۱۱:۳۱ ۱۳۹۳/۴/۷
---باقالاقاتق
مواد بکاررفته: باقلا سبز شمال - تخم مرغ - شوید خشک - روغن حیوانی یا کره - آب - سیر- نمک و فلفل و زردچوبه
دستور پخت: باقالیها رااز دوپوست بیرون می آوریم وسیرهاراپوست کنده وخلال خردمی کنیم دریک تابه تفلون باقالی،سیر،شوید ،نمک زرد چوبه وادویه رابامقداری روغن حیوانی باقاشق چوبی وحرارت کم خوب بهم می زنیم تاکمی سرخ شوند سپس5/1لیوان آب راروی آن ریخته می گذاریم آرام باقالیها بپزند .تخم مرغ هاراروی آنها میشکنیم ومنتظرمی مانیم تاکاملا پخته وسفت شوند .اکنون مواد رادریک ظرف می ریزیم بصورتی که تخم مرغ هاروی ظرف قرار .بگیرند.