خانه
9.11K

یک سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  • ۱۱:۲۰   ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
    چیز کیک شکلاتی با کیک اسفنجی

    مواد لازم:
    ۱ عدد کیک اسفنجی 
    پنیر خامه ای 200 گرم
    خامه  200 گرم
    در صورت تمایل 2 ق س پودر نسکافه یا کاکائو برای مایه پنیری
    پودر قند 1 پیمانه
    وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
    شکلات رنده شده
    پودر ژلاتین  یک و نیم قاشق سوپخوری که در نصف پیمانه آب سرد حل شده و روی بنماری شفاف شده

    طرز تهیه:
    کیک اسفنجی ساده که به صورت گرد هم هست ۲ سانتیمتر از بیرون میایم داخل و با چاقو یه دایره در میاریم خیلی به آرامی جدا کرده و کنار میذاریم تا بعداً به عنوان خرده کیک ازش استفاده کنیم. داخل کیک هم خالی میکنیم ولی حواستون باشه که کنارهای کیک ۲ سانتیمتر باقی بماند . خامه و پنیر خامه ای و پودر قند و وانیل با همزن میزنیم حدود ۱۰ دقیقه تا سفید شود برای خاطر جمع شدن میشه روی بن ماری گذاشت و هم زد ,مثل کاری که برای تیرامیسو انجام میدهیم . برای اینکه مایه پنیری خودش رو خوب بگیره ژلاتین حل شده هم اضافه کرده و کامل مخلوط میکنیم. بعد داخل کیک ریخته حالا میتونیم شکلات رنده شده و خرده کیک رو که از خود کیک جدا کردیم لبه کیک بذاریم . داخل یخچال به مدت ۱ تا ۲ ساعت میذاریم تا خنک بشه. برای تزیین میشه روش رو شکوفه خامه زد . میتونید کیک اسفنجی را ساده یا شکلاتی تهیه کنید. اگر دوست داشتید میتونید شیرینیش رو کمی بیشتر کنید.

    کیک اسفنجی:
    مواد لازم : هر پیمانه برابر با ۲۰۰ گرم شکر است 
    تخم مرغ ۳ عدد
    شکر  یک + یک چهارم لیوان
    شیر ۱ لیوان
    کره یا روغن مایع نصف لیوان
    آرد یک + سه چهارم لیوان
    وانیل نصف قاشق چایخوری
    بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
    پودر کاکائو یا قهوه ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری/ در صورت تمایل
    روش اول:
    ظرفتون رو چرب کنید بعد روش آرد بپاشید( بعد به ظرفتون ۱ الی ۲ دقیقه قدرت ۱۰۰٪ بدین که من اینکارو انجام نمیدم ولی کیکم به ظرف هم نمیچسبه )
    روش دوم:
    روی ظرفتون سلفون بکشید که تضمینی تضمینی هست، بعد مایع کیک رو توی ظرفتون بریزید، بخاطر اینکه نمی خوایم زیر کیک برشته بشه ، پس نیازی به سه پایه کوتاه نیست.

    به چند روش می تونیم  کیکمون رو توی مکروفر درست کنیم:
    ۱- برای کیکهایی که کاکائویی یا نسکافه ای هستن و بخاطر رنگشون نیاز به برشته شدن ندارن .
    زمان ۵ دقیقه قدرت ۱۰۰٪ و ۷ تا ۸ دقیقه قدرت ۶۰٪ ( از دستور macro استفاده کنید ) لازم به یادآوریست که سه پایه نمی خواد استفاده کنین .
    ۲- برای کیکهایی که از خودش رنگ نداره و فقط می خوایم روی کیک برشته بشه مثل کیک های وانیلی یا دارچینی .
    زمان ۵ دقیقه قدرت ۱۰۰٪ و ۳ دقیقه قدرت ۶۰٪ (از دستور macro استفاده کنید) بدون باز کردن در دستگاه ۴ تا ۵ دقیقه ترکیب گریل با مکرو ۶۰٪ (از دستور combine استفاده کنید) لازم به یادآوریست که سه پایه نمی خواد استفاده کنید.
    ۳- برای پودر کیک های آماده ۵۰۰ گرمی موجود در بازار .
    ترکیب Convection ۲۵۰°  با مکرو ۴۰٪ بمدت ۱۳ تا ۱۵ دقیقه (از دستور combine استفاده کنید) بعد از اتمام ۲ دقیقه قدرت ۶۰٪ (روی سه پایه کوتاه)
    برای درست کردن این کیک از روش دوم استفاده کردم، من معمولا از همین روش استفاده می کنم حتی برای کیک های کاکائویی هم از این روش استفاده میکنم.
    برای اینکه کیکتون خمیر نشه حتما و حتما روی یه شبکه ای قرار بدید.

    نکته:
    هیچ کیکی درپوش نمی خواد .
    قطر زیر و روی ظرف یکسان باشه یعنی حالت مخروطی یا تنگی نباشه .
    برای درست کردن کیکها دستگاه رو از قبل با ۲۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید، از دستور Convection استفاده کنید
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان