۱۱:۲۲ ۱۳۹۳/۴/۷
طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی
ابتدا مرغ را میپزیم و سپس کمی تفت میدهیم، از طرفی سبزی را هم سرخ میکنیم، آنگاه مرغ و سبزی را در کمی آب میریزیم و روی اجاق میگذاریم...
گیلانی,مرغ ترش,خورش مرغ ترش
طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی
انواع خورش یا خورشت - طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی
مواد لازم برای
آشپزی آکا
برای ۴ نفر
▪ سبزی محلی: (جعفری، گشنیز، خلیواش)
▪ مرغ: یک عدد
▪ تخممرغ: سه عدد
▪ روغن و آبغوره: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را میپزیم و سپس کمی تفت میدهیم، از طرفی سبزی را هم سرخ میکنیم، آنگاه مرغ و سبزی را در کمی آب میریزیم و روی اجاق میگذاریم... به آن کمی روغن و آبغوره اضافه میکنیم، کمی که آب آن گرفته شده قبل از سرو، تخممرغها را به آن اضافه میکنیم و پس از چند دقیقه، غذا را از روی اجاق برمیداریم و سرو میکنیم.
نکاتی در رابطه با سیبزمینی
_ اگر میخواهید سیبزمینی هنگام پختن، پوستش ترک نخورد، قبل از پختن، قدری کره یا روغن روی سیبزمینی بمالید، نه تنها ترک نخواهد خورد، بلکه طعم و مزه خوبی هم پیدا میکند، تا جایی که با مقداری نمک بسیار خوشمزه خواهد شد.
_ برای جلوگیری از ترکیدن پوست سیبزمینی که با پوست داخل آش و یا در درون فر میپزید، با چنگال از چند نقطه، سیبزمینی را سوراخ کنید.
_ برای سرخ کردن سیبزمینی، همیشه تابه بزرگی انتخاب کنید تا سیبزمینیها در کنار یکدیگر قرار گیرند و روی هم قرار نگیرد.