خانه
15.6K

غـــــــــــذاهــــــــــــای خــــــــــــوشــــــــــــمزه

  • ۰۰:۰۸   ۱۳۹۳/۴/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست

    این هم یک پیش غذای گیاهی هندی (ترد و کرانچی)؛ که میتونه طعمی جدیدی رو به سفره های افطارمون بیاره. طرز تهیه و مواد لازم رو در ادامه مطلب ببینید.


     


     


     


     


     


    مواد لازم:



    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>ساگو / نصف پیمانه
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>سیب زمینی متوسط / 3 عدد
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>گشنیز خرد شده / 3 قاشق غذاخوری
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>پودر بادام زمینی تفت داده شده /  1/4 پیمانه
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>نمک و فلفل / به اندازه لازم
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>زردچوبه و ادویه / به مقدار لازم

     


    طرز تهیه:


    من کتلت ها رو با مواد بالا + ادویه سبزیجات که از هند برام آورده بودند درست کردم  اما در رسیپی های مختلف از فلفل سبز تند خرد شده، پیاز خرد شده، ادویه زیره هم استفاده شده بود.


    ساگو را به مدت 4-5 ساعت در یک پیمانه آب خیس می کنیم ( این کار رو می تونید از شب قبل انجام بدید )


    ساگوهای خیس خورده را آبکشی کنید تا تمام آب آن خارج شود.



    سیب زمینی ها رو پخته و با رنده ریز رنده کنید.


    ساگوی خیس خورده + سیب زمینی پوره شده + بادام زمینی پودر شده + گشنیز خرد شده + نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه رو با هم مخلوط می کنیم.


    در صورت تمایل فلفل سبز و زیره و پیاز را هم اضافه کرده مخلوط می کنیم.


    از مایه کتلت، تکه هایی به اندازه یک گردو برداشته و در دست حالت می دهیم.


    کتلت ها را در روغن سرخ می کنیم.


    در صورت تمایل کتلت ها را قبل از سرخ کردن در پودر سوخاری بغلطانید و سپس سرخ کنید. ( گر چه کتلت ها اونقدر ترد هستن که نیازی به این کار نیست! )


    نوش جان!



  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان