیم، در فر گرم شده درجه ۱۸۰ به مدت حدود چهل دقیقه می ذاریم تا پخته و طلایی بشه روی توری می ذارین کمی خنک بشه بعد برش می زنیم و با سس کچاب سرو می کنیم. 

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • ۱۶:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    .

    .

    کالزونه (پیتزا پیراشکی ایتالیایی)  

    کالزونه همون پیتزا هست ولی به شکل پیراشکی و یکی از معروفترین غذاهای ایتالیاست داخلش با مواد مختلف پر می شه تنها نقطه اشتراکشون پنیر موزارلاست که داخل همه ‌ی کالزونه ها هست. 

    خمیر پیتزا :

    نصف ق م خمیر مایه رو تو کمی آب ولرم با یک ق چ شکر حل می کنیم می ذاریم تا کف کنه نصف پیمانه آب ولرم و یک چهارم پیمانه روغن مایع و نصف ق چ نمک و یک ق چ شکر مخلوط می کنیم خمیر مایه رو اضافه می کنیم بعد آرد سه بار الک شده حدود یک تا یک و نیم پیمانه رو به تدریج اضافه می کنیم تا خمیر بدست نچسبه و خوب ورز می دیم جای گرم می ذاریم و روش رو می پوشونیم تا دو ساعت حجمش دو برابر بشه. 

    طرز تهیه :

    پف خمیر رو می خوابونیم روی تخته آرد می پاشیم به دو قسمت تقسیم می کنیم به شکل دایره به ضخامت نیم سانت باز می کنیم از مواد پیتزا مثل ژامبون و یا گوشت چرخ کرده با پیاز سرخ شده، قارچ و فلفل دلمه و گوجه فرنگی که کمی با روغن تفت دادیم با کمی ریحان و زیتون و ادویه یک طرف خمیر می ریزیم روش رو پر پنیر می کنیم طرف دیگه رو روش می یاریم لبه ها رو می چسبونیم و پیچ می دیم داخل سینی فری که ورقه ی فویل انداختیم و چرب کردیم آهسته می ذاریم و با زرده تخم مرغ و کمی شیر رومال می کنیم کنجد می پاشیم، در فر گرم شده درجه ۱۸۰ به مدت حدود چهل دقیقه می ذاریم تا پخته و طلایی بشه روی توری می ذارین کمی خنک بشه بعد برش می زنیم و با سس کچاب سرو می کنیم. 

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • leftPublish
  • ۱۰:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    طرز تهیه خمیر پیتزا قیفی

    آکایران :شیر 1/2 فنجان

    آب 1/2 فنجانشکر 3 ق غ

    تخم مرغ 1 عدد

    مایه خمیر (فوری) 1/4 ق چ

    آرد نان (به اندازه ای که به دست نچسبد) به مقدار لازم

    روغن 3 ق غ

    نمک 1/2 ق چ

    طرز تهیه:
    مخمر فوری را با شکر مخلوط کرده و در آب ولرم می ریزیم و مدت ۱۰ دقیقه در محل تاریکی قرار داده تا عمل بیاد. 
    بنا به گزارش آکاایران : شیر ولرم را با روغن و مخمر فعال شده مخلوط می کنیم سپس آرد و نمک را که الک کردیم به مواد اضافه می کنیم . 
    و آرد را به اندازه ای اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبد. 
    روی خمیر را می پوشانیم و به مدت دو ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا خمیر دو برابر شود. 
    شما می توانید از خمیری که همیشه برای پیتزا درست می کنید هم استفاده کنید . 
    این دستور را من از یک سایت خارجی گرفتم و هنوز خودم امتحانش نکردم . 
    حالا از قالبهای قیفی شکل استفاده کرده و خمیر را دور آن بپیچید . 
    در فر قرار داده تا بپزد و سپس مواد دلخواهی که برای پیتزا دوست دارید داخل قیف ها بریزید و برای مدت کوتاهی در فر قرار دهید. 
    تا پنیر پیتزا آب شود

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا
  • ۱۰:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کش آمدن پنیر پیتزا

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • ۱۹:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    پیتزا کالزونه

    یا پیتزا آشیونه ای

    دستپخت محبوبه 

    خمیر:

    روغن سه قاشق غذاخوری

    مایه خمیر یک قاشق غذاخوری

    تخم مرغ یک عدد

    نمک و شکر یک قاشق چایخوری

    شیر دوسوم لیوان

    آرد به میزان لازم

    ابتدا خمیر مایه روبا نصف شیر و شکر عمل میاریم

    تخممرغ روغن شیر و نمک روهم میزنیم مایه خمیر عمل اومده رو اضافه کنیم و آرد اضافه میکنیم تاخمیر لطیفی بدست بیاید بمدت یکساعت استراحت میدیم

    مواد میانی:

    گوشت چرخ کرده بروکلی  فلفل دلمه قارچ و پیاز و کمی رب و ادویه آویشن و فلفل...(مواد میانی دلبخاهیه)

    موادمیانی رو  باهم تفت میدیم و آماده میکنیم

    خمیرو پهن میکنیم موادو یکطرفش میریزیم وخمیرو برمیگردونیم و میپیچونیم

    رومال:

    یک عدد زرده یک قاشق غذاخوری روغن کنجد و کمی زعفرون

    نونو رومال میکنیم و سیاهدونه آویشن میپاشیم و نیم ساعت داخل فر ک از قبل داغ کرده بودیم میذاریم 

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا
  • ۰۲:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    پیتزا

    نون باگت رو از وسط برش میدیم برشهای زیری رو کف ظرف چرب شده با کره میچینیم بعد روی برشها مایه ماکارونی و پنیر پیتزا میریزیم و بعد برشهای رویی رو میذاریم و روشون زرده تخم مرغ و زعفرون و شیر میمالیم و کنجد میپاشیم و دوباره کمی پنیر پیتزا و بعد داخل فر میذاریم تا پنیرش اب بشه حدود بیست دقیقه کافیه

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • ۱۲:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    پیتزا گوشت قلقلی  

    مواد لازم برای۸ نفر

    تخم مرغ   ۱ عدد

    خرده نان تست  ۱/۴ پیمانه

    پنیر رومانو (رنده شده)  ۲ قاشق غذا خوری

    شیر   ۲ قاشق غذا خوری

    پودر مرزنجوش   ۱/۲ قاشق چای خوری

    نمک   ۱/۴ قاشق چای خوری

    فلفل سیاه   ۱/۸ قاشق چای خوری

    گوشت چرخ کرده   ۴۰۰ گرم

    روغن زیتون   ۱ قاشق غذا خوری

    خمیر پیتزا    به مقدار لازم

    نشاسته ذرت    به مقدار لازم

    سس پیتزا   ۲ پیمانه

    فلفل دلمه ای زرد خلالی  ۱/۲ پیمانه

    پیاز قرمز خلالی  ۱/۴ پیمانه

    طرز تهیه

    ۱- فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید.

    ۲- در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ، خرده‌های نان، پنیر رومانو، شیر، مرزنجوش،

    ۳- سیر، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آنها را با دست به شکل کوفته‌های ریز گوشت درآورید.

    ۴- در یک تابه بزرگ، روی حرارت ملایم گوشت‌ها را بپزید تا طلایی شوند.

    ۵- سپس آنها را روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغنشان کشیده شود.

    ۶- در یک سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر پیتزا را باز کنید.

    ۷- کف قالب پیتزا، نشاسته ذرت بپاشید و خمیرها را داخل آن قرار دهید.

    ۸- روی خمیر سس پیتزا بزنید. 

    ۹- کمی پنیر بپاشید. گوشت‌ها را روی آن بچینید و فلفل دلمه‌ای و پیاز را اضافه کنید. سپس آنها را داخل فر قرار دهید.

    ۱۰- پیتزاها را به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید تا طلایی و برشته شوند.

    سایر نکات

    این پیتزا واقعا خوشمزه است. گوشت‌های قلقلی طعم‌دار که نصف شده و روی خمیر پیتزا با مواد دیگر در فر پخته شده 

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • ۱۸:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    @kadbanoogari 

    پیتزا رست بیف

     

    پیتزا رست بیف یک پیتزای خوشمزه و متفاوت می باشد که می توانید با دستورالعمل زیر آن را درست کنید.

     

    مواد مورد نیاز برای طرز تهیه پیتزا رست بیف :

    خمیر پیتزا 1عدد

    پنیر پیتزا 100گرم

    بیف(گوشت گوسفندی) 200گرم

    قارچ 300گرم

    فلفل دلمه ای خرد شده 1عدد

    سس مخصوص پیتزا یا کچاپ 2ق غ

    فلفل قرمز به میزان لازم

    نمک به میزان لازم

    روغن به میزان لازم

    زیتون سیاه دلخواه

     

    1- گوشت را پس از پختن ریش ریش کرده و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم .

     

    2- ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را درون آن قرار می دهیم سپس سطح خمیر را به سس کچاپ آغشته می کنیم .

     

    3- گوشت را روی خمیر ریخته ، سپس قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را روی آن می چینیم ، در نهایت پنیر پیتزا را روی مواد می پاشیم .

     

    4- پیتزا را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا سطح پنیر طلایی شود 

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا
  • ۰۱:۱۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    پیتزا پای

    زمان آماده سازی: 40دقیقه

    زمان پخت: 40دقیقه

    مناسب برای: 5 نفر

    مواد لازم خمیر :

    آرد سفید 250-275  گرم

    شیر  1/2 پیمانه

    بیکینگ پودر 1/4  قاشق چای خوری

    نمک 1/4   قاشق چای خوری

    زرده تخم مرغ : یک عدد

    مواد داخلی پیتزا پای:

    گوشت چرخ کرده سرخ شده 200 گرم

    فلفل دلمه ای  یک عدد درشت

    کوکتل  3-5 عدد

    قارچ سرخ شده  مقداری

    پنیر پیتزا 250 گرم

    طرزتهیه: 

    آرد و نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کنید .

    کره سرد را با انگشت به خورد آرد بدهید تا حالت خرده نان بگیرد.

    بعد شیر و زرده را با هم مخلوط کنید وبه آرد اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاید .

    خمیر را نصف کنید از آن اندازه نارنگی کوچک جدا کنید بگذارید روی تکه دیگر .بعد قسمت بزرگتری رو باز کنید بطوریکه قطرش از قطر قالبتان ودوتا دیواره هایش بیشتر باشد .قالب رو چرب کنید وخمیر رو بگذارید داخل قالب و دیواره هارا محکم کنید .اضافه های آن را جدا نکنید بگذارید باشد.

    روی خمیر کمی سس بریزید وبا چنگال چند جای آن را سوراخ کنیدو صبر کنید .

    مواد را با هم مخلوط کنید وداخل قالب روی خمیر بریزید وخوب فشرده کنید که جایی خالی نباشد .

    بقیه خمیر را باز کنید که بزرگتر از قالب باشد و بیاندازید روی مواد حالا با وردنه روی قالب حرکت کنید که هم علاوه بر بریدن لبه های اضافه کنارهای دوتا خمیر بچسبن به همدیگر حالا مجدد با چنگال سوراخ بزنید تا بخار بیرون بیاید وخمیر پاره نشود .

    با بقیه خمیر برای روی آن تزیین بگذارید ودورآن را با چنگال فشار بدهید دورتا دور که کناره ها باز نشوند. بعد یک تخم مرغ ویک قاشق سس خوری روغن مایع  و یک قاشق سس خوری شیر و کمی زعفران رو مخلوط کنید و روی خمیر بزنید.

    بگذارید داخل فر 180 تا روی آن طلایی شود.

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • ۱۷:۱۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    آموزش طرز تهیه پیتزای پاییزی جدید با کدو حلوایی

     

    مود لازم جهت تهیه پیتزا کدو حلوایی :

    آرد 3 فنجان

    خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری

    شکر 1 قاشق چایخوری

    آب ولرم 1 فنجان

    روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

    پنیر موزارلا 250 گرم

    کدو حلوایی بخار پز 450 گرم

    گوجه فرنگی بخار پز و خرد شده 700 گرم

    فلفل قرمز 2 قاشق چایخوری

    نمک و فلفل به میزان لازم

    کلم برگ 10 برگ

    پنیر پارمزان رنده شده 1/4 فنجان

    مواد لازم برای خمیر پیتزا :

     

    آرد ، شکر ، آب ولرم ، روغن زیتون

     

    مواد لازم برای پیتزا :

     

    پنیر موزارلا ، کدو حلوایی ، گوجه فرنگی ، پودر فلفل قرمز ، نمک ، فلفل سیاه وسفید ، برگ کلم ، پنیر پار مسان

     

    طرز تهیه پیتزا کدو حلوایی :

     

    برای تهیه این پیتزا لذیذ ابتدا چک ریخته و بگذارید بمدت 5 دقیقه در 1/4 فنجان آب ولرم بماند.در یک کاسه دیگر آرد، خمیرمایه، باقیمانده آب ولرم و روغن زیتون را ریخته و مخلوط کنید، ورز بدهید تا زمانی که بدست نچسبد.

     

    حالا روی خمیر بدست آمده را با یک پتو بپوشانید و بگذارید 2 ساعت بماند تا حجم آن دو برابر شود.فر را با درجه 350 گرم کنید.برگ کلم ها را آبپز کنید. سپس کدو حلوایی، گوجه فرنگی، نمک، پودر فلفل قرمز، فلفل سیاه و سفید را با هم مخلوط کنید.

     

    خمیر پیتزا را پهن کرده از مایه کدو حلوایی روی آن زده، برگ کلم گذاشته و پنیر پارمسان را روی آن بپاشید، پنیر موزارلا را روی آن ریخته و درون فر بگذارید. امیدوارم از پیتزای پاییزی خود لذت ببرید

     

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا
  • ۱۹:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پیتزا_سیب_زمینی 

    🔴مواد لازم برای۴ نفر🔴🌶

    سیب زمینی (با دنده درشت رنده شده)   ۳ عدد

    پیاز خیلی ریز خرد شده  ۱ عدد

    هویج رنده شده   ۱ عدد

    سوسیس رنده شده  ۲ عدد

    تخم مرغ   ۴ عدد

    آرد   ۱ پیمانه

    جعفری خرد شده  ۳ قاشق غذا خوری

    بیکینگ پودر   ۱ قاشق چای خوری

    پنیر پیتزا   ۳/۴ پیمانه

    نمک و فلفل سیاه و آویشن    به مقدار لازم

    🔴طرز تهیه🔴

    ۱- سیب زمینی رنده شده را حسابی بشوئید تا مواد نشاسته ای آن خارج شود و بعد آن را با روغن سرخ کنید تا خامی آن گرفته شود و کنار بگذارید 

    ۲- بعد پیاز را تفت دهید و هویج را به آن اضافه کنید و بعد سوسیس را، و مدت چند دقیقه تفت دهید بعد تمام مواد را که خنک شدن با هم مخلوط کنید 

    ۳- سپس تخم مرغ‌ها را به این مواد اضافه و هم بزنید و ابتدا جفعری بعد آرد را کم کم بریزید .

    ۴- بعد سایر ادویه‌جات را اضافه کنید. مقداری از پنیر پیتزا را نیز به مخلوط اضافه کنید. قالب مورد نظر را چرب کرده و مواد را بریزید و باقی پنیر پیتزا را روی مواد بپاشید

    ۵- بعد مواد را به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه که البته از قبل هم کمی گرم شده قرار دهید 

    ۶- در مرحله اخر کمی شعله بالای فر را روشن کنید تا پنیر ذوب شود بعد از این مدت پیتزا سیب زمینی شما آماده می باشد 

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • ۲۱:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    پیتزای خانگی در حد لالیگا 

    برای ایرانی ها که اصولا با غذای فرنگی خیلی میونه خوبی ندارن، پیتزا جز محدود استثناهایی محسوب میشه که به اندازه غذاهای ایرانی طرفدار داره و کمتر محله و خیابونی رو پیدا میکنید 

    که توش حداقل تابلو #پیتزا فروشی و نبینید. اکثر مردم معتقدن که پیتزای خونگی بنا به دلایل نامعلومی هرگز مثل اون چیزی که رستوران ها درست میکنن نمیشه و همیشه یه جاش ایراد داره، ولی واقعیت اینه که با رعایت چند نکته ی ساده هر کسی حتی شما میتونید بهترین پیتزا ها رو تو خونه درست کنید، فقط با رعایت چند نکته ساده.

    مواد اولیه :

        🍕قارچ به میزان دلخواه

        🍕کالباس به میزان دلخواه

        🍕سرکه 1/2 پیمانه

        🍕سیر 2 حبه

        🍕گوجه فرنگی (برای سس) 2 عدد

        🍕فلفل دلمه ای 1 عدد

        🍕روغن به میزان لازم

        🍕آب (گرم) 1/2 پیمانه

        🍕مخمر فوری (ریز) 1-1/2 ق چ

        🍕آرد 175 گرم

        🍕نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

        🍕زیتون (دلخواه) به میزان دلخواه

        🍕گوجه فرنگی گوجه فرنگی 1 عدد

        🍕پنیرپیتزا به میزان لازم

     #پیتزای_خانگی در حد لالیگا ( راز های رستورانی )

    🍴طرز تهیه خمیر پیتزا :

    آرد رو به همراه مخمر فوری ( خیلی ریز که از نان فانتزی ها میتونید تهیه کنید ) و 1/2 ق چ نمک و باهم خوب مخلوط میکنیم بعد 1 ق غ روغن و آب رو کم کم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم ، مواد که خوب مخلوط شد خمیر و از ظرف در میاریم و روی یه سطح صاف و آرد پاشی میکنید و به مدت 10 دقیقه اونو ورز میدیم ( به این صورت که خمیر و با کف دست باز میکنیم و خمیر که باز شد میبندیم ، به مدت 10 دقیقه این کار و ادامه میدیم ) بعد از ورز دادن خمیرتونو کامل میبندید و جمع می کنید یعنی این که هیچ جاش درز و باز شدگی نداشته باشه.

    خمیرتونو توی یه ظرف بزرگ بذارید ( چون قراره حجمش دوبرابر بشه ) به مدت 1 ساعت یا بیشتر میذارید تا خمیرتون حجمش دو برابر بشه.

    طرز تهیه سس پیتزا :

    نصف فلفل دلمه ای، سیر و گوجه فرنگی و سرکه رو میریزیم تو غذا ساز تا خوب مخلوط بشن بعد مواد و با 4 ق غ روغن و نمک و فلفل کم میذاریم روی شعله تا به غلظتی که میخوایم برسه ( یکم رقیق تر از رب ).

    حالا موقع آماده کردن پیتزامونه

    1⃣- خمیر که حجمش دو برابر شد خمیررو با وردنه به اندازه ی قالبتون صاف کنید . سعی کنید قالبتون رو چرب نکنید چون باعث میشه خمیرتون خشک بشه و از آرد استفاده کنید .

    2⃣- خمیر رو توی ظرفتون بذارید و یکم به خمیرتون لبه بدید چون یکی از علایمی که میفهمید پیتزاتون آماده شده ، ترد و طلایی شدن دورخمیر پیتزاتونه .

    3⃣- با چنگال چند تا سوراخ روی خمیرتون ایجاد کنید تا خمیر بتونه نفس بکشه .

    4⃣- سس گوجه ای که آماده کردید و بریزید روی خمیر، بعد به مقدار زیاد پنیر پیتزا بریزید ، چونکه باید 90درصد پنیر پیتزایی که میخواید بریزید زیر پیتزاتون باشه تا پیتزاتون خوب کش بیاد و سعی کنید پنیر پیتزاتون یخ زده نباشه.

    5⃣- مرحله های بعد مواد دلخواهتون رو بریزید به اینصورت که در لایه های پایینی موادی که آب نمیندازه ( مثل کالباس ، گوشت چرخ کرده ،کدو ، بادمجون کبابی یا ...) و لایه های بالایی موادی که آب میندازه ( مثل فلفل دلمه ای ، قارچ ، زیتون ، ...) و همیشه موادتونو زیاد نریزید چون اگه مواد زیاد بریزید پیتزا سنگین میشه و پیتزاتون خوب در نمیاد.

    6⃣- هر لایه که مواد رو میریزید ی مقدار خیلی کمی هم پنیر پیتزا برای فاصله بین هر لایه بریزید و بیشتر سمت مرکز خمیر بریزید و بعد از هر لایه ای که میریزید یه فشار کوچیکی به مواد بدید تا به پنیر پیتزا بچسبه.

    7⃣- خوب کالباس و فلفل دلمه ای و قارچ و زیتون و که به ترتیب لایه لایه چیدید روی پیتزاتون میتونید یه گوجه رو حلقه حلقه کنید و برای زیبایی بذارید روی پیتزاتون.

    8⃣- بعد پیتزا رو توی فر که با دمای 200 تا 250 درجه گرم کردید به مدت 20 الی 30 دقیقه بذارید .

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان