خانه
15.6K

غـــــــــــذاهــــــــــــای خــــــــــــوشــــــــــــمزه

  • ۲۳:۲۵   ۱۳۹۳/۴/۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست

    لوبیا چشم بلبلی پلو به روشهای مختلفی مطابق با ذائقه افراد تهیه میشه! روشی که در ادامه مطلب میخونید، لوبیا پلو در آشپزخانه ماست و به هیچ شهر و قومیتی بر نمیگرده، شما هم اگر روشهای دیگری برای پخت این غذای خوشمزه دارید، برامون بفرستید تا با نام خودتون روی پرتال  قرار بدیم و اگر دوست داشتید این روش رو هم امتحان کنید!


     


     


     








    مواد لازم: ( برای 3 - 4 نفر )



    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>لوبیا چشم بلبلی ریز/ نصف پیمانه
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>برنج / 3 پیمانه
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>گوشت / 300 گرم
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>رب / یک قاشق غذاخوری
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>پیاز داغ یا پودر پیاز / مقداری
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>روغن / به میزان لازم
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>نمک و فلفل / به میزان لازم
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>ادویه پلو / به میزان لازم ( زیره - دارچین - پودر گل محمدی )
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>پرتقال / یک عدد *
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>زعفران / به میزان لازم

     


    طرز تهیه:

    برنج و لوبیا را شسته و  2 تا 3 ساعت در آب ولرم خیس کنید.( آب لوبیا را یک تا دو بار عوض کنید )


    من از لوبیای ریز برای این پلو استفاده میکنم، اگر در دسترس نبود، میتونید از لوبیا چشم بلبلی معمولی استفاده کنید.


    "تصویر لوبیا چشم بلبلی معمولی و چشم بلبلی ریز"





    گوشت را به صورت خیلی ریز خرد کنید.


    پیاز را ریز خرد یا رنده کرده و کمی تفت دهید تا شفاف شود، نیازی به تغییر رنگ پیاز نیست!


    گوشت را اضافه کنید و آن را نیز کمی تفت دهید، در حدی که فقط تغییر رنگ دهد و نیازی به سرخ شدن نیست!


    یک قاشق رب به گوشت اضافه کرده و سپس لوبیای خیس خورده را بیافزایید و بلافاصله دو لیوان آب درون قابلمه بریزید و درب ظرف را بگذارید تا گوشت و لوبیا خوب بپزد، مراقب باشید لوبیاها له نشود! ( لوبیا چشم بلبلی زودتر از بقیه لوبیاها میپزد )


    در انتها نمک، فلفل سیاه، زعفران دم شده و کمی رنده پوست پرتقال داخل گوشت بریزید. ( توجه کنید پوست پرتقال زیاد، طعم غذا را عوض کرده و ممکن است خوشایند نباشد!  رنده را روی قابلمه بگیرد و فقط یک تا دو بار پرتقال را روی رنده بکشید! "خیلی کم!!! " )






    برنج را مطابق همیشه آبکش کرده و دم بگذارید.



    در هنگام سرو، پلو و مایه گوشتی را به صورت لایه لایه داخل دیس بکشید، هر بار بعد از لایه برنج روی آن ادویه پلو بپاشید و در آخر هم به سلیقه خود تزئین کنید.


    نوش جان






    من برای ادویه این پلو از دارچین، زیره سیاه و پودر گل محمدی به نسبتی که در تصویر زیر می بینید، استفاده میکنم. اضافه کردن ادویه سلیقه ای است، ولی با این ادویه ها طعم بهتری خواهید داشت!







    نکته: در صورت تمایل میتونید از گوشت قلقلی هم استفاده کنید، برای اینکار همان 300 گرم گوشت چرخ شده را با یک عدد پیاز متوسط رنده شده و کمی نمک و ادویه خوب مخلوط کرده و به صورت قلقلی های خیلی ریز( کوچکتر از کله گنجشکی ) داخل دست شکل داده و کمی با روغن تفت دهید )






  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان