یک گزینه مناسب برای سفره های افطار، که ترکیبی از نان و پنیر است که به شیوه ای جدید تهیه و سرو میشود.
مواد لازم برای خمیر:
http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>آرد / 250 گرم
http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>مخمر فوری / 1/2 قاشق چایخوری
http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>شکر / 1/2 قاشق چایخوری
http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>نمک / 1/2 قاشق چایخوری
http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>روغن کنجد / 1/8 فنجان
http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>آب ولرم / 125 میلی لیتر
آرد، مخمر، شکر، نمک و روغن را مخلوط میکنیم و کم کم آب ولرم را اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی به دست آید.
خمیر را به مدت 2 ساعت استراحت میدهیم.
مواد میانی
http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>پنیر خامه ای / 270 گرم
http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>فلفل دلمه رنگی / 5 قاشق غذاخوری
http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>نعنا تازه خرد شده / 1 و 3/4 قاشق غذاخوری
http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>نعنا خشک / 1/2 ق غذاخوری
http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>روغن زیتون / 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
همه مواد را در ظرفی ریخته و مخلوط میکنیم.
پس از دو ساعت استراحت خمیر را باز میکنیم.
به صورت دایره برش میزنیم، از مواد میانی داخل دایره ها قرار میدهیم و گوشه های خمیر را جمع میکنیم تا به صورت قایق درآید.
کف قالب کمربندی را کمی چرب میکنیم، اطراف قایق ها را با کمی روغن زیتون و کنجد اغشته میکنیم و در قالب کنار هم میچینیم
قالب را با درجه حرارت 220 درجه به مدت 12 دقیقه در فر قرار میدهیم.