شیرینی مخلوطی:
بیسکویت های پتی بور رو با هر وسیله ای که دارید، پودر کنید.
* سپس پودر نارگیل و مارزیپان و پودر بیسکویت و شیر عسل رو با هم مخلوط می کنیم تا خمیر بدست بیاد.
* نکته :
اگه طعم نارگیل یا مارزیپان رو دوست ندارید می تونید هر مغز دیگه ای جایگزین کنید .
* خمیر مثل تصویر زیر کمی چسبنده هست .
* سپس اسمارتیز رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم . حتما از اسمارتیز ریز استفاده کنید چون سایز این قیف های بیسکویتی به اندازه یه بند انگشت هست و مطمئنا اسمارتیز بزرگ با اون همخونی نخواهد داشت .
* حالا قیف ها رو با مواد پر کنید .
* با این مقدار مواد بین 30 الی 35 عدد شیرینی مخروطی خواهید داشت.
* سپس داخل یه قیف یکبار مصرف ، کرمفیل بریزید و کمی سرش رو بچینید و روی قیف ها رو فرم بدین.
* و درنهایت روشون ترافل بپاشید .
* این شیرینی خیلی راحت درست می شه .می تونید موادتون رو آماده کنید و هروقت خواستید درست کنید اونا رو با هم مخلوط کرده و در داخل قیف ها بریزید و یه شیرینی خوشمزه برای مهموناتون بیارید.