در استانبول میتوانید مکانهای بسیار زیادی برای خوردن غذا و خوراکیهای مختلف در هر قسمت از شهر پیدا کنید. اما قدیمیترهایی که غذاهای آنجا را امتحان کردهاند، در مورد غذاهای خوشمزه اما ارازن آن چه میگویند؟ همراه نکست هالیدی باشید تا این ۱۰ مکان را بشناسید، مطمئنا در تور استانبول به کارتان خواهد آمد.
بسیاری از صنعتگران، تاجران، باربران و مشتریان محلی که روز خود را در معروفترین بازار قدیمی جهان در استانبول میگذرانند به غذاخوریهای این بازار کاملا آگاه هستند. از آنجایی که این افراد تمامی مزهها را امتحان کردهاند، بهترین افرادی هستند که میتوانند شما را برای پیدا کردن یک غذاخوری خوب در بازار و جاذبههای گردشگری استانبول راهنمایی کنند.
بهترین کباب ترکی (Donar)
از هر مغازهداری در بازار بزرگ بپرسید که چه کسی بهترین کباب ترکی را در این محدوده درست میکند همه جوابها یکی است و آن هم شاهین اوستا است. کباب این آشپز لایههای گوشت بره آبدار در نان به همراه پیاز و گوجه و مقداری سماق. این ترکیب قطعا خوشمزه است و اگر به دنبال یک ناهار ارزان و خوشمزه میگردید، این کباب عالی است. شما میتوانید این کبابی را پشت مسجد جامع نور عثمانی و در کنار دیوار شرقی بازار پیدا بکنید.
کباب و دلمه خیابانی
بعد از اینکه صبح را در بازار چرخ زدید و بر سر قیمت با مغازهدارها چانه زدید شاید مجبور باشید برای یک استراحت کوتاه بازار را ترک کنید. اما اگر بتوانید شلوغی خیابان Yağlıkçılar را تحمل کنید میتوانید روبهروی Gazientep Burç Ocakbaşı یک میز بگیرید. این کبابی معروف ocakbaşı است؛ یعنی مشتریان میتوانند غذای در حال طبخشان را ببیند. کباب آدانا که پرادویه است برای کسانی میخواهند سیر شوند کاملا مناسب است. اگر هم گیاهخوار هستید میتوانید دلمه بخرید که ترکیبی از بادمجان و فلفل قرمز با برنج و سبزی مخصوص است.
مرغی که ارزش در صف ایستادن را دارد
کبابی Aynen Dürüm که همیشه شلوغ است در بخش Kılıççılar بازار بزرگ قرار دارد و بسیار محبوب است. این بخش همراه با دلالهای پرسر و صدایش بسیار معروف است. شاید بعد از سفارش غذا مجبور باشید کمی منتظر باشید. یک کباب سفارش دهید و ساندویچتان را خودتان با موادی مانند سیزیجات معطر، خیارشور و فلفل سبزهای کبابی پر کنید. محبوبترین غذای منو این رستوران مرغ است.
آشپزی روی آتش ذغال
پیدا کردن پیتزا فروشی خود مانند یک ماجراجویی است. این پیتزافروشی در یک گذرگاه باریک، پشت کارونسرای تاریخی بویوک ولید خان، ساخته شده در قرن ۱۷ میلادی در بخش شمالی بازار بزرگ، قرار دارد. آشپز این رستوران همیشه تنور را با هیزم پر میکند و ارزانترین و خوشمزهترین پایدهای شهر را طبخ میکند. نیازی به گفتن نیست که بهتر است این غذا داغ خورده شود.
بهترین راحتالحلقوم ترکی
جعبههای پر از راحتالحلقوم، سوغاتی بسیار مناسب و جذابی برای برگشت از سفر است. بسیاری از مغازههایی که مخصوص توریستها است وجود دارد که با گشادهرویی نمونههایی از این شیرینی سنتی گران و خوشمزه را برای امتحان به شما تعارف میکنند. این مغازهها را رد کنین و در مقابل چند مغازه جلوتر در سمت شرقی به بازار کوچک بروید که محیط بسیار جالبی دارد. فروشگاه Altan Şekerleme تولید کننده راحتالحلقومهای تازه و شکلاتهای رنگی از سال ۱۸۶۵ میلادی است. همچنین قیمت عالی و خوشآمدگویی صمیمانهشان تجربهی بسیار خوبی برای گردشگران به جا میگذارد.
با قسمت دوم این مطلب با ما همراه باشید.