فلفل به میزان لازم |
نمك به میزان لازم |
نعنا به میزان لازم (خشك) |
خلال پسته به میزان لازم |
خلال بادام به میزان لازم |
گردو به میزان لازم |
زعفران 1قاشق غذاخوری (آبكرده و غلیظ) |
دارچین 1قاشق غذاخوری |
پیاز 2دد |
دنبه 50گرم |
جگر سفید 100گرم (گوسفندی) |
گوشت 250گرم (سردست یا قلوه گاه گوسفندی) |
زردچوبه نصف قاشق چایخوری |
نارنج به میزان لازم |
برگ بو |
طرز تهیه : ابتدا گوشت را شسته و با كمی از دنبه تفت دهید.سپس باقی مانده دنبه ، 1 عدد پیاز ، 4عدد برگ بو،چند قاشق روغن و 4 لیوان آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود طوری كه مقداری از آب گوشت در ظرف باقی بماند.
جگر سفید را شسته و خرد کنید و با 2 لیوان آب ، 1 عدد پیاز خرد شده ، چند قاشق روغن ، مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه ای بریزید و با حرارت متوسط بپزید ، پس از اینکه پخت و آب آن تمام شد کمی با روغن یا كره تفت دهید سپس چرخ کنید و کنار بگذارید.
مخلوط گوشت گوسفند و دنبه را نیز پس از پخت چرخ کنید سپس با زعفران دم کرده ، مقداری نعنای خشک ، نمک و فلفل سیاه و سایر ادویه ها مخلوط و بار دیگر چرخ نمایید.
مایه بریانی را با دست به شکل همبرگر شکل دهید و روی آن مقداری پودر دارچین ، خلال پسته یا بادام بگذارید و داخل قابلمه ای که چرب کرده اید قرار دهید تا کباب شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و کبابی شود ، مقداری آب گوشت باقی مانده را روی نان بپاشید و بریانی را روی نان قرار دهید و با جگر سفید چرخ شده ، گردوی خرد شده ، جعفری و … تزیین و سرو کنید.