خانه
17.2K

اموزش غذاهای مازندران و گـــــــــــلــــــــــستــــــــــــان

  • ۱۱:۲۹   ۱۳۹۳/۴/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    ترشه کباب
    مواد بکاررفته: سیب زمینی - آب لیمویانارنج یاآ بغوره - مرغ زعفران آبگرفته رب گوجه فرنگی روغن دارچین وفلفل - نمک وفلفل وزرد چوبه

    دستور پخت: مرغ راپس از پاک کردن تکه تکه کرده وباپیاز ، نمک وزرد چوبه بامقداری آب وحرارت پائین می گذاریم کامذا پخته شود ٠ آب مرغ رادرظرفی جداگانه نگه می داریم ومرغهارادرروغن سرخ می کنیم سپس سیب زمینی هارا برش زده وسرخ می کنیم ٠ درظرفی آب مرغ راریخته ومرغ رابهمراه مقداری دارچین ، زعفران آبگرفته آبغوره ، رب وفلفل ریخته ومیگذاریم جا بیفتد ٠ بادمحانها باریک ویک اندازه باشند پوست آنها راگرفته ودرآ ب ونمک میاندازیم وبعد آنهاراسرخ می کنیم ٠ بادمجانهارااز وسط نصف کنیم تاکاملا درحین سرخ شدن پخته شوند٠ گوجه فرنگیهاراحلقه حلقه برش می زنیم وکمی سرخ میکنیم مرغ راکه باادویه حات پخته شده است بامقداری آب داخل آن درظرف خورش کشیده واز بادمجان ، سیب زمینی وگوجه فرنگی سرخ شده کنار آن ریخته وباکته یابرنج مصرف می کنیم
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان