مرغ شکم پر مازندرانی
آموزش پخت انواع غذا با آکا - مرغ شکم پر مازندرانی
مواد لازم برای
آشپزی
آکا: سبزی معطر (گشنیز ، جعفری ، برگ سیر تازه) 400 گرمپیاز رنده شده متوسط 1 عدد
گردو پودر شده 100 گرم
رب انار 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
زعفران دم شده به میزان لازم
مرغ 1 عدد (5/1 کیلو گرم)
الو 10 تا 15 عدد
زرشک 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه :پیاز رنده شده را تفت میدهیم تا کمیطلایی بشود ابتدا سبزی ها را با آسیاب سبزی خورد کن آکا خورد میکنیم و اضافه میکنیم و کمیتفت میدهیم . آلو خرد شده و زرشک را اضافه کرده نمک و فلفل و ادویه را اضافه میکنیم . رب انار را اضافه میکنیم و بعد گردو را اضافه میکنیم . تمامیمواد را خوب مخلوط کرده درون شکم مرغ را با این مواد پر کرده و آنرا میدوزیم . مرغ را درون روغن سرخ کرده و با چند عدد آلو و کمیآب میگذاریم بپزد.
مرغ شکم پر مازندرانی