خانه
3.63M

جراحی بینی - جراحی زیبایی

  • ۱۳:۰۹   ۱۳۹۲/۱۰/۸
    avatar
    کاربر فعال|109 |518 پست
    نگاهی کلی به جراحی بینی :

    جراحی بینی ، عملی است که بمنظور بهبود عملکرد و یا ظاهر بینی یک فرد انجام می گیرد. این جراحی می تواند باعث کاهش یا افزایش اندازه بینی ، بهبود عملکرد تنفسی و همچنین تغییر شکل و تناسب بیشتر آن با چهره گردد.
    جراحی بینی می تواند به تغییر شکل نوک یا پل بینی ، تغییر زاویه بین بینی و لب بالایی و یا تغییر اندازه و تنگی سوراخ های بینی منجر شود. همچنین این عمل می تواند نقص های هنگام تولد ، آسیب حاصل از یک حادثه یا مشکلات تنفسی را اصلاح کند.
    تمام جراحی های بینی برای زیبایی نیست و می تواند برای رفع ناهنجاریهای ساختاری نیز انجام پذیرد. یکی از رایج ترین دلایلی که عمل بینی انجام می گیرد برای تصحیح انحراف سپتوم یا تیغه بینی می باشد که می تواند منجر به مشکلات تنفسی ، گرفتگی مزمن ، ترشحات پشت بینی و حتی خرخر گردد.
    عمل بینی می تواند با اهداف زیبایی ( جراحی زیبایی بینی ) انجام شود که باعث رفع نقص های هنگام تولد ، مشکلات تنفسی و حتی اصلاح آسیب های روانی حاصل از مشکلات ذکر شده در بالا خواهد شد. این جراحی را می توان با روش های دیگر جراحی به منظور ارتقاء نتایج زیبایی ترکیب کرد.


    چرا جراحی زیبایی بینی؟
    جراحی بینی ، از شایع ترین اعمال جراحی زیبایی و مرسوم ترین نوع جراحی پلاستیک در صورت است.
    با دقت به اعمال جراحی زیبایی مرسوم در کشور آمریکا می توان دریافت که جراحی زیبایی بینی دومین عمل جراحی پر طرفدار و محبوب در کشور آمریکا می باشد. با توجه به موقعیت خاص بینی در مرکز صورت و تاثیر بسیار زیادی که تناسب و زیبایی آن بر روی چهره افراد میگذارد و با در نظر گرفتن آمار جامعه جراحان پلاستیک و زیبایی آمریکا در سال 2004 که نشان می دهد در طی دو سال حدود 600.000 نفر در این کشور جراحی زیبایی بینی را انجام داده اند می توان به محبوبیت بالای این نوع از جراحی زیبایی در جهان پی برد. در ایران عزیز ما نیز به خاطر نوع پوشش جامعه و بالاخص پوشش خاص بانوان ایرانی معمولا اشخاصی که به دنبال تعادل و زیبایی در چهره خود هستند از این عمل استقبال می کنند.


    تاریخچه جراحی بینی ( تاریخچه عمل بینی )؟

    جراحی ترمیمی بینی ، برای اولین بار در هند باستان به وجود آمد. در آن زمان از این جراحی برای بازسازی بینی هایی که برای مجازات بریده می شدند استفاده گردید. مسلمانان نیز در صدر اسلام و در دوران حیات نبی مکرم اسلام (ص) با گرایش پروتز در علم پزشکی آشنا بوده و در موارد لزوم حتی جراحی زیبایی بینی انجام می داده اند.
    یوهان دی افن باخ ( 1847-1792 ) و ژاک ژوزف از پیشگامان جراحی بینی به روش های مدرن بودند که از برش های خارجی جهت کاهش حجم و اندازه بینی استفاده کردند.
    در سال 1973 ، دکتر ویلفرد اس گودمن کمک کرد تا روش جراحی باز برای بینی جای خود را در جراحی پیدا کند. قبل از این زمان تمام اعمال جراحی بینی با روش جراحی بسته انجام می شد. بدین ترتیب در طول زمان روش جراحی باز بینی محبوبیت پیدا کرد. البته به طور عمده آن را جهت جراحی اولیه بینی مورد استفاده قرار می دادند و در اعمال ترمیمی و ثانویه کاربردی نداشت.
    در سال 1987 دکتر جک پی گانتر باعث افزایش محبوبیت عمل جراحی بینی باز در عمل های ثانویه شد.


    جراحی بینی اولیه؟
    عمل جراحی بینی اولیه به عمل جراحی ای اشاره دارد که برای اولین بار در یک بیمار و به خاطر زیبایی یا دلایل کارکردی و ترمیمی انجام می پذیرد.
    جراحی بینی ، عمل جراحی است که می تواند پوشش پوست را بازگرداند ، خطوط عادی بینی را دوباره سازی کند و جریان هوا در بینی را مجددا برقرار سازد. اکثر افرادی که تحت جراحی بینی قرار می گیرند برای نیل به نتیجه مورد نظر فقط همان یکبار نیاز به جراحی خواهند داشت.
    شایع ترین علت ناهنجاری ها ی بعد از عمل بینی بر اثر رعایت نکردن توصیه های مراقبتی بوجود می آیند. مانند استفاده نکردن از چسب بینی که باعث درست جوش نخوردن بینی می گردد.


    جراحی بینی ثانویه؟ ( ری ویژن )
    جراحی بینی ثانویه یا ری ویژن ( Revision ) معمولا برای اصلاح عمل اولیه و یا تجدید نظر در جراحی جهت نیل به نتیجه رضایتبخش بیمار صورت می گیرد.
    از نقطه نظر علمی بین 5% تا 20% از جراحی های اولیه ممکن است رضایت بخش نباشند. معولا دو دلیل اصلی برای انجام جرای بینی ثانویه وجود خواهد داشت که عبارتند از تصحیح ناهنجاری های زیبایی بینی و یا اصلاح مشکلات عملکردی و تنفسی. البته با توجه به تبحر و تجربه جراح آمار فوق متفاوت خواهند بود که می تواند به حدود 1% الی 3% نیز کاهش یابد.
    ری ویژن یا ویرایش ثانویه بینی روش های پیچیده ای دارد ولی اغلب متخصصان و جراحان در این عمل نیز از جراحی باز استفاده می نمایند. با پیشرفت های خارق العاده و بسیاری که امروزه در تکنیک های جراحی زیبایی به وقوع پیوسته است نتایج رضایت بخش بسیار بیشتر شده اند.


    جراحی بینی ترمیمی؟
    منظور از جراحی ترمیم بینی بازگرداندن شکل وعملکرد بینی به حالت طبیعی و برقراری جریان هوا در آن جهت تنفس عادی می باشد.
    جراحی ترمیمی ممکن است به خاطر هر کدام از دلایل زیر انجام گیرد:
    مصرف مواد مخدر از طریق بینی
    ناهنجاری مادرزادی
    عمل جراحی قبلی بی خردانه ( متاسفانه گاها اشخاصی اقدام به جراحی بینی می کنند که هیچ تخصص و تجربه ای در این زمینه ندارند )
    اختلالات خود ایمنی
    ضربه های فیزیکی
    مشکلات حاصل از سرطان


    ریکاوری پس از جراحی بینی؟ ( بازیابی بعد از عمل بینی )
    پس از جراحی بینی ، بیمار می تواند به خانه برگردد و بنابراین به یک نفر جهت همراهی تا محل اقامتش نیاز خواهد داشت. بنابر صلاح دید جراح و در مواقع بسیار نادری ممکن است که بستری شدن در بیمارستان توصیه شود.
    معمولا جراح برای پس از عمل بینی اقدام به تجویز داروهای آنتی بیوتیک، ضد درد و داروهای استروئیدی می کند. استفاده مداوم از کمپرس سرد برای 1 تا 2 روز پس از عمل اجتناب ناپذیر خواهد بود ولی پس از آن نیز به مدت 1 تا 2 روز دیگر استفاده از کمپرس سرد به صورت متناوب توصیه می شود. اکثر بیماران پس از جراحی تا 1 هفته در خانه استراحت می کنند هر چند آنان با استفاده از کلاهی که بتواند از صورتشان در مقابل آفتاب مراقبت کند قادر به خروج از خانه و گردش هستند.
    پانسمان ، گچ و بخیه های خارجی به طور معمول 4 تا 5 روز پس از جراحی بینی برداشته می شوند. اسپلینت های داخلی نیز در صورت وجود پس از 5 روز تا 2 هفته برداشته خواهند شد.
    کبودی معمولا دو هفته به طول می انجامد. طول دوره التیام زخم های داخلی جراحی و فروکش کردن باد بینی به صورت کامل نیز مابین 6 ماه تا یک سال به طول می انجامد. ( 80% باد اولیه بینی پس از جراحی ظرف هفته اول فروکش خواهد کرد )


