خانه
71.6K

♥♥♥ عیدانه (سال 1393) ♥♥♥

  • ۱۶:۲۶   ۱۳۹۲/۱۲/۱۰
    avatar
    یک ستاره ⋆|314 |1473 پست
    قندهای پفکی:

    مواد لازم :
    سفیده تخم مرغ ۲ عدد
    پودر قند ۵۰۰ گرم
    وانیل ۱ قاشق چایخوری
    آبلیمو ۱ قاشق چایخوری ( آبلیمو برای خوب فرم گرفتن کرم هست من بدون اون هم نتیجه خوبی گرفتم)
    زعفران نصف قاشق چایخوری
    رنگ خوراکی قرمز ( برای درست کردن رنگ خوراکی قرمز لطفا" اینجا رو ببینید )
    کاکائو ۱ قاشق مرباخوری
    عرق هل ۱ قاشق مرباخوری یا هل آسیاب شده ۱ قاشق چایخوری

    ♥♥♥ عیدانه (سال 1393) ♥♥♥

    طرز تهیه :
    * سفیده تخم مرغ  و وانیل و آبلیمو رو با دور تند همزن بزنید تا اندازه ای که سفیده ها از همزن نریزه .
    * پودر قند رو کم کم بهش اضافه کنید (حتی شده قاشق قاشق بریزید و هم بزنید ) و هم بزنید تا جای پره های همزن روش بمونه .
    * من این مقدار رو به ۵ قسمت تقسیم کردم و طبق روش های زیر بهشون رنگ طبیعی اضافه کردم . البته می تونید از رنگهای ژله ای ویلتون  هم استفاده کنید .
    * قبلا" در مورد طرز تهیه رنگ خوراکی قرمز براتون توضیح دادم . الان می تونید یه دونه از اونا رو از قالب درآورده و بذارید تا یخش آب بشه (البته بسته به نیازتون ازش استفاده کنید. برای این مقدار یه دونه زیاد هستش).
    * بعد به یک پنجم مایه اضافه کرده و هم می زنیم . می تونید از گلاب هم برای خوش طعم شدنش استفاده کنید یا اسانسهای مختلف مثل توت فرنگی و ...
    نکته :
    چون برای تهیه آب لبو و زعفران از آب استفاده شده و ترکیب آب با این مایع باعث شل شدن اون می شه پس تا جایی که امکان داره سعی کنید حداقل آب رو استفاده کنید . یعنی آب لبوتون غلیظ تر باشه یا آب زعفرون کمتر باشه و عرق هلی که اضافه می کنید خالص تر باشه و بعد از اضافه کردن این اسانسها و رنگهای طبیعی مایع شل می شه و احتمالا" با قیف و ماسوره شکل نگیره پس لازمه که دوباره پودر قند اضافه کنید و هم بزنید تا مجددا" فرم بگیره.
    * زعفرون رو با آبجوش ( حداقل آبجوش ) مخلوط کرده و به یک پنجم مایع اضافه کنید .
    * پودر کاکائو رو به یک پنجم مایه اضافه کرده و هم بزنید .
    نکته : 
    روی ظرفها رو با دستمال مرطوب بپوشونید که خشک نشن چون سریع در معرض هوا خشک می شن .
    * و به ۵/۲ ( دو پنجم ) باقیمونده عرق هل اضافه کنید .
    * روی سینی فر کاغذ روغنی قرار بدین .
    * طریقه استفاده از قیف و ماسوره رو قبلا" توضیح دادم ( بدلیل تنوع رنگ بهتره از قیف های یکبار مصرف استفاده کنید)(لینک دستور را اینجا ببینید ) . از مایع داخل قیف بریزید و روی کاغذ روغنی شکوفه های یک اندازه درست کنید 
    * بهتره از قیف و ماسوره استفاده کنید چون شکلهاشون قشنگ تر می شه . البته من برای کاکائویی از قیف و ماسوره استفاده نکردم و با قاشق به اندازه یه فندق رو کاغذ روغنی با فاصله ریختم .
    * می تونید ترافل های رنگی هم روی قند های پفکی تون بپاشید ( البته بهتره چند تا دونه در حد تزیین بپاشید چون این ترافل ها سفت هستن شاید زیاد بودنش خوشایند نباشه و اگه می خواید ترافل بپاشید سریع اینکار رو انجام بدین چون ممکنه سطح شیرینی خشک بشه و ترافل ها بهش نچسبه ).
    * فر رو با  ۱۳۰ درجه سانتیگراد گرم کنید .
    برای مرحله پخت :
    * اگه از فر گاز استفاده مي كنيد :۴۰-۳۰ دقيقه در دماي ۱۳۰ درجه سانتيگراد در طبقه وسط فر
    * اگه از فر مكروفر استفاده مي كنيد : سینی رو روی سه پایه کوتاه قرار دهید . سپس  ۴۰-۳۰ دقيقه در دماي ۱۳۰ درجه سانتيگراد
    نکته :
    قندهای پفکی باید کاملا" خشک شده باشن . اگه دیدین وسطشون هنوز حالت مایع داره باز هم بذارید توی فر تا بپزه .
    * بعد از اینکه قندهای پفکی تون کمی سرد شدن از کاغذ روغنی جدا کنید .
    * اگه حوصله درست کردن رنگها رو ندارید می تونید بدون اضافه کردن رنگ فقط کمی هل ریخته و شکوفه درست کنید خیلی هم خوشمزه میشه .
    ویرایش شده توسط ستاره در تاریخ ۱۰/۱۲/۱۳۹۲   ۱۶:۲۷
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان