۰۱:۱۵ ۱۳۹۴/۱۱/۹
فوتهای کوزهگری برای رنگساژ
اگر میخواهید که زردی مو را بگیرید از رنگهای سری دودی یا نقرهای استفاده کنید که زردی مو را خنثی کند.
اگر زردی مو زیاد است به اندازه یک نخود رنگ بنفش را با رنگ اصلی مخلوط کنید،اگر میخواهید موهایتان زردی نداشته باشد هیچگاه سری طلایی برای رنگساژ بهکار نبرید.
در رنگساژ بسته به حجم مو باید از رنگ روشن در فرمول به اندازه بیشتر و از رنگهای تیره به اندازه حداکثر یک نخود استفاده کرد.
اگر بخواهیم شدت تن زیتونی، طلایی و دودی را زیاد کنیم از واریاسیونهای مربوط استفاده کنید..
چگونه با فویل موها را مش یا هایلایت کنید
۱- ابتدا موها را تقسیمبندی کنید.قسمت جلوی سر ۳ قسمت ٬ پشت سر ۴ قسمت
۲- با شانه دم باریک قسمتهای مورد نظر را به صورت زیگزاگی جدا کنید قطر مو نباید بیشتر از نیم سانتیمتر باشد.
۳- کاغذ فویل را به شکل مستطیل به اندازه ۵ سانتیمتر از طول و عرض موها بیشتر بریده، لبه جلوی کاغذ فویل را برای استحکام بیشتر حدود ۲ سانتیمتر تا بزنید، سپس موها را روی کاغذ فویل قرار داده و اطراف ریشههای مو را با یک لایه نازک پنبه بپوشانید.
۴- مواد دکلره را از نیم سانتیمتری پوست سر به موها بزنید. مقدار مواد دکلره را زیاد نزدید چون باعث نشتی به موهای زمینه خواهد شد. همچنین از پودرهای مخصوص فویل استفاده کنید، این پودرها کف نمیکند ولی در عین حال کار روشن کردن موها را انجام میدهند.
۵- سپس کاغذ فویل را روی موها تا کنید.
۶- موها را هر ۱۰ دقیقه یکبار چک کنید؛ یادتان باشد اگر موها کش بیایند یعنی در حال سوختن هستند.
۷- بعد از مکث کافی قسمتهای دکلره شده مو را که به پایه مورد نظر رسیده، شسته و رنگساژ مورد نظر را روی موها بزنید و در آخر با یک براشینگ خوب کار مشتان را به پایان برسانید.