    ریسک های جراحی بینی؟ ( مشکلات بعد از عمل بینی )
    برای کاهش و به حداقل رساندن مشکلات پیگیری دستورالعمل های جراح قبل و پس از جراحی بینی بسیار با اهمیت است.
    هر چند جراحی بینی بسیار ایمن می باشد ولی برخی مشکلات وجود دارند که چه در این عمل و چه در هر عملی دیگری غیر قابل اجتناب هستند. برخی از رایج ترین این مشکلات عبارتند از:
    کبودی
    ورم
    لخته شدن خون
    عفونت
    در موارد فوق العاده نادری نیز ممکن است ترشحات زخم ها باعث چسبیدن سوراخ های بینی به تیغه آن شود که البته به راحتی قابل حل خواهد بود. معمولا جهت باز کردن مجاری تنفسی پس از جراحی بینی از سرم نمک استفاده می گردد.
    شایع ترین عوارض جراحی بینی نیز عبارتند از: کبودی موقت، تورم، بی حسی و احساس سوزن سوزن شدن.
    جراحی بینی یک روش موثر، سریع و ایمن است و در صورتی که توسط جراحی متخصص و با تجربه انجام گیرد در زمان بسیار کمی می تواند باعث افزایش اعتماد به نفس و کیفیت زندگی افراد شود. بنابراین مانند تمامی اعمال دیگر زیبایی باید در انتخاب جراح دقت کامل را به عمل آورد.


    خصوصیات یک جراح بینی خوب چیست؟ ( از کجا یک جراح بینی خوب پیدا کنیم ؟ )

    اولین و بهترین گزینه، انتخاب جراحی است که به او اعتماد کامل داشته باشید.
    یک جراح بینی خوب کسی است که در این زمینه دارای تخصص از مراکز معتبر پزشکی و علمی بوده و به خوبی آموزش دیده و تجربه کسب کرده باشد. در ایران بهترین مرکز جهت انتخاب جراح بینی مراجعه به لیست انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران است که همگی دارای مدرک فوق تخصصی در این زمینه بوده و از معتبرترین مراکز علمی و پزشکی کشوری و بین المللی دارای مجوز فعالیت می باشند. ( جهت سهولت دسترسی شما عزیزان لیست اعضای جامعه جراحان پلاستیک و زیبایی ایران در وب سایت قرار داده شده است )
    در مشاوره اولیه جراح پرونده شما را مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهد تا تشخیص دهد که آیا شما کاندید خوبی برای این عمل می باشید؟. همچنین شما می توانید در مورد جراحی و شکل مورد نظرتان با ایشان صحبت کرده و بهترین حالت برای بینی تان را با توجه به فرم صورت خود برگزینید. در مشاوره اولیه این سئوال مهم نیز مطرح است که: ایشان چقدر در زمینه جراحی بینی تجربه دارند و چه مدت است که این جراحی را انجام می دهند؟.


    مزایای جراحی بینی چیست؟
    جراحی زیبایی بینی می تواند مزایای بسیار عظیمی برای ما داشته باشد.
    هنگامی که جراحی بینی باعث بهبود و تناسب ظاهر فیزیکی شخص گردد می تواند اعتماد به نفس او را چه در تعاملات اجتماعی و چه در مسیرهای شغلی هم برای زن و هم برای مرد به شدت افزایش دهد. جراحی زیبایی بینی می تواند نگاه کلی یک فرد و همچنین تصورات دیگران در مورد وی را کاملا دگرگون کرده و بهبود بخشد.


    چه مراقبت هایی قبل و پس از جراحی بینی باید انجام پذیرد؟

    از دو هفته قبل از عمل بینی تا یک هفته پس از آن باید مراقبت های انجام گیرند که در زیر آورده ایم.
    مصرف دخانیات شامل سیگار و قلیان و ... باید از دو هفته قبل از جراحی بینی قطع شود و تا دو ماه بعد از عمل نیز ادامه یابد. شب ماقبل جراحی بیمار باید از سوپ استفاده کرده و صبح نیز ناشتا باشد. پس از جراحی مصرف آناناس، کرفس و انواع آبمیوه های طبیعی  اکیدا توصیه می گردد. جهت استراحت و خوابیدن نیز سر باید به مراتب بالاتر از بدن قرار گیرد. مصرف سر موقع مسکن ها و داروهای تجویزی می تواند به احساس کمتر درد و راحتی بیمار کمک کند. تا 2 روز پس از جراحی کمپرس سرد و یخ به طور مداوم ضروری می باشد و پس از آن نیز برای 2 روز تا 1 هفته به طور متناوب توصیه می شود.


    آیا من واجد شرایط جراحی زیبایی بینی هستم؟ ( آیا من کاندید عمل بینی می باشم؟ )

    بهترین راه جهت پاسخ به این سئوال مشاوره با یک پزشک متخصص می باشد.
    به طور کلی هر کسی که به دنبال تناسب و تعادل صورت و زیبایی ظاهری آن می باشد می تواند کاندید جراحی زیبایی بینی ( رینوپلاستی ) باشد. بهترین سن برای عمل بینی پس از 18 سال می باشد اگرچه می توان در سنین پایینتر نیز این جراحی را صورت داد که این امر منوط به تشخیص پزشک می باشد که پس از انجام چند آزمایش مشخص می گردد البته لازم به ذکر است که در این گونه جراحی ها تخصص و تجربه جراح نیز بسیار تاثیر گذار می باشد.


    آیا می توان شکل مورد نظر شخص را در جراحی بینی پیاده کرد؟
    جراح می تواند با توجه به تجربه اش شکل دلخواه شما را در هنگام جراحی بینی برایتان بوجود آورد.
    شخص می تواند شکل دلخواهش را تقاضا کند که جراح نیز پس از بررسی های تخصصی در بسیاری مواقع قادر به پیاده سازی طرح مورد نظر خواهد بود. البته قبل از جراحی می توان با کامپیوتر شکل مطلوب را که با چهره شخص تناسب کامل نیز داشته باشد پیاده سازی کرد. لازم به ذکر است که در بسیاری از مواقع نتیجه نهایی بهتر از طراحی کامپیوتری بینی می باشد.


    سئوالاتی که شما باید قبل از جراحی بینی خود پاسخ آنها را بیابید؟

    پس از آنکه شما تصمیم به جراحی بینی خود گرفتید مناسب ترین گزینه این است که با یک جراح مشاوره کنید. در هنگام مشاوره شما می توانید به پاسخ بسیاری از سئوالاتتان دست یابد که چند مورد از سئوالها در اینجا قرار داده شده اند.


    پرسش های عمومی جراحی بینی:

    آیا جراحی بینی برای من مناسب است؟ ( آیا من کاندید مناسبی برای عمل بینی هستم؟ )
    آیا جایگزین دیگری به جای جراحی بینی به من توصیه می شود؟
    جراحی بینی چه نتایجی برای من خواهد داشت؟
    هزینه جراحی بینی چقدر می باشد؟
    آیا جراحی بینی های گوشتی توصیه می شود؟
    آیا جراحی بینی های مشکل دار و بینی دارای انحراف فایده ای دارد؟
    آیا می توان جراحی بینی را به صورت سرپایی انجام داد؟
    آیا قبل از جراحی من نیاز به انجام آزمایش خون و اشعه ایکس خواهم داشت؟
    چگونه می توانم هر چه سریعتر تحت جراحی قرار بگیرم؟
    سئوال در مورد روش جراحی بینی:
    عمل جراحی بینی چگونه انجام می گیرد؟
    روش های جراحی بین تا چه حد موفقیت آمیز هستند؟
    شما ( جراح ) چقدر در رابطه با جراحی بینی دارای تجربه می باشید؟
    چند وقت یکبار عمل بینی انجام می دهید؟
    خطرات مرتبط با جراحی بینی چه هستند؟
    پس از جراحی بینی چه مشکلاتی ممکن است به وجود بیاید؟
    بینی من با چه روشی انجام می شود ؟
    عمل بینی معمولا چه مقدار طول می کشد؟
    به چه آمادگی هایی قبل از عمل بینی نیاز دارم؟
     آیا حین جراحی بینی خود به یک همراه نیاز خواهم داشت؟
    پرسش و پاسخ های عمومی جراحی بینی:
    چه مقدار زمان می برد تا پس از جراحی بینی بهبودی حاصل شود؟
     پس از جراحی بینی به چه مراقبت هایی نیاز خواهم داشت؟
    آیا پس از عمل بینی من به کسی برای مراقبت نیاز خواهم داشت؟
    آیا پس از جراحی بینی محدودیتی برای فعالیت هایم به وجو خواهد آمد؟
    چه رژیم غذایی را پس از عمل بینی باید رعایت کنم؟
    پس از جراحی در صورت بروز چه علائمی باید با پزشک خود تماس بگیرم؟
    پس از جراحی بینی از چه داروهایی می توانم استفاده کنم؟
    چه مدت طول خواهد کشید تا من بتوانم به سر کار خود بازگردم؟
    تا کی باید از چسب بینی استفاده کنم؟
    چگونه میتوانم سریعتر فعالیت های طبیعی خودم را پس از عمل بینی از سر بگیرم؟جراحی بینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